Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai ir nevaisingumo specialistai

Labukas,
mes su mano vyru jau seniai norime vaiku ir niaip neisejo. Taigi buvau pas gyditoja ji man pdare kraujo tyrimus ir nustate kad turiu per daug vyrisku hormonu. Israse vaistu as juos sugeriau ir per ta laika persikeliau i Vilniu dabar man reiketu vel pasitikrinti krauja bet nezinau cia ne vieno gyditojo.Gal kas zino gera ir nebrangu? Noreciau eiti pas privatu.

Aciu is anksto uz pagalba!
Atsakyti
Paskaityk temoi AS NESCIA,ten apie privacius genekologus parasyta.
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti gera gydytoja ginekologe Panevezyje, esu prisirasiusi Nemuno g. poliklinikoje, taciau tiktu ir privaciai. Labai lauksiu ziniu.
Dekoju is anksto. smile.gif

Atsakyti
As taip pat esu prisirasiusi Panevezio Nemuno g. poliklinikoje. Is ten esanciu ko gero gydytojas Ž.Janušauskas būtų geriausias pasirinkimas. smile.gif
dėl privaciu nieko negaliu patarti.
Atsakyti
As lankiausi privaciai pas gyd Arbataitiene. Labai gera gydytoja. Nestumo metu turejau nemazai problemu, daznai lankydavaus pas gydytoja ir drasiai galiu sakyt, kad ji tikrai thumbup.gif . Dar toj pacioj ambulatorijoj dirba gyd Paskoniene. Ji irgi thumbup.gif , nes ten jos bendradarbiauja - jei kokios problemos, gali kita gyd. paziuret. Be to Paskoniene Nestumo patologijos skyriaus vedeja, tai jei yra reikalas Arbataitiene operatyviai susiskambina ir siuncia tiesiai i ligonine pasitikrint.
Beje, as irgi prisirasius Nemuno poliklinikoj. Terapeute, pediatre neblogas turim. Nu bet kai apsilankiau pas ginekologe mad.gif , sakiau gyvenime nebeisiu cia. Zertvos mad.gif visos.
Atsakyti
Esu girdejusi geru atsiliepimu apie gyd.Braziene (ji anksciau su Arbataitiene kartu dirbo, dabar tai nezinau). Atsiliepimai is draugiu ir pazistamu, nes pati tai jau senokai Panevezyje nebegyvenu.
Atsakyti
Aciu, kad atsiliepete. rolleyes.gif Labai sunku paciai issirinkti be jokiu rekomendaciju.
Atsakyti
Pritariu Kuziai, ginekologes ten - frusty.gif
Atsakyti
visoms turbut norisi patekti pas gera ginekologe (a) tongue.gif .
gal kuri nors lankosi kaune plechaviciaus g. 6 esancioje klinikoje? blink.gif
Atsakyti
kuri kaune zino gera ginekologe (a)? blink.gif
Atsakyti
sveikos, MERGIKĖSwink.gif

manau, reikia susisteminti mūsų nevaisingumo gydytojus, nes tokios informacijos labai trūksta. iš tiesų jų turi būti daugiau, negu reklamuojasi, nes nevaisingumas tikrai yra didelė mūsų visuomenės problema. aš gydausi Bogdanskienės klinikoje Vilniuje, šiuo metu esu ja patenkinta. Vilniuje žinau šiuos specialistus:

G.Bogdanskienės ginekologijos klinika http://www.fertility.lt/
Maironio g. 25, tel. (5) 2614226. 8.00 - 20.00, VI 9.00 - 14.00, VII nedirba.
Ginekologinių ligų, nevaisingumo gydymas, dirbtinis apvaisinimas pagal pažangiausius metodus, nėščiųjų priežiūra, kontraceptikų parinkimas.

Medicinos diagnostikos centras http://www.medcentras.lt/
V.Grybo 32/10, tel. (+370 2) 70 91 20. 8.00 - 19.00, VI 9.00 - 15.00, VII nedirba.
Centras turi puikią įrangą, išgaudys visus mikrobus ir ligas.

Vaisingumo klinika http://www.vaisingumas.lt/
Širdies chirurgijos centras, Laisvės 64 a, tel. (+370 2) 39 05 95, ######, faks. 39 05 94. 9.00 - 20.00. VI, VII nedirba.
Vyrų ir moterų nevaisingumo gydymas.

dar med.dr. V.Klimas ir gyd. Miežėnienė dirba privačioje klinikoje, esančioje Savanorių pr.11e-3, tel. 2332098, šalia Coca Cola Plaza. Beje, V.Klimas konsultuoja http://www.spa.lt/ tinklapyje.

Šeimos planavimo centras, jei neklystu, Tilto gatvėje, ten dirba gydytojai V.Klimas ir Miežėnienė; į jį galima gauti siuntimą iš savo poliklinikos ir nereikės mokėti už pačią konsultaciją (mokėti reikia tik už tyrimus).

Romualdo Rogalskio Šiuolaikinės Ginekologijos Centras, http://ginekologija.projektas.lt/
J.Čerskio g. 1 4, Klinikoje atliekama: - Visi ambulatoriniai tyrmai ir procedūros; - Šeimų vaisingumo sutrikimų diagnostika ir gydymas; - Pakaitinė terapija menopauzėje; - Optimalios kontracepcijos parinkimas; - Ankstyva nėštumo diagnostika; - Nėščiųjų priežiūra. Darbo laikas I-VII 9-21val.; Išankstinė registracija tel.: 8-52-385085; 8-686-37788. /yra tinklapis/.

o kokie dar gydytojai dirba Vilniuje (ne tik nevaisingumo, bet ir susiję, pvz., urologai ir kiti), o ir kituose Lietuvos miestuose?

geros ir gražios jums pavasario dienelės

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimanta: 05 kovo 2004 - 09:39
As prisirasiusi silainiu poliklinikoj(Kaune), man pati griasuia ginekologe - gyd. Gaidiene. Tikrai puiki specialiste ir supratingas zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kari: 08 kovo 2004 - 12:05