QUOTE(sobieska @ 2008 10 01, 13:27)
Mes obuolius dedam i medines arba storo kartono dezes ir i salta patalpa.Jei lauke vesiau, tai ant virsaus uzmetam storesnes skrandas. Žiema valgom dar savo obuolius, nors kai kurie buna jau kaip ir su raukslytem, bet vistiek skanus ir naturalus.Kaip ir viskas
aciu

man irgi kad ir su raukslytem, ale zinau, kad nepripurksti belekokio brudo
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 10 01, 13:46)
Tokia temperatūra tinkama obuoliams laikyti.
Geriausia būtų laikyt dėžėse (maišuose labai pus..

), dar geriau - dėžutėse, į kurias tilptų tik 2-3 sluoksniai obuolių. Tada gerai vėdinasi, gerai laikosi.
Na, bet
pora mėnesių tai bet kokiose dėžėse išsilaikys

.
vai kiek info

o dezutes gali buti plastamsines? nes mediniu neisivaizduoju, kur gaut
as isivaizdavau, kad per silta tas +9... tai uz tai ir sakau pora menesiu, bet jei tai gera temperatura, tai reikes bandyt islauzt maximuma
QUOTE(jolaxus @ 2008 10 01, 13:47)
jei yra vietos, gali pabandyti europaletes. (gal kur nuo statybų vieną kitą atlikusią rastum). Šiemet mano tėtis tokią racionalizaciją atrado

jose obuoliai gerai ventiliuojasi, nesusipila storu sluoksniu, tik šonus reikia užkalt po vieną lentutę, kad nesibarstytų ir paletes su obuoliais vieną ant kitos krauti.
štai tokia ta europaletė, kad įsivaizduotum apie ką kalba eina
suprantama, ją reikia apversti aukštyn kojom, ne taip, kai paveikslėlyje ji pagal savo tiesioginę paskirtį stovi
aciu , jolaxus
jergau kiek mes ju pridavem