Įkraunama...
Įkraunama...

Jodas

Sveikos,

kaip būsimos mamytės ar naudojate jodo?

Šiandien nusipirkau džiovintų jūros kopustų, pradėsiu kasdien ja valgyt, noriu kad mano vaikutis gautų visko ko reikia kad būtų sveikas, protingas.

kadangi jodas yra labai svarbus smegenų vystymuisi, protinei veiklai, o turbūt nedaug žmonių vartoja jūros gėrybes.

iš pradžių norėjau įsigyti vaistinėj jodo vitaminų pavidalu, bet nusprendžiau kad jūros kopustai bus daug labiau vertingesni,

taigi mamytės nepamirškit vartoti jodo smile.gif
Atsakyti
kazko spicialiai pirkt ir valgyt, neperku. Tiesiog kas sveika ir man skanu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 23, 10:47)
kazko spicialiai pirkt ir valgyt, neperku. Tiesiog kas sveika ir man skanu ax.gif  smile.gif

Druska naudoju su jodu. O del kopustu...man jie dabar taip neskaniai atrodo... schmoll.gif o kur dar jodo yra ? spinatuose gal?
Atsakyti
o kaip su jodo lasiukai ,ar butu galima koju padus issitrinti g.gif
Atsakyti
Geriu vitaminusnesciom, juose yra jodo, nemanau ka dreikia dar papildomai vartot 4u.gif
Atsakyti
Vakar druskos su jodu nusipirkau g.gif o del kopustu, tj tuol leksiu pirkti tos misrainytes - jau seiliu kiek prisikaupe lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūros kopūstuose tikrai daug jodo ir dar kaip skanu jie man essen.gif Ir džiovintus labai dažnai beriu į salotas, į padažus. Prieš nėštumą dažnai juos valgiau, todėl ir dabar nereikėjo specialiai prisijaukinti biggrin.gif
Atsakyti
http://nifty.lt/joda...ikatos_saltinis

jodas butinas musu grozio elementas
Atsakyti
Na aš nusipirkau paprasto jodo buteliuką ir atkimšusi padėjau ant lentynos, kad garuotų biggrin.gif Kiek girdėjau sveika žmonėms sergantiems skydliaukės ligomis.
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2008 12 05, 12:03)
Vakar druskos su jodu nusipirkau g.gif  o del kopustu, tj tuol leksiu pirkti tos misrainytes - jau seiliu kiek prisikaupe lotuliukas.gif

Paprasčiau būtų nusipirkti kokį papildą su jodu, pavyzdžiui, rudadumblių kapsulių ir gert kas antrą dieną. Druskos vis tiek daug (tuo labiau be proto daug) naudot nestuke.gif negalima, o jei ištisai sėdėt prie kopūstų, tai didelė tikimybė, kad po to vaikutis netoleruos mamos dažnai vartoto maisto.
Atsakyti
As turiu siek tiek bedu del skydliaukes, tai joda daznai pavartodavau, bet nestumo metu gydytoja rekomendavo nevartoti, nes sake, kad jodas labai alergicuoja mazyli. Geriau pasitarkite su savo gydytoju ir be reikalo nevartokite sintetiniu vitaminu.
Atsakyti
O kur galima rast pirkti dziovintu juros kopustu?
Atsakyti