Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(merilda @ 2008 12 05, 15:31)
apie Silici galima daugiau paskaityti cia SILICEA
ax.gif dabar eurovaistinese nuolaida, sakiau eisiu pirkti 1ieni  blush2.gif
Sublime jei gali parasyk tikslu kapsuliu pavadinima  ax.gif


Ką tik buvau pažiūrėti: EVERLINE FLEXURE 26 ENERGIZING LOTION po 7 ml kaina 10.5 Lt/vnt. Aš sunaudojau visą pakuotę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 05, 14:31)
apie Silici galima daugiau paskaityti cia SILICEA
ax.gif dabar eurovaistinese nuolaida, sakiau eisiu pirkti 1ieni  blush2.gif

O kiek su nuolaida kainuoja buteliukas? ax.gif
Atsakyti
va ka radau:
Šiuo metu ricinos aliejumi gydomasi gana retai, o veltui, nes ricinos aliejus pasižymi daugybe gydomųjų savybių.
Jei slenka plaukai, galvą iš pradžių du kartus, o vėliau - kartą per savaitę įtrinkite ricinos aliejumi ir degtinės mišiniu. Po kurio laiko plaukai sustiprės ir netgi nustos slinkę.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu sia beda verysad.gif - taip ziauriai slenka plaukai, o kai pas mane ju nedaug, tai dar baisiau darosi. Tai dabar sedziu su kauke:

1 valg saukstas medaus;
1 valg saukstas alijosiaus sulciu;
1 saukstelis cesnaku sulciu.

Tik reikia siltai apvynioti plaukus ir kokias 2 valandas palaikyti.

Pries metus kai labai slinko plaukai padejo thumbup.gif

Tikiuosi ir dabar sutvirtes ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2008 12 07, 12:08)
Sveikos,

Turiu sia beda  verysad.gif - taip ziauriai slenka plaukai, o kai pas mane ju nedaug, tai dar baisiau darosi. Tai dabar sedziu su kauke:

1 valg saukstas medaus;
1 valg saukstas alijosiaus sulciu;
1 saukstelis cesnaku sulciu.

Tik reikia siltai apvynioti plaukus ir kokias 2 valandas palaikyti.

Pries metus kai labai slinko plaukai padejo  thumbup.gif

Tikiuosi ir dabar sutvirtes  ax.gif


o po kaukes nesijaucia cesnako kvapas? g.gif
Atsakyti
ne, nes maisai su alijosiumi- o jis cesnako kvapa "uzmusa" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2008 12 07, 12:35)
ne, nes maisai su alijosiumi- o jis cesnako kvapa  "uzmusa"  smile.gif


o nebandei su svogunu maisyti? gal ir jo kvapa uzmustu g.gif mane vis vilioja tos kaukes su svogunu ar cesnaku, bet del kvapo ju vis nesiryztu daryt blink.gif bet gal si buda reiks isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
nea, su svogunu nebandziau, kai padejo su cesnaku, tai ir neeksperimentavau g.gif
Atsakyti
Sveikutes:) ir as prisijungsiu prie jusu smile.gif ir man labai plaukai slenka, vakar vonioi rinkau po to kai issimaudziau tai apsiverkiau visus surinkus, ir taip kiekviena karta kai maudausi pilna sauja iskrenta. tyriausi skydliauke, siaip bendra kraujo tyrima, dar plaucius sviete(tik nezinau kuo susije plauciai ir plaukai g.gif ) ir sake kad visi tyrimai geri.
Daktare tai tokia kvaisele pasirode, kadangi tyrimai buvo geri pradejo visiskas nesamones kalbeti, kad man plaukai gal slenka del to kad turiu auskara liezuvyje, ir del to kad pries gerus metus man ranka buvo luzus biggrin.gif .
Perskaiciau visus temas apie plauku slinkima thumbup.gif ir nemaciau kad kasnors butu naudojusios Regaine(minoksidilis). as kaskokiam kitam puslapi buvau skaicius kad padejo zmonem labai, bet ji kaip supratau tik su receptu isigyti galima. Kaina 130, bet skelbimuose radau kad pardavineja po 90lt. http://www.vaistai.l...rchword=regaine cia radau aprasima. jis buna 2(moterims) ir 5(vyrams) procentu. Gal kas zino daugiau apie sia priemone? dar kaip supratau regaine ir rogaine yra tas pats :/ Dar beto gasdina pasalinis poveikis.
http://www.supermama...?...53935&st=12 radau beto tema kurioi kalbejo apie tai, bet kaskaip keistai man pasirode kad bando tik iskist preke, nors nieko apie ja nezino.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ir aš jungiuosi prie jūsų.man 7mėn.kaip slenka plaukai.Gydytoja davė siuntimus kraujo ir šlapimo tyrimams,tyrimai geri,tad sakė neieškoti ligų.nu apsiverkiau unsure.gif skydliaukės echoskopą dariausiai privačiai,viskas gerai.Nuėjau pas dermatologę,išrašė spiritą trinti į šaknis,nuo jo pradėjo lūžinėti.šiandiena pradėjau gerti B grupės vitaminus,ir linų sėmenų aliejų,žiūrėsiu kaip bus toliau.Labai nesinori nuplikti cry.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti