
Merginos, pasidalinkite patirtimi, kokią žuvį naudojote gamindamos ŽUVIES FILĖ PRANCŪZIŠKAI? Ar tinka šaldyta?
QUOTE(erika9 @ 2009 04 07, 10:57)
Merginos, pasidalinkite patirtimi, kokią žuvį naudojote gamindamos ŽUVIES FILĖ PRANCŪZIŠKAI? Ar tinka šaldyta?
tinka ir šaldyta
Vau kokiu sauniu receptuku cia uztikau, ideju apstu tik reikia laiko.
Aciu Sonatina
Aciu Sonatina



Išbandžiau žuvies filė prancūziškai - skonis pasakiškas
be to, labai lengva pagaminti, nereikia daug darbo ir produktų... Ačiū, Sontaina



QUOTE(gvazdikelis @ 2009 03 27, 22:09)
O as niekaip neisivaizduoju sushio be lapu
. Ir niekur tokio nesu maciusi . Galima susukti taip, kad to lapo isoreja nesimatytu, bet be lapu.... 


Nugi būna, kaip ir šitam paveiksliuke, uždėta gabaliukas žuvies ar krevetė.


Siandien kepiau spurgas su idaru (mielines ) pagal Sonatina, nu nerealiai skani tesla, dejau avieciu uogiene i vidu, nu visai seimynai labai patiko

QUOTE(vixiuke @ 2009 04 12, 21:37)
kepiau Velykom kiaušinių-faršo viniotinį
abejingų neliko, o ragaujančių buvo daug... Recepto klausė ne viena šeimininkė 


jau net pabodo pasakoti, kaip kepti šį vyniotinį, kas paragauja vis klausia recepto, juokauju, kad reikėjo atprintinti receptų prieš duodant ragauti
