
Aš,dar negalėčiau sakyti,jog esu jos fanė{gal tapsiu ateityje},bet,aš,domiuosiu josios receptukais.
Galėčiau pasakyti,kad ydomūs,nors esu dar mažai išbandžiusi.
Labai norėčiau išmokti iškepti jos varškinius ragelius.
Pagauta geros jos įdėjos peržvelgiau visą Sausainių temą.
AČIŪ,
Sonatinai
,kad galima daug gero išmokti,ruošiant patiekalus.
Galėčiau pasakyti,kad ydomūs,nors esu dar mažai išbandžiusi.
Labai norėčiau išmokti iškepti jos varškinius ragelius.
Pagauta geros jos įdėjos peržvelgiau visą Sausainių temą.
AČIŪ,



Regna, varskes rageliai
as kepu daznai tik as supaprastinau recepta
bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola
ar nekis skonis? o jo reikia daugiau ar maziau deti


bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola


QUOTE(mrs.ieva @ 2009 04 22, 21:28)
Regna, varskes rageliai
as kepu daznai tik as supaprastinau recepta
bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola
ar nekis skonis? o jo reikia daugiau ar maziau deti 


bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola


Nėra jokio skirtumo ar bulvių,ar kukurūzų krakmolas.Dedu tiek kiek ir parašyta recepte.
QUOTE(mentuske @ 2009 04 22, 19:45)
Nėra jokio skirtumo ar bulvių,ar kukurūzų krakmolas.Dedu tiek kiek ir parašyta recepte.
aciu

QUOTE(mrs.ieva @ 2009 04 22, 21:28)
Regna, varskes rageliai
as kepu daznai tik as supaprastinau recepta
bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola
ar nekis skonis? o jo reikia daugiau ar maziau deti 


bet as norejau paklausti, Sonatinos receptuose, pyraguose, daznai minimas kukuruzu krakmolas. as jo neturiu. jei naudociau bulviu krakmola


o kaip supaparastinai? vis kvieti juos padaryti, ale vis tas dzemas atbaido

QUOTE(lotute @ 2009 04 27, 13:46)
o as visada prisivezu nenormalius kiekius lietuvisko dzemo ( randu pirkti tik avieciu, bet jis liuks



QUOTE(aguonele @ 2009 04 27, 22:25)
o as visada prisivezu nenormalius kiekius lietuvisko dzemo ( randu pirkti tik avieciu, bet jis liuks
) ir kepu pastoviai tuos ragelius. labai lengvai pasidaro ir dzemas lieka savo vietoj
bandykit, tikrai nenusivilsit .



o kaip ju skonis?


QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 14:23)
as kai juos dariau, tai man tokie kieti gavosi... nuotraukoje atrodo tokie purus... tikriausiai man kazkas nesigavo...
Dariau šiandien kiaušinių faršo vyniotinį. Vis galvojau, kad bais sudėtinga, tai labai ilgai kaupiausi
Bet darbo tikrai daug mažiau nei atrodė, o rezultatas puikus. Ir vaikiams tiko, ir vyras nebrokijo.

QUOTE(Alliza @ 2009 04 28, 18:59)
as kai juos dariau, tai man tokie kieti gavosi... nuotraukoje atrodo tokie purus... tikriausiai man kazkas nesigavo...
gal miltu per daug dejot?

kątik iškepiau beliašiukus, nu skonis tai pasaka

QUOTE(lotute @ 2009 04 28, 13:23)
man tai jie labai skanus ir tikrai purus gaunas
