QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 06, 15:24)
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 06, 16:24)
uoj neaaaaaaa
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 06, 16:53)
jetau jetau, ot jaunyste durnyste, sekani karta jau zinosiu
Dekui uz paprotinima
Sonine, suvyniota su farsu.Jamam sones smota, supjaustom ilgom juostelem, truputi pamusam, pabarstom pipirais, druska ir dziovintais svogunais, tada isklojam farsu(puse kg. maisyto farso, svogunas, pipirai, kiausinis, saukstas krakmolo, saukstas majonezo)ir susukam, kaip vyniotini, persmeigiam pagaliukais ir orkaiten, kol apskrunda.
QUOTE(Srove @ 2008 10 06, 20:16)
Sonine, suvyniota su farsu.Jamam sones smota, supjaustom ilgom juostelem, truputi pamusam, pabarstom pipirais, druska ir dziovintais svogunais, tada isklojam farsu(puse kg. maisyto farso, svogunas, pipirai, kiausinis, saukstas krakmolo, saukstas majonezo)ir susukam, kaip vyniotini, persmeigiam pagaliukais ir orkaiten, kol apskrunda.


kaip skaniai atrodo! reiks kada isbandyt
Dariau siandien sroves VISTA SVECIAMS
Vistiena sukapojau, susmulkinau cesnako, idejau prieskoniu puse stiklines vandens ir palaikiau pora valandu, tada sudejau viska i stiklainius ir idejau i orkaite

Orkaite turi buti neikaitinta, kaisti kartu su stiklainiais, kad nesutruktu. Kepiau valanda su trupuciu, tada isemiau ir staigiai uzsukau dangtelius. Lauksiu kol ataus ir desiu i saldytuva

Toliau VISTIENOS GULIASAS
Paemiau 3 ketvircius, gerai isviriau (kad mesa nuo kaulu atsoktu), i vandeni dejau druskos, pipiru, lauro lapeliu. Nuemiau mesa nuo kaulu, sudejau i keptuve, dar itarkavau viena morka, cesnako, svoguniuko smulkiai pjaustyto, petrazoliu, krapu ir prieskoniu vistienai. Ipyliau sultinio kuriame vire vista ir patroskinu apie 10 min, kol vanduo isgaruos,

tada dedu pora saukstu majonezo ir pomidoru pastos, dar pora minuciu patroskinu ir gatava
Valgem su apvirtom, paskuj apkeptom bulvem ir pomidoru.

Vistiena sukapojau, susmulkinau cesnako, idejau prieskoniu puse stiklines vandens ir palaikiau pora valandu, tada sudejau viska i stiklainius ir idejau i orkaite

Orkaite turi buti neikaitinta, kaisti kartu su stiklainiais, kad nesutruktu. Kepiau valanda su trupuciu, tada isemiau ir staigiai uzsukau dangtelius. Lauksiu kol ataus ir desiu i saldytuva

Toliau VISTIENOS GULIASAS
Paemiau 3 ketvircius, gerai isviriau (kad mesa nuo kaulu atsoktu), i vandeni dejau druskos, pipiru, lauro lapeliu. Nuemiau mesa nuo kaulu, sudejau i keptuve, dar itarkavau viena morka, cesnako, svoguniuko smulkiai pjaustyto, petrazoliu, krapu ir prieskoniu vistienai. Ipyliau sultinio kuriame vire vista ir patroskinu apie 10 min, kol vanduo isgaruos,

tada dedu pora saukstu majonezo ir pomidoru pastos, dar pora minuciu patroskinu ir gatava

o ant kokio pagrindo tuos stiklainius reikia deti?kiek zinau tam reikalingas kazkoks specialus puodas.
QUOTE(*Dita* @ 2008 10 06, 18:32)
o ant kokio pagrindo tuos stiklainius reikia deti?kiek zinau tam reikalingas kazkoks specialus puodas. 
Galima ant bletos paprastos, bent jau as taip dariau.
Labai vistyte skaniai atrodo, reikes rytoj pasigaminti






