Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji
                Elena wou  
  
 .Kaip visada-iš koto verčianti.
Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji
 .
                
                                    
                
                
                
            Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji
QUOTE(mammka @ 2008 10 15, 11:45)
Elena wou  
  
 .Kaip visada-iš koto verčianti.
Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji
 .
Išduok pasalptį kaip taip gražiai maistą nufotografuoji
Silpni kotai pas jus kažkokie
O nuotraukos toli gražu dar netobulos...reiktų pasimokyt bet kad to laiko vis neužtenka
                balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim]. 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 13:54)
balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim]. 
pirma i keptuve?
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 11:54)
balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim]. 
mano mama taip daro, tikrai skanesni buna... o as ju visai nedarau
                jo,pirma i keptuve,lapai man daug skanesni tada.mano mama ir taip visad darydavo,as taip pat. karta patingejau ir nekepinau,skonis jau ne tas 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 12:54)
balandelius kai darau pirma juos apkepu keptuveje,o tada jau i puoda dedu troskinti,man taip skaniau[bet kaip sakoma del skonio nesigyncisim]. 
mano mama dar zinau kad pries apkepindama keptuvej miltuose pavoliodavo
                aciu merginos, kita syki pabandysiu taip  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 13:11)
jo,pirma i keptuve,lapai man daug skanesni tada.mano mama ir taip visad darydavo,as taip pat. karta patingejau ir nekepinau,skonis jau ne tas 
o man tai skonis praktiskai nesiskiria
QUOTE(gabrieliux @ 2008 10 14, 21:29)
atradau kvieciu grudus
QUOTE(Elena @ 2008 10 15, 12:10)
Silpni kotai pas jus kažkokie
O nuotraukos toli gražu dar netobulos...reiktų pasimokyt bet kad to laiko vis neužtenka
Silpni kai valgyt norim
Tai gal fotikas pas tave koks geresnis
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 15, 12:55)
Aš irgi pakepinu.Man labai skanu tada.Ir pabaigoj dedu tomatų(priduoda rūgštelės) arba pomidorų pastos dėl spalvos
    









