Vis kelinti metai pasvajodavau apie mažų užkandukų pateikimą svečiams, bet vyrai vis užprotestuodavo: mums geriau mėsos duok

Tačiau šiemet pajėgiau atlaikyt atakas

Tad rodau vakarykštį gimtadieninį stalą...

Smulkiau:
Krekeriai, kepenų paštetas, spanguolė:

Vyšniniai pomidoriukai įdaryti kastiniu (Žemaitijos pieno gamybos) turėjo ypatingą pasisekimą:

Sluoksniuotos tešlos valovanai su grybų įdaru:

Asorti padėklas: sluoksniuotos tešlos kepinukai apibarstyti druska ir kmynais; sumuštinukai su kiaušiniu (pusė kapotas trynys, kita pusė kapotas baltymas) ir juodaisiais ikriukais; sluoksniuoti sumuštiniai; suktinukai su sumušinių duona, citrininiu sviestu ir rūkyta lašiša.

Sumuštiniai su liežuviu+ krienų-majonezo "roželė" ,bei plikytos tešlos profitroliai su šprotų,kiaušinio, majonezo įdaru:

Kitos nuotraukos nesigavo per baisų skubėjimą

bet dar matosi (bendroje nuotraukoj) vėrinukų ežys: batono kubelis+kumpio-sūrio vyniotinukas; alyvuogė+mini mocarela. Ir galiausiai duonytė su pikantiškom salotom (kai nebesuspėjau įdarinėt džiovintas slyvutes salotom, tiesiog dėjau ant duonos)
Rodos tiek... Kas neaišku, klauskit, bo laikas vėlyvas,galva nelabai dirba, gal nelabai aiškiai surašiau.