Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(zifara @ 2008 11 14, 12:35)
Sveikos naudotojos! Gal kas zinote ar yra melynam surio maluneliui  stambesniu ideklu? Tai su tuo smulkiu nelabai suris malasi, labai uzsikemsa. blush2.gif

aš tai tarkuoju ik iš šaldytuvo išimtą sūrį, tai normaliai gaunasi mirksiukas.gif man patinka, kad taip smulkiai... truputi vis tiek pasivelia, bet ne baisiai ax.gif
šiaip man dar patarė į kamerą keliom minutėms sūrį įdėti prieš tarkuojant, kad mažiau veltųsi 4u.gif

QUOTE(Asese @ 2008 11 14, 12:43)
O tu turi tą papildomą įdėklą sūrio malūnėliui (kataloge kodas 1408, kaina 39 Lt) ?

hmmm.. o tas tipo stambiai tarkuoja? jei veliasi, tai ir su tuo velsis... ar aš klystų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2008 11 14, 14:25)
aš tai tarkuoju ik iš šaldytuvo išimtą sūrį, tai normaliai gaunasi  mirksiukas.gif man patinka, kad taip smulkiai... truputi vis tiek pasivelia, bet ne baisiai  ax.gif
šiaip man dar patarė į kamerą keliom minutėms sūrį įdėti prieš tarkuojant, kad mažiau veltųsi  4u.gif
hmmm.. o tas tipo stambiai tarkuoja? jei veliasi, tai ir su tuo velsis... ar aš klystų  g.gif

Aš turiu tą stambesnį, tai man nesvelia sūris schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2008 11 14, 14:33)
Aš turiu tą stambesnį, tai man nesvelia sūris  schmoll.gif .


Tai pas mane atrodo tas ir yra kur kataloge.Suri is saldtytuvo tarkuoju, dar reiks pabandyt i saldykli imest. Vaikas paima tarkuot ir neprasuka rankenos, nes jegos tikrai reikia. Ir dar pastebejau kuo didesnis riebumo procentas tuo sunkiau ji sumalt schmoll.gif
Atsakyti
tikrai įdomu su tuo sūrio malūnėlio įdėklu g.gif aš tokio neturiu ir malu su tuo kuris yra pačiam malūnėly, aš visad naudoju Rokiškio tą didelį apvalų gabalinį sūrį, tai man viskas normaliai, man iškart buvo pasakyta nemalti sūrio produktų, šiaip tai jų net atpjaut neina doh.gif
o tas įdėklas tai net neįsivaizduoju kaip turėtų užsidėt, ant to stacionaraus užsisuka g.gif

o dėl puodų ką galiu sakyt, man yra tekę jį plaut po tešlos padžiūvusios, tai labai lengvai išsiplovė, bigsmile.gif
galima sakė ir be vandens ir be aliejaus, bet sako skaniau, kai biški įpili ko nors mirksiukas.gif

Atsakyti
Malu su sūrio malūnėliu visus sūrius, jei nuolat nesupurtysi, tai, žinoma viskas į gumulą viduje sušoka doh.gif Aš sumalu gabaliuka, paverčiu ir pakratau, kad iškristų iš cilindro susimalęs sūris, toliau vėl malu ir vėl pakratau. Svarbiausia, kad nesigautų labai dau sūrio to cilindro viduje. Tikiuosi suprasite g.gif
Puodą turiu jau porą metų. Kai nusipirkau, labai jis man patiko, atsidžiaugti negalėjau. Matyt per daug bigsmile.gif Po mėnesio naudojimo užkaičiau aš jame žirnius, norėjau ik truputį pašildyti ir išjungti, bet pamiršau, išvažiavau ir palikau įjungtą kaitlentę su puodu ant pačio didžiausio galingumo doh.gif Turbūt niekam nereikia pasakoti, kokį vazdelį rado dukrytė, grįžusi po valandos doh.gif doh.gif
Kitas puodas, tikriausiai būtų iš karto nukeliavęs į šiukšlinę, bet, kadangi sumokėjau tokius pinigus, teko grandyti verysad.gif Po ilgų kančių jis atsišveitė, tik su dangčiu teko ilgiau pasikankinti, nes degėsių prilindo už stiklo, o jo taip lengvai neiškrapštysi. Indaplovėje išplaudavau, lyg ir švarus, tik pradedu virti, prigaruoja ir vėl visi degėsiai išteka iš po stiklo. Bet kadangi aš buvau kantri, įveikiau ir šitą problemą. Dar puodo dugnas buvo pageltęs, bet kas įdomiausia, tas pageltimas po truputį mažėja ir šiuo metu jo beveik neliko. Galiu lyginti su daugeliu kitų puodų, nes pas mane beveik visi praėjo šį išbandymą, kitų dugnai taip ir neatsiplovė schmoll.gif
O dėl dangčio sandarumo, net neįsivaizduoju kaip uodas gali būti sandarus, juk tai ne plasitikinis dubuo ir ne greitpuodis.
Bet užverda labai greitai (galiu palyginti su Teskoma puodu, kurio nekenčiu vien dėl to, kad jis žiauriai ilgai neužverda, nors paskui viskas lyg ir greitai vyksta), o užviręs pradeda daužyti, taip kad, jei esi namuose, tai tikrai girdėsi lotuliukas.gif , o tada ugnį sumažinu iki min. ir viskas puikiai isverda thumbup.gif
Žodžiu, aš juo esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui Laurindre, už puodo komentarą.
Mano amžiaus moterys labai įtarios, deja, kaip ir aš pati, jau nesinori pirkti beli ką ir beli kaip.
Puodo dangtis atlieka ne paskutinę funkciją, pvz., gali virti ant mažiausios ugnies (tauposi dujos) ir neprisigaruos virtuvėje, mažiau reikės valinėti, ne visos tokios darbščios, tad ir perka tokius indus, kurie mažiausiai sukelia problemų.
Tai kaip supratau jiems dar toloka iki Zepterinių, tą ir norėjau sužinoti, tad tegu pačios jau galvojasi pirkt ar ne.
Atsakyti
Aš turiu ir zeppter ir TW virimo ir kepimo principas tikrai tas pats. Dangčiai nė vienų nesandarūs, neprigaruoja verdant ant mažos ugnies nuo abiejų. Vien žo man abudu lygiaverčiai (tik kaina skiriasi)
Atsakyti
na kadangi paskaicisu komentara kad pridegus reikejo sitaip gramdyt, tai galiu pasakyti kad su zepteriniais tikrai ne viena avarija buvo ivykus ir keptuve ir puoda turiu, na ipili vandens lasiuka nuriebintojo ipilu ir per nakti palaikau, ryte randu viska virsui plaukiojant, viskas atlipe ir grazaiausias puodas buna...
Situ neturiu ir zinau kad nepirksiu uztenka zepteriniu, tai ir palyginti ner su kuo smile.gif
Atsakyti
Nu panytės, negalima gerų puodų gramdyti doh.gif , jei pritraukė, užpilkit vandeniu su soda ir palikit porai valandų, pamatysit, kaip lengvai viskas atšoks mirksiukas.gif
Mane ir pačią tas su viena rankena 2l domina, jaučiu, kad pasiimsiu ant durnumo hihihi.gif
Atsakyti
Mano sesuo 2,4 litrų puodą turi, šiaip patenkinta, bet jau sako, kai reikia bulves nusunkt, vos išlaikyt galima su viena ranka doh.gif , sunkus labai.
O šiaip kaip ir visi tokio tipo puodai: ilgokai laukti, kol užverda, bet po to - viskas OK.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti