Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkimai užkniso juodai

Nežinau kaip jums, bet man apsipirkimas įgriso juodai.. censored2.gif
Jei gyventume ne 5tame aukšte name be lifto, gal visai praktikuočiau apsipirkimą kartą per savaitę. Dabar gi tenka eiti į parduoduvę 2-3 ( o kartais ir 4) kartus per savaitę, kiekvienas toks "užėjimas" braukia pusvalandį iš gyvenimo - čia jei neskaičiuosime parkavimo ir pasiseka su eilėmis.

O taip norisi daugiau laiko malonumams fitness4.gif vacation4.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(signatura @ 2008 10 05, 15:23)
Nežinau kaip jums, bet man apsipirkimas įgriso juodai..  censored2.gif
Jei gyventume ne 5tame aukšte name be lifto, gal visai praktikuočiau apsipirkimą kartą per savaitę. Dabar gi tenka eiti į parduoduvę 2-3 ( o kartais ir 4) kartus per savaitę, kiekvienas toks "užėjimas" braukia pusvalandį iš gyvenimo  - čia jei neskaičiuosime parkavimo ir pasiseka su eilėmis.

O taip norisi daugiau laiko malonumams  fitness4.gif  vacation4.gif  nail.gif


O tai kas trukdo apsipirkinėti kartą per savaitę? 5aukštas nedidele problema, pati jame gyvenu. I parduotuve važiuoji su mašina, prisiperki, atvažiuoji namo ir susinešioji pirkinius, na ne per vieną kartą, per du ar tris, nesuprantu blogumo. Laiptais palaipioti sveika tongue.gif O jei jau visai pravalas apsipirkinėti, užsisakyk internetu. Jau atsiradę puslapiai, kur galima išsirinkti sau tikamas prekes. Išsirenki, sumoki, atveža.
Ot daro žmonės problemas lygioj vietoj.
Atsakyti
Na nezinau, jei seima minta sausom sriubom, gal ir ne problema tongue.gif maniskiai vandens po 16 buteliu (1.5l) per savaite isgeria - cia jau 24kg susidaro.

Aukstas beje 5 su aukstom lubom taigi tau penktas, o man 7tas gaunasi. Jei tau smagu begioti laiptais su rankom iki zemem nutysusiom - tau gerai. Man tai nepatinka (o ir stuburui nesveika), todel ir klausiu, gal kas turi minciu, kaip visa tai geriau padaryti.

Praktika sunesioti per keleta kartu "pakeliui" praktikuojam rudeni ir pavasari, nes ziema ir vasara produktu ilgam palikti bagazinej negali.

Internetinem parduotuvem domejausi, bet su maistu - labai ne kas. Daug ko neturi, veza geriausiu atveju per 24 valandas. jei zinai gera - pasiulyk.

Taip kad laukiu originalesniu patarimu nei "laiptai sveika" ir "yra bagazine" wink.gif
Atsakyti
o jūsų šeima negali prisidėti prie apsipirkimo ir bent tuos butelius sunešti?
surastumėt valandžiukę laiko per savaitę, sudarot sąrašiuką, ko reikia ir visi važiuojat, per pora kartų sunešat?
Atsakyti
negi itek daug laiko parduotuvėms ir išsikrovimams laiko reikia?ir tiek mažai malonumams lieka?Jei jau matot čia tokią didžiulę problemą tai tada kviekit visus kaimynus ir pirmyn biggrin.gif , o jei me tai dada tegul kiekvienas šeimos narys po dalį neša arba apsiperka sau biggrin.gif arba galų gale lai vyras grįžęs iš darbo suneša, nes maniškis tai daro kai aš tingiu biggrin.gif o gyvenam irgi 5 aukšte bvet aš čia tokios didelės bėdos neįžvelgiau..galit samdytis žmogų tam reikalui tada..nelabai įsivaizduoju kokį sprendimo būdą norit sužinot?..
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2008 10 06, 13:08)
O tai kas trukdo apsipirkinėti kartą per savaitę? 5aukštas nedidele problema, pati jame gyvenu. I parduotuve važiuoji su mašina, prisiperki, atvažiuoji namo ir susinešioji pirkinius, na ne per vieną kartą, per du ar tris, nesuprantu blogumo. Laiptais palaipioti sveika tongue.gif  O jei jau visai pravalas apsipirkinėti, užsisakyk internetu. Jau atsiradę puslapiai, kur galima išsirinkti sau tikamas prekes. Išsirenki, sumoki, atveža.
Ot daro žmonės problemas lygioj vietoj.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai jau tikrai
Atsakyti
Siulau keisti gyvenama vieta - pirmas aukstas salia Maximos bigsmile.gif jei sis variantas netinka - pasisamdyti prekiu pirkeja ir su sarasu tegul sunesioja jusu produktus bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal tikrai vaziuot i parduotuve 1 karta per savaite su sarasiuku. Ir imti su savimi kazka is seimos , kuris galetu padet suniesiuot: ar vyra, ar sunu jei toks yra? Ir atnes iki masinos ir iki namu. Kitos iseities nematau. smile.gif
Atsakyti
šiaip tai nesąžininga ir negražu, kad viena moteris turi ir apipirkti, ir sunešioti, o šeimyna tik naudojasi tuo, reikia nenusileisti rolleyes.gif
Atsakyti
ale kokios visos piktos blink.gif turbūt nuo apsipirkimų ir maisto tampymo pervargusios g.gif
aš irgi nekenčiu apsipirkimų. maisto tai dar dar... bet kai reikia kokių rūbų ar batų, tai net šiurpas nukrato nuo minties, kad reiks trenktis į kokį akropolį ph34r.gif
todėl kiek tik sugebu, stengiuosi viską internetu pirkti.
Atsakyti
Kazkaip nematau problemu su apsipirkimu. Vaziuojam kartu su vyru koki sestadienio/sekmadienio ryta, jei vyras uzsiemes, vaziuoju viena ar su sunum. Iki masinos su vezimu nusivezam, namo nesam visi, jei daug maisu. Bernai mano dar nera dideli, 10 ir 11 metu, bet jau irgi pajegus si ta panesti. Jei vyras buna namie, paskambinu, nusileidzia i kiema ir paima prekes. Aisku, jei tiek vandens nesiot, tai per viena karta nesunesi. Mes tai jo neperkam, filtruojames namie. O jei vaziuoju i parduotuve viena ir zinau, kad nebus kam padeti sunesti, tai perku tik tiek, kiek butinai reikia ir kiek pati panesiu. Praktiskai uztenka to vieno apsipirkimo per savaite. Jei ko pritrukstam, nusiunciu vaika i parduotuve ir parnesa.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 06, 23:30)
todėl kiek tik sugebu, stengiuosi viską internetu pirkti.

gerai būtų, jei ir visą maistą galėtume internetu susipirkti, norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valer @ 2008 11 04, 20:13)
gerai būtų, jei ir visą maistą galėtume internetu susipirkti, norėčiau  biggrin.gif

o pavalgyti ir isgerti internetu nenorit?...

tokiu nusikalbejimu seniai maciau...

uzpakali nuo kompo atkelti jau sunku?
Atsakyti