Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Ananasinis tortas

Prasau issamios pagalbos... nu niekaip jau neikertu...anyta uzsisake kad gimtadieniui jai si ananasini torta padaryciau. Taciau cia man iskilo klausimeliu...

Jus rasot recepte kad det 200 g sviesto ir 200 g pieno vienam vaniliniam kremo pakeliui. Pas Jus kiek gramu tas pakelis, pas mane 120 g, klausiu del to, kad yra mazesnio kiekio, ir ten kitokios normos dedasi pieno ir sviesto. O recepte pagal knyga parasyta isvis daug sviesto, tai ar ne per riebus gautusi... kai dariau su persikais, tai dariau viska pagal instrukcija, bet buvo truputi per skystas kremas.
Noriu pabandyt su ta nuga padaryt. Bet biskvita kepsiu toki, kaip visiems tortams, be vanilinio cukraus. Ir isbandysiu pagaliau antgalius papuosimui.

O del miltu, tai matyt teks lekt i parde, nes tikrai bijau sugadint kepini. Cia pas mane tu pirmos rusies dar uzsilike is seniau...

Ir kokia dejot uogiene? Gal nebutina ananasu ar abrikosu, nes rusy pilna kitokiu, tik nezinau kokia tada tiktu?

O sonus kuo puosete Jus?

Noriu padaryti viska gerai, kad nepasisiukslint pries anyta lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 spalio 2008 - 14:51
Rugegele23 del kremo , as irgi gariau pagal instrukcija ant pakelio , ir man buvo per skystas , todel as ji pakoregavau ax.gif , ir parasiau , kiek ir ko as dejau kita karta . Naaaaaa jis ne is liesuju ,et kai prisideda ananasu ( kita karta darysiu su svieziais , nes man reikia rugsteles ) gaunasi pusetino riebumo . Trupinukai buvo to pacio biskvito ( nupjautas virsus ).
Uogiene dek kokia turi , griekas butu pirkti , kai pilnas rusys doh.gif , bet man graziau su geltona ax.gif ( pas mane deta abrikosu , jei gerai pamenu g.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 15:54)
Rugegele23 del kremo , as irgi gariau pagal instrukcija ant pakelio , ir man buvo per skystas , todel as ji pakoregavau  ax.gif , ir parasiau , kiek ir ko as dejau kita karta . Naaaaaa jis ne is liesuju ,et kai prisideda ananasu ( kita karta darysiu su svieziais , nes man reikia rugsteles ) gaunasi pusetino riebumo . Trupinukai buvo to pacio biskvito ( nupjautas virsus ).
Uogiene dek kokia turi , griekas butu pirkti , kai pilnas rusys doh.gif , bet man graziau su geltona ax.gif ( pas mane deta abrikosu , jei gerai pamenu g.gif )

user posted image



Bandysiu kazka padaryti smile.gif noriu su tuo paciu kermu puost virsu antgaliu pagalba, tikiuosi uzteks.. O jei ne,teks pasitelkt fantazija. Gelytes is cukraus pudros turbut prades tirpt kai susilies su tuo kremu?

Dukra atsikels, ir eisiu kept biskvita. Darysiu 26 cm formoj. Ar 22 geriau.. g.gif
Atsakyti
Geriau 22 cm . kitoj bus per ploni biskvitai , kai perpjausi . smile.gif
Gelytes neistirps jei puosi ta pacia diena .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 16:04)
Geriau 22 cm . kitoj bus per ploni biskvitai , kai perpjausi . smile.gif
Gelytes neistirps jei puosi ta pacia diena .


Nepamenu keliu cm formoj dariau ta savo "Pornografija" biggrin.gif

O jei puost taip kaip Jusu papuosta, tai antgali gal imt stambu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 spalio 2008 - 15:09
rugegele23
As kepiau ta biskvita 26 cm formoje, tai 3 lakstu nu niekaip nesigau schmoll.gif , tik du
Bet, zinok, biskvitas pasakiskas thumbup.gif , purus, lengvas, ir kiausiniais nesmirda. Jis net iskilo man vienodai, ir krastai ir viduriukas, kaip pagal linuote čiki čiki.
Nors siandien toki pat kepiau, tik idejau 1 sauksta kakavos, reikejo siek tiek sokoladinio, tai viduriukas pakilo stipriai, kazin, gal tai del kakavos g.gif , ar gal perplakiau kiausinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 16 spalio 2008 - 15:23
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 16:15)
rugegele23
As kepiau ta biskvita 26 cm formoje, tai 3 lakstu nu niekaip nesigau  schmoll.gif , tik du
Bet, zinok, biskvitas pasakiskas  thumbup.gif , purus, lengvas, ir kiausiniais nesmirda. Jis net iskilo man vienodai, ir krastai ir viduriukas, kaip pagal linuote čiki čiki.
Nors siandien toki pat kepiau, tik idejau 1 sauksta kakavos, reikejo siek tiek sokoladinio, tai viduriukas pakilo stipriai, kazin, gal tai del kakavos  g.gif , ar gal perplakiau kiausinius?



As kepsiu pagal kita recepta biskvita, ten dedasi 4 kiausai, 4 v.s. karsto vandens, 200 g cukraus, 125 g miltu, 100 g krakmolo, 3 a.s.kepimo milteliu.
Atsakyti
Mano puostas mazesniu antgaliu , negu tu turi .
Atsakyti
Tiesa, tas biskvitas, kur auksciau parasiau, tai labai tinka 26 cm skersmens formai.
Atsakyti
Inocka,
kakava , miltai ir krakmolas - biskvituose reiskia TA PATI 9 as turiu galvoje , kad jeigu tu dejai viena sauksta kakavos , tai turejai nedadeti po puse sauksto miltu ir krakmolo ) kakava kietina tesla , gal todel ji tau ir iskilo nevienodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 19:52)
Inocka,
kakava , miltai ir krakmolas - biskvituose reiskia TA PATI 9 as turiu galvoje , kad jeigu tu dejai viena sauksta kakavos , tai turejai nedadeti po puse sauksto miltu ir krakmolo ) kakava kietina tesla , gal todel ji tau ir iskilo nevienodai  smile.gif

Aciu, cipciuk, dabar zinosiu.
Nu jau kokia nesekminga diena man siandien doh.gif Pirma, nelabai pavyko biskvitas, gerai, kad bent dar silta perpjoviau per puse, kitaip butu visas sutrupejes. Neradau 36% grietineles schmoll.gif , teko pirkti 35%.
Kai deliojau jau torta, tai pirma biskvito dali idejau i forma gan sekmingai, pertepiau kremu, antras sutrupejo doh.gif , teko is gabaliuku delioti sluoksni. Jau valanda, kaip saldytuve, o kremas dar nesustingo. Oj, matyt menulis kaltas, sake man vyras, geriau nepradet, nepaklausiau. Ir dar padariau sokoladines rozes, o dabar ziuriu, lapeliai ju krenta.
Nu vien zo.....
O torta gi rosiuosi i i svecius vezt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 16 spalio 2008 - 21:44
As jau tiek metu juos kepu , o zinok ir man visko nutinka , tenka ir gabalais sudeti , bet kai sumirksta viskas buna gerai . I 35% grietinele reikejo nusipirkti pora pakeliu standiklio , as nemegstu su ja dirbti schmoll.gif
Del roziu patariu - nupirk gyvas , buna pigiu jau daugiau prasiskleidusiu, ir pamirkyk i zeze ( dar nesustingusi ) ir nupurcius apibarstyk cukrumi , gana originalu wub.gif
Jeigu pyliai sokoladu , nusipirk simta gramu triufeliuku ( saldainiu ) ir apdek torto sonuose , na panasiai , kaip mano OREO torte , viduri torto kuo nors pabarstyk , kokiais spalvotais burbuliukais .
Na tu isradinga motera mirksiukas.gif , kaip nors issisuksi irnesakyk.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar duosiu viena patarima ax.gif , visada turek pasiruosusi antra puosimo varianta ( mintyse ), nes visko gali atsitikti doh.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti