Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 14, 17:40)
Lera, pavėluotai aš čia labai.... Bet.. sviestą išlydyt reikėjo... ax.gif  o tešla gaunasi tikrai tirštoka, bet nelabai kieta, su šaukštu kabinasi ir krečiasi į formeles. Gal grietinės pamažinai... Na, bet svarbu iškepė gerai, tikiuosi patiks  mirksiukas.gif

aha iškepiau dar neragavau mb laukiu wub.gif nu o sviesta dėjau neištirpinta blink.gif tiesiog lb gerai su kombainu visa mase suplakiau ir viskas unsure.gif iškepe gerai pažiūrėsim koks skonis bus unsure.gif vepa tai lb skaniai wub.gif o koks skirtumas tešlai lidytas ar ne sviestas? čia ateičiau norėčiau žinot , beja man keksiukas nepakilo visai g.gif
Papildyta:
o man mascarponės sūris per brangu nepripirksi tortams ar pyragams cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 14, 18:19)
o man mascarponės sūris per brangu nepripirksi tortams ar pyragams cray.gif

dabar rimi po 4.19 pardavineja... o jeigu taip atvirai, tai nieko jis ypatingo...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 11:52)
na toks nekudas tai tikrai... maskarpone, grietinele gaivumo nepriduoda... as pries tai is temos pradzios kazkuri maskarponini dariau, tai irgi ne maximinis... o ir siaip ten nei viena nesigyre kad gavosi maximinis. visoms gavosi "geresnis nei maximinis" biggrin.gif


A, nu tai kame bėdos tada jei net geresnis gaunasi biggrin.gif Čia kaip suprantu "maximinis" tolygu "prastas" biggrin.gif Bet man tai labai skanūs jie būdavo... Ir visai neriebūs..
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 19:24)
dabar rimi po 4.19 pardavineja... o jeigu taip atvirai, tai nieko jis ypatingo...

ane?? o kiek gramu už tiek? nu man pvz tortai su juo skanus būna , pati niekada nebandžiau daryt nes sakau kaina atbaido unsure.gif draugė sake viskas kas su šio sūriu yra labai labai skanu g.gif ir tas baltas purus vaizdas taip viliojančiai atrodo wub.gif norėtusi kažka paprastučio pabandyt padaryt, o tas sūris pats iš ko pagaminta yra kas pasakys?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 14, 18:34)
ane?? o kiek gramu už tiek? nu man pvz tortai su juo skanus būna , pati niekada nebandžiau daryt nes sakau kaina atbaido  unsure.gif draugė sake viskas kas su šio sūriu yra labai labai skanu  g.gif  ir tas baltas purus vaizdas taip viliojančiai atrodo  wub.gif norėtusi kažka paprastučio pabandyt padaryt, o tas sūris pats iš ko pagaminta yra kas pasakys?

cia uz 250 g indeli. o maskarpone, tai man kaip sausos grietineles skonio... ir ta puruma, tai manau duoda plakta grietinele torte, o ne maskarpone...
Atsakyti
poster_offtopic.gif

Mokau, kaip įkelt nuorodą į konkrečią žinutę, pvz., su receptu. Nors nėr čia ką ir mokyt wink.gif

1. Susirandat tą žinutę
2. Susirandat jos numeriuką (dešinėj aukštai). Pvz., įdėsiu nuorodą į RiMami žinutę, kurioj ji užklausė kaip tai padaryt. Jos numeris 180 šitoj temoj. Spaudžiam ant jos kairį peliuko klavišą.
3. Kartais atsiranda viršuj juostelė: "This webside is using a scripted...". Tada spaudžiat ant tos juostelės kairiu peliuko klavišu ir pasirenkat "Temporarily Allow Scripted Windows".
4. Tada vėl spaudžiat ant žinutės numerio ir nukopijuojat kas kaip mokat atsidariusią nuorodą (aš darau Cntr+Insert, arba Cntrl+C)
5. O tada spaudžiat atsakymo lange Html mygtuką ir nukopijuojat žinutės nuorodą (Shift+Insert, Cntr+V ir panašiais būdais) ir parašote nuorodai pavadinimą.

Pvz. 180 žinutė

Kitas pvz. Cipciuko KAZKO receptas

Kartais 3 ir 4 žingsnį reikės praleisti, o tiesiog nukopijuoti wink.gif

Nu gal aišku, sorry už offtopikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 19:46)
cia uz 250 g indeli. o maskarpone, tai man kaip sausos grietineles skonio...  ir ta puruma, tai manau duoda plakta grietinele torte, o ne maskarpone...

o tiesa kad yra lietuviška versija Beladeta sūris ir jis pigesnis? kur galima gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 14, 19:01)
o tiesa kad yra lietuviška versija Beladeta sūris ir jis pigesnis? kur galima gaut?  g.gif

pagooglinus va ka issigooglino

Beladeta protėvis Mascarpone
Mascarpone – minkštas, baltas, kremo konsistencijos sūris iš Lombardijos regiono. Tai dar viena idėja, kurią sėkmingai sūrių gamyboje panaudojo Lietuvos gamintojai. Panašaus skonio Lietuvoje gaminami tepami varškės sūreliai „Beladeta“, kurie turėtų patikti lengvo, švelnaus skonio varškės produktų mėgėjams. Tai geri ir maistingi pusryčiai nuolat skubantiems. Tiesiog užsitepkite ant mėgstamos duonos.


beladeta
Atsakyti
Bandymas

Noriu sito zebro biggrin.gif kartu isbandau ar man gausnasi iskart pamatyt zinute biggrin.gif

Supratau, viskas gaunasi!!! Aciu Katu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 14 spalio 2008 - 19:26
Maciau , maciau clap.gif clap.gif clap.gif to surio IKI pardeje , tai griebsiu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 14, 20:25)
Maciau  , maciau clap.gif  clap.gif  clap.gif  to surio IKI pardeje , tai griebsiu clap_1.gif

kokioj iki kokia kaina bigsmile.gif greit čia viska surašai plius receptą paprasta r skanu su šio sūriu ir tik staigiai blink.gif
Atsakyti
Kur kur Kaune , aplink mane tik IKI pardes doh.gif , velniai zino kurioj g.gif , kai pasveiksiu -leksiu pirkti , o receptuka ta pati kaip su mascarpones suriu panaudosiu , kito nezinau blush2.gif , tai tu cia ta suri paminejai - tai ir duok recepta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir staigiai !!!

Rugegele23 , o man kaip visada niekas nesigauna unsure.gif fool.gif cray.gif
Atsakyti