Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

pridirbau ir as si vakara visokio bieso,bet paziurejus i jusu grozybes,mano darbeliai labai jau nublanksta g.gif
Atsakyti
Jeigu taip darote , as daugiau nieko nerodysiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
As labai stengiuosi duoti JUMS kokiu nors ideju , vavyzdziui -kaip paprastai galima papuosti , o jus verysad.gif verysad.gif verysad.gif , nesinori nieko daryti sad.gif sad.gif sad.gif

Tai kas butu , jeigu as ideciau foto kur tikrai super papuosti tortai ? isvytumete mane is forumo ? cray.gif
Papildyta:
Juk as nieko nuo jusu neslepiu , ziurekite ir darykite , gal net geriau iseis nei pas mane , jei kas neaisku klauskite , visada paaiskinsiu smile.gif , juk as nenusinesiu visko i kapus verysad.gif user posted image
Atsakyti
nu jau nesibarkit,manau cia visos labai dziaugiasi kad dalinates savo ziniomis ir idejomis,ai nusikaliau siandien,ryt laukiu sveciu.
Atsakyti
Na va , atvaziuos sveciai ir viska suvalgys , taip ir nepamatysime ka tu pridirbai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 23:30)
Keletas tortuku , labai skirtingu skoniu .
Sitas tom , kurios dievina kava " ANGLISKA  MOKA "
O  sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "


user posted image user posted image user posted image
Mamački, nooooriu jų abiejų, bet pirmiau to su žele essen.gif Oi, cipsiukai, kokių grožybių pridėjot user posted image. Eilinį kart įsitikinu kaip gražiai galima su tais antgaliais papuošti user posted image
Aš savo keksą rytoj parodysiu (tarp kitko irgi su kava), dar šokoladu apvarvint reiks. Ir dar išsikepiau tą jūsų pyragą kur su obuoliais ir manais. Nu, labai gerai ir skaniai gavosi, liuks būdas obuolius gelbėti, kad nesugestų, nes daug sueina.
Nu, tik nesugalvokit ir jūs savo grožybių slėpt. Bo verksiu cry.gif



user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 spalio 2008 - 00:04
Pakentek truputi RiMami , ir tuoj galesi puosti su antgaliais mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau tortu grazumas wub.gif
Atsakyti
TORTUKAI SUPER bigsmile.gif , jauciu si savaitgali bandysiu ir as ka nors iskept, tik va klausimas cypsiukui, kiek jus pilat vandens i zele kad ji gautusi kietesne, man niekaip neiseina jos pasidaryt kad gauciau ja kieta g.gif, ant pakelio parasyta 0,5 l vandens, kiek jo reikia is tikruju ?
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 10 18, 09:55)
TORTUKAI SUPER bigsmile.gif , jauciu si savaitgali bandysiu ir as ka nors iskept, tik va klausimas cypsiukui, kiek jus pilat vandens i zele kad ji gautusi kietesne, man niekaip neiseina jos pasidaryt kad gauciau ja kieta  g.gif, ant pakelio parasyta 0,5 l vandens, kiek jo reikia is tikruju ?



Kad ji butu kieta, as pilu kokius 300 ml g.gif
Atsakyti
Taip , norint , kad ji butu kietesne reikia pilti maziau vandens , bet as zele neperku schmoll.gif , darausi pati is zelatino , i kiekviena isipilu norimu kvapu ir rugstele ir salduma pasidarau pagal savo skoni .
Bet ta Dokter Otker ( atsiprasau jei ne taip parasiau pavadinima ) zele yra gan stipri , as viena karta turejau ja vel sildyti ir dapilti vandens , nes ji man buvo per kieta taip valgyti .
Atsakyti
Idedu Ananasinio torto nuotrauka. Kazkaip realiai jis man grazesnis atrodo, mano fotikas kazkaip spalvas iskraipo. Gelytes tokios blankios, nors is tikro jos ryskesnes. Ir siaip matosi defektai blush2.gif Tai tas pats tortas kaip Cipciukas dare ananasini. Tik as biskvita dejau sampaninio torto ir dar si bei ta pakeiciau. Na gal parasysiu visdelto.

Biskvitas (sampaninio torto) tinka 26 cm skersmens formai:

4 kiausiniai,
4 v.s. karsto vandens,
200 g cukraus,
125 g miltu,
100 g krakmolo,
3 a.s. kepimo milteliu.

Idaras:

1 120 g pakelis vanilinio kremo,
250 g sviesto,
200 ml pieno.
Taciau patariu darytis is pusantros normos krema, nes nelabai uzteko kremo papuosimui, kadangi kaip minejau tortas 26 cm skersmens.

Nuga:

140 g migdolu riesutu, nuvalytu ir sukapotu,
70 g cukraus,
30 g sviesto.
(Nugos normos apytikslios, nes ziurejau pagal padeti).

Na ir visa kepimo eiga kaip Cipciuko Ananasinio torto

Nuga dariau taip:

Orkaitej pakaitinau nuvalytus riesutus, juos sukapojau, tada ant keptuves pakaitinau sviesta ir cukru, ir kol nepradejo ruduot, supyliau riesutus, ir kepinau nuolat maisant, kol sviestas su cukrum taps karamele. Labai graziai aplipo riesutai, ispyliau ant kepimo popieriaus, ir palikau atvesti.

Dali nugos sumaisiau su kremu, o kita dali palikau be. Pirma biskvita truputi apslaksciau nuo konservuotu ananasu sirupu, tada dejau sluoksni abrikosu dzemo, ananasu gabaliuku ir siek tiek kremo su nuga, ant antro biskvito sluoksnis kremo su nuga, o ant virsaus kremas be nugos. Apibarsciau nuga sonus ir virsu. Na o paksuij papuosimas pagal fantazija.

Tikiuosi Cipciuk nepyksit, kad as cia pasikoregavau recepta ax.gif blush2.gif

Dar nakti pagalvojau, kad tik nebutu jis per slapias, nors tik siek tiek apslaksciau sirupu biksvita, ir kad kremo ten uztektu... Nu zodziu kaip ne sau dariau, tai labai pergyvenu... Jei pavyks, tai idesiu ir prapjauto torto nuotrauka. O kolkas tik viso.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 18 spalio 2008 - 10:07
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 18, 09:27)
Pakentek truputi RiMami , ir tuoj galesi puosti su antgaliais mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif


Ojojoj kaip kenčiu, kai tokių vaizdų prisižiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju, aišku, gi nekepu tortų kiekvieną dieną biggrin.gif

Rugegele, iš tiesų labai labai gražus tavo tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, tiesiog toobuulaas thumbup.gif
Atsakyti