QUOTE(RiMami @ 2008 10 21, 14:46)
CIPSIUK, NEPASIDUOK  
  
  
 Pati spręsk, kur tau pačiai geriau  
 O mes, manau, visos išpaskos 
Ajetau kokie fainučiukai
 Man pirmas įspūdis buvo kai pamačiau, kad čia kokie tai naujamadišti vafliukai  
  
 , po to žiūriu 
 keksiukai 
  
 
Tai aš galėčiau sudėt, ką turiu išsivertus atskiron temon, bet ar tikrai to reikia? Receptai juk neišmėginti
 Suprantu, kad dabar jaunesnės mergaitės ir kalbos nesupranta, o vaizdeliai tai gražūs 
, receptai taptų visoms prieinami 
 Na, nežinau, rašykit savo nuomonę man į AŽ kaip tai turėtų atrodyt, nes dar nesu pati temos atidarinėjus 
 
Rugegelyte,
 tik, žinai, būtų labai gerai šalia nuorodos į receptą skliausteliuose (ar kaip kitaip) parašyti autorių. Irmutė šaunuolė "saldumynų" gerai nuorodas patvarko, bet kai receptų gyva galybė susidarė tai sunku greit atrast, kuris čia, pvz., receptas cipsiuko, kuris daividijos, kol surandi 
Ajetau kokie fainučiukai
Tai aš galėčiau sudėt, ką turiu išsivertus atskiron temon, bet ar tikrai to reikia? Receptai juk neišmėginti
Rugegelyte,
Na reiks pasidarbuot, tik sekt reikia, kada baigsis tema, nes naujos dabar dar negaliu juk uzvesti...
Mastau ka cia geriau pabandyt iskept, ar zebra ar mielini aguonu pyraga
Stai pagal si recepta gal kas kepet? is forumo kakzur paemiau as ji..
Zebras
3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)
1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.
Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i balto... 175 laipsniu 60min
    






