Įkraunama...
Įkraunama...

Sankt Peterburgas

Planuoju aplankyti Peterburga...Gal kas buvot, kaip geriau vaziuot: su agentura ar savo masina? jei agentura,tai kokia rekomenduotumet, kokios bukles ju siulomi viesbuciai, jei patys, su masina-ka reikia aplankyti, kaip susirasti viesbuti...Kokios galimos problemos su vizom ir panasiai?
labai labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snoopy @ 2005 01 10, 14:39)
Planuoju aplankyti Peterburga...Gal kas buvot, kaip geriau vaziuot: su agentura ar savo masina? jei agentura,tai kokia rekomenduotumet, kokios bukles ju siulomi viesbuciai, jei patys, su masina-ka reikia aplankyti, kaip susirasti viesbuti...Kokios galimos problemos su vizom ir panasiai?

buvau daug kartų S-Peterburge, nerealiai gražus miestas, ten tiek yra ką apžiūrėti, kad jei nori viską pamatyti turi eiti kasdien visus metus.mačiau reklamoje, kad siūlo už 350 lt., ir įtraukta viskas, kas svarbiausia. aš važiavau savo mašina, gyvenom pas draugus, tai apie viešbučius nieko negaliu pasakyti.
būtinai apsilankyk Jekaterinos vasaros rezidencijoje - pati nuostabiausia vieta. patarimas būtų -nepirkti bilietų į muziejus pačiam, o paprašyti vietinių- daug pigiau kainuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(snoopy @ 2005 01 10, 14:39)

Aš gimiau ir gyvenau Sankt Peterburge 10 metų. Tai galiu parekomenduoti būtinai aplankyti Petrodvorecą( Petrgofą)http://www.peterhof.ru/ - randasi 30km nuo Sankt Peterburgo Tai Petro I vasaros rezidencija skaitėsi. Tokio grožio parko ir rūmų turtingumą mažai kur išvysite. Ten begalybė nuostabių fantanų ir futichų(atrakciniai fantanai, labai patiktų vaikam). Aš ten praleidau visą savo vaikystę, ir vistiek kiekvieną kartą ten grįžtų kaip naujai. biggrin.gif dar būtinai aplankykit: Ermitažą,bet sako eilę reikia vasarą užimti iš ryto, Kunskamerą- irgi įdomų. O šiaip yra daug įdomybių, kad apžiųrėti viską reikia porą metų. biggrin.gif o dėl viešbučių į kurias veža turistinės agentūros, tai girdėjau, kad jos bendrabučio tipo, ir labai prastki. Mes kaip važiojam tai apsistojam Petrodvorece, prie muziejaus Benua ir Niznego sada yra senoviniam pastate viešbutis, nieko ypatingo bet tvarkingas, yra numieriuose dušas, tualietas, šaldytuvas, yr puikiausias vaizdas.
Šiaip su savo mašiną nerekomenduotina važioti, keliai baisus. reketas sutinkamas. Bilietai su traukinių kainovo kupė 120lt žmogui, plaskartas 80lt žmogui iš Vilniaus.
Tai tiek informacijos, jei kas dar domins klausk
Atsakyti
Dar šiek tiek info kur gyventi- http://www.peterhof....id=1&id_glav=22
Atsakyti
Tokia trumpa tema apie sitoki fantastiska miesta unsure.gif Jau virs menesio praejo nuo mano grizimo, bet tas kvailas (o gal malonus? rolleyes.gif ) apsvaigimas nepraeina wub.gif Zmones, jei dar abejojat, ar verta pamatyti Piteri, meskit visas abejones i sali ! Nes tikrai verta wub.gif Laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyti ji per baltasias naktis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 23 gruodžio 2005 - 21:42
O graziausia man Peterburge buvo stebeti besikeliancius tiltus wub.gif
Atsakyti
aš senai svajoju nuvažiuot į šį nuostabų miestą, tikiuosi kadanors ši svajonė išsipildys rolleyes.gif ak, kai pagalvoji kiek nuostabių vietų yra šiame pasaulyje, taip norėtųsi daug kur pabuvoti...
Atsakyti
planuojame su vyrų šią vasarą nuvažiuoti į šį nuostabų miestą. Prašau visų, kurios ten buvot, pagalbos: parašykit kuriuose viešbučiuose buvot apsistoję, kokios ten kainos ir gyvenimo sąlygos. Norime nuvykti į Snkt-Peterburgą patys, o ne per agentūrą, tai ir ieškau visos būtinos kelionei informacijos.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 01 13, 17:48)
planuojame su vyrų šią vasarą nuvažiuoti į šį nuostabų miestą. Prašau visų, kurios ten buvot, pagalbos: parašykit kuriuose viešbučiuose buvot apsistoję, kokios ten kainos ir gyvenimo sąlygos. Norime nuvykti į Snkt-Peterburgą patys, o ne per agentūrą, tai ir ieškau visos būtinos kelionei informacijos.

Buvau si rudeni. Nerealus miestas! smile.gif
Vaziavau ne per agentura - vaziavome patys. Kainos geros, palyginus su Skandinavija biggrin.gif Tik rekomenduoju is anksto rusu kalba pasitobulinti - graziai rusiskai snekantiems viskas pigiau wink.gif As rusiskai sneku graziai, tai i visus muziejus, etc. ejau kaip Rusijos piliete - uz 1/3 kainos thumbup.gif
Patarimas keliaujant i Peterburga: rinkites viesbuti, kuriame prisiregistravimas atvykus nieko nekainuoja (tai visi viesbuciai nurodo savo interneto svetainese). Gyvenau viesbutyje "Smolninskaja" - visai neblogas kaip Rusijai. O ir centras pesciomis nelabai toli.
Maistas kavinese kainuoja mazdaug tiek, kiek Vilniuje. Taip kad kainos tikrai netraumuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2006 01 13, 16:48)

Ziurint kokie poreikiai.Yra hosteliu po 8 eurus nakciai, pvz www.hostel.ru.
Nuvaziuoti patogiausia su traukiniu-kupe 140 lt, plackartas 90 lt, autobusu pigiau, eurolines i prieki veza tik uz 48 litus ohmy.gif Viza 80 litu.
Metro bilietas ten - 10 rubliu (1 litas), iejimas i ermitaza 100 rubliu, bet cia jei apsimesit rusais bigsmile.gif
Kaip as jo pasiilgau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 sausio 2006 - 19:19
taip taip būtina kalbėti rusiškai ir "rusišku veidu" priėjus prie kasos pirkti bilietą kaip kad "vietinis". žodžiu tarpusavy nekalbėti lietuviškai prie kasos, nes skirtumas vis tik yra. o kai kur "vietiniams" ir nemokamai.
Apie viešbučius, nedaug ką ir pasakysiu, nes senokai buvau tai nebepamenu.

beje, kaip jau kažkas čia minėjo- būtinai pasidomėkit apie registraciją, nes atvykus reikia kažkur prisiregistruoti. taip kad išsiaiškinkit su viešbučiais mirksiukas.gif

miestą visą galima išmaišyti metro. kuris irgi labai gražus (arba aš tik tokiuose buvau g.gif )
Atsakyti
As buvau viesbuty, pavadinimo tiksliai nepamenu, ten toks didelis pastatas, "Dom molodezhy" parasyta (gal taip ir vadinasi), labai fainas ziemos sodas viduj yra, restoranas, o dvivietis kambarys 140 litu kainavo smile.gif
Atsakyti