Pastaruoju metu po pasimylėjimo su draugu vargina perštėjimas ir dažnas šlapinimasis. Dažnas ir skausmingas šlapinimasis vargina, sukelia probemų. Pradėjau vengti suartėjimų, nes bijau, kad ir vėl tas pasikartos. Kas tai galėtų būti, kaip nuo to apsisaugoti? Ačiū už atsakymą.
Pasirodykite ginekologui,nes tai gali būti ir uždegimo požymiai.
Kodel, kai myliuosi, labai skauda pilvo apacia? apeme siaubas mane, juk cia taip neturi but.. ar man kokia liga? ar kas? man 18m, ne per seniausiai pradejau seksuot, ir lygtai nuo pat pradziu taip ir skaudejo, galvojau gal praeis, bet dabar visai nepanasu i tai, kad praeitu.. dieve, mergos, sakykit kas ka zinot, nes ginekologes cia, kaip matau, ne kvapo...
Pirmiausia- negaliu atsakinėti į Jūsų klausimus kiaurą parą, nes dirbu ir tiesioginį savo darbą,o savaitgaliais norėčiau ir pailsėti.
Jums pradžioje reikėtų pasirodyti ginekologui, nes tokių nuolatinių skausmų priežąstis gali būti ir organinė patologija.
Jums pradžioje reikėtų pasirodyti ginekologui, nes tokių nuolatinių skausmų priežąstis gali būti ir organinė patologija.
Rasiau, kad sekso metu jauciu skausma pilvo apacioje. Prie viso to dar prisideda ir skausmas desineje puseje, zemai, taip pat ir nugaroje.. Ar tai su kaiusidem kazkas negerai? Beje, jauciu lyg kieciau abejose pusese... labai bijau, jau uzsiregistravau pas ginekologa, bet baime begaline, nezinau ko tiketis, todel ir vel klausiu jusu... ar tai gali buti kas nors rimta?
Kadangi skausmą jaučiate tik lytinių santykių metu,grečiausiai tai nieko rimta. Maudimą pilvo apačioje vienoje ar kitoje pusėje galite jausti vykstant ovuliacijai.
Ir vel as.. Rasiau apie tuos keistus skausmus pilvo desineje apacioj, dabar jau lyg ir kazkox sukietejimas yra, turbut, daktaras sako, kad niestumas

Prezervatyvai veiksmingi tuomet, kai užmaunami prieš lytinį aktą(t.y. prieš įvedant varpą į makštį), nes jau sekrete dar prieš ištekant spermai gali būti gyvibingų spermatozoidų, o naudojant kaip Jūs, tokia tikimybė dar padidėja. Nieko nerašote apie menstruacijas, ar yra jų susilaikymas.Jei dar neatėjo jų laikas, nesinervuokite, vis tiek nieko dabar nepadarysi. Ramiai laukite ir galbūt joms prasidėjus visi nemalonūs pojūčiai dings.Menstruacijoms laiku neprasidėjus, atlikite nėštumo testą, o jau tada galvosite, ką daryti toliau.
Nėštumo pradžioje kai kurios moterys jaučia nestiprų maudimą pilvo apačioje.Nėštumui augant, gali atsirasti tempimo jausmas pilvo apačioje daugiau iš šonų, nes tempiami gimda fiksuojantys raiščiai. Visi šie jutimai yra visiškai nepavojingi.
Kiek supratau,ginekologas Jus apžiūrėjęs nieko ypatingo nerado.Į apendicitą, iš Jūsų išvardintų simptomų, man irgi nelabai panašu.Todėl pagerkite kokios nors nervus raminančios arbatos(manau, kad visose šalyse ji turėtų būti parduodama be receptų, o jei ir esate pastojusi, Jūsų mažuliui tikrai nepakenks.)
Sėkmės.
p.s.Nemanau,kad visam forumui įdomūs mūsų susirašinėjimai.Galite rašyti man į asmeninę žinutę.
Nėštumo pradžioje kai kurios moterys jaučia nestiprų maudimą pilvo apačioje.Nėštumui augant, gali atsirasti tempimo jausmas pilvo apačioje daugiau iš šonų, nes tempiami gimda fiksuojantys raiščiai. Visi šie jutimai yra visiškai nepavojingi.
Kiek supratau,ginekologas Jus apžiūrėjęs nieko ypatingo nerado.Į apendicitą, iš Jūsų išvardintų simptomų, man irgi nelabai panašu.Todėl pagerkite kokios nors nervus raminančios arbatos(manau, kad visose šalyse ji turėtų būti parduodama be receptų, o jei ir esate pastojusi, Jūsų mažuliui tikrai nepakenks.)
Sėkmės.
p.s.Nemanau,kad visam forumui įdomūs mūsų susirašinėjimai.Galite rašyti man į asmeninę žinutę.