Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. D.Ramašauskaitė

Labai norėčiau,kad atsilieptų tos,kurias prižiūrėjo ir kurios gimdė pas Dianą Ramašauskaitę Antakalny.Kadangi mano gydytojas atostogaus,man teks bendrauti su šia gydytoja,apie kurią negirdėjau nė žodžio. g.gif Labai pravers jūsų informacija man morališkai nusiteikiant.
Atsakyti
As gimdziau pas ja pries 4 m. ir dabar (uz savaiteles) gimdysiu, tai man ji patinka, tokia rami visada, aiskiai, neskubedama viska paiskina, isklauso, spinduliuoja tokia vidine ramybe, del to ir patinka, nes kitos tai budavo numeta kokia fraze, kartais net ir lotyniskai, ir suprask ar cia tau labai blogai, ar ka, o ji taip ramiai ir aiskiai viska paaiskina, zodziu man ji patinka.
Atsakyti
As prisijungiu prie MamosTinos minciu. Tikrai labai gera gydytoja thumbup.gif . Niekada nepanikuoja, visada rami, nuosirdi, stengiasi viska issamiai paaiskinti. Tai gydytoja-profesionale. Manau, kad visi apie ja taip atsiliepia, kurie gimdo pas ja. O ir po gimdimo labai rupinasi, po kelis kartus per diena ateidavo pasiteirauti ar viskas tvarkoj. Gali ramiai pas ja vaziuoti gymdyti, manau, kad ir tau patiks.
Atsakyti
Aš praeitų metų liepą gimdžiau pas šią gydytoją. Jeigu, kas paprašytų rekomenduoti gydytoją, tai rekomenduočiau tik ją. Aišku, nežinau, kaip gimdo su kitais gydytojais (vis tik patirtis tik du vaikai), bet Dianą galiu apibūdinti tik geru žodžiu. Man mano gimdymas patiko, nors labai jo bijojau. Taigi, jeigu dvejojate - nedvejokite. Tikrai šauni gydytoja.
Atsakyti
Aš prieš porą metų gimdžiau pas ją sūnelį, o ir visą nėštumą ji mane prižiūrėjo. Tai apie ją galiu atsiliepti tik gerai. Labai puiki gydytoja, jei kas neaišku viską išaiškina. Su manim kartu ateidavo ir dukra, tai Diana darydama echoskopiją mano dukrai viską aprodė ir paaiškino, kur kas yra.
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos smile.gif)

Pries pora metu as taip pat gimdziau pas sia gydytoja, dabar vel laukia gimdymas irgi galvoju pas ja gimdyti, nes ji kaip gydytoja man patiko. Be to, siuo metu taip gavosi kad net priziurincio mane ginekologo neturiu. Kai kurios matau cia rasote, kad jus Ramasauskaite ir nestumo metu priziurejo. Gal galite pasakyti, ar jus privaciai pas ja vaiksciojote, galbut, kas nors dabar pas ja vaiksto privaciai ar valdiskai, gal galetu isduoti, kokioj istaigoj ji priziuri nesciasias? Kadangi galvoju pas ja gimdyti, tai manau, kad butu gerai pas ja ir per likusi nestuma pavaikscioti. Be to, jeigu privaciai, tai gal galite pasakyti, ar kainos labai "kandziojasi"? Buciau labai dekinga uz atsakymus.

Atsakyti
Aš gimdžiau abi dukrytes pas šią gydytoją. Tikrai labai geri atsiliepimai apie ją, nes su tokia "panikuojančia" nėštuke, kokia buvau aš sunku būtų susidraugauti. O mes galima sakyt kaip draugės bendravom, nes aš jau nuo kokio 6 mėn. pas ją Antakalnin į ligoninę važiuodavau (aišku prieš tai ligoninės skyriaus telefonu pasiskambindavau ir susitardavau).

Deja, pirmas gimdymas buvo komplikuotas, tai mano vyras kaip ir bandė kaltę šiai gydytojai "suversti", bet aš tikrai jos nekaltinu. Tiesiog gyvenime visko pasitaiko, o ji kaip gydytoja tikrai sureagavo profesionaliai ir greitai biggrin.gif

Galiu pasakyt, kad ir paprastus gimdymus priima, ir Cezarį atlieka (tik vat kadangi dažnai Cezarį atlieka kaip planinę operaciją ir tuo metu Jūs atvažiuojat natūraliai gimdyti, tai daug laiko gimdymo metu gali jos ir nematyti biggrin.gif Todėl siūlau kartu gimdančioms pasidaryt geros akušerės arba vyrą šalia laikyti, nes kitaip oi kaip gimdykloje vienai sunku 4u.gif
Atsakyti
Mano sesei ir draugei atliko planini cezari. Abi labai patenkintos sia daktare.
Atsakyti
Lenku galva pries sia gydytoja. Pas ja negimdziau, bet abu nestumus jos deka issaugojau, nes laiku buvo atlikti hormonaliniai tyrimai ir israsyti vaistai. Super specialiste, super zmogus. Aciu, aciu, aciu!
Atsakyti
Aš ir po šiai dienai negaliu atsidžiaugti šia gydytoja. Antrą planuoju irgi pas ją planuoju gimdyti. Pinigų už gimdymą visai nenorėjo imti. Dabar galvoju, kada skambinti jai? Ar geriau eiti tiesiai pas ją? Žinau, kad ji dirba Antakalny, Vaisingumo klinikoje ir Alma Vita, Žirmūnuose. Gal reikia nuvaryti privačiai pasiklabėti? Visai doh.gif pasimetusi.
Atsakyti
Diana priėmė mano abu vaikus. Abu cezariniai. Kilus komplikacijai, dukros gimimas vos nesibaigė nelaime. AČIŪ Dianai, dar spėjusiai išgelbėti mergytei gyvybę. Mes ir dukrą pavadinom Diana. Visą savo gyvenimą būsiu jai dėkinga. Jei ne jos ryžtingumas ir profesionalumas, neturėčiau savo mergiotės. O su antru vaiku taip pat į pabaigą kilo komplikacijų - man spaudimas, o vaikas atsilikinėjo augimu, vandenų mažai. O dar operuojant visokių nesąmonių buvo, kad lakstė ir vedėjai, ir chirurgai, ir anesteziologai. Bet finale viskas man baigėsi gerai.
Pati Diana yra šiltas ir nuoširdus žmogus, bet kokioj situacijoj išlaiko blaivų protą, nepuola į paniką. Pinigų atsisako, nors tokiais atvejais bet ką atiduotum, kad tik gerai baigtųsi. Tad jei kam reikėtų profesionalios gydytojos, rekomenduočiau tik ją. Ji prižiūri ir po gimdymo, bent keletą kartų per dieną visada užsuka.
Žodžiu, nuostabus žmogus ir puiki gydytoja.
Atsakyti
As irgi gimdziau pas Diana. Tai vidine ramybe spinduliuojantis žmogus biggrin.gif rami, santūri, napanikuojanti mirksiukas.gif Mano mažiuką galima sakyti išgelbėjo smile.gif
Kadangi labai letai atsidarinejo kaklelis, o paskui ir vaikas įsitaisė veidine padėtim, numatydama iš anksto, kad viskas gali baigtis cezariu pasiūlė imti epidura. Nors prieš mane visai neparodo jokio nerimo ir neleido jaudintis per anksti.

Paskaičius visus pasisakymus, pagaliau sukilo apie šią gydytoją jausmai ir man. iki šiol kažkodėl nežinojau, kaip vertinti savo gimdymą ir gydytoją g.gif lyg ir viskas gerai, bet kažkas lyg ir neramino g.gif
Atsakyti