Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Kaune sportuoti su kūdikiais iki 1 m?

Be "linijos", kur laikas 11 val mums netinka, radau dar viena klube,kuris sutiktu daryti,tas treniruotes su vaiku kinez. ant kamuoliu ir kaip kitaip... tik sako,kad mamyciu nesusirenka... taigi sudarykim grupe ir pirmyn.
klubas yra pasiles g., parkavimas priepat ir nemokamas
Noriu padeti pati sau ir dar kitoms, norincioms atgauti formas ir smagiai pasibuti su vaikiukais,mazuciukais .
daugiau per az
Bijau daugiau rasyti,kad neuzskaitytu kaip reklamos....
nors gal nesupyks moderatore
treniruotes butu trec ir penkt apie 15 ar 16 val...
kaina apie 65 Lt
Papildyta:
ant nosies NAuji metai,taipnoriu graziai atrodyti,tik va neturiu kam vaikucio palikti ...
Atsakyti
Mes irgi norėtume prisijungti ax.gif
Atsakyti
o kodel Linijoje nenorit? nes mes nuo triju menesiu kaip tik ten galvojam, nes daugiau niekur Kaune nerandu verysad.gif
Atsakyti
Mums irgi Linijos laikas visiskai netinka doh.gif 11 valanda mano maziule kaip tik antra miegeli miega. O siaip labai noretume sportuot.... ax.gif
Atsakyti
Mamytes, "Akeloj" kaip tk prasides sportas mamytems ir mazyliams ir bus popiet apie 15 val... Rasykit man az, tada parasysiu kada pirma treniruote. pradedam nuo lapkricio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aktyvios mamytes, jau prasideda sportai "Akeloj" nuo lapkr 19d
treciad 13.30 ir penktad 14.30
kaina abiems su vaikeliu 90 Lt
prisijunkit thumbup.gif
Atsakyti
tai ar jau buvot sportuose?
truputi parasykit kaip sekesi, kas idomaus?
kokie pliusai minusai?
Atsakyti
QUOTE(Vitalija.ma @ 2008 11 19, 17:03)
tai ar jau buvot sportuose?
truputi parasykit kaip sekesi, kas idomaus?
kokie pliusai minusai?

jau buvo thumbup.gif
labai fainai
susirinko gal kokios 4 mamytes tik..
bet pati treniruote tai gerai, biski su vaiku, biski be, o tada vaikutis ropineja aplink
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 11 19, 17:12)
jau buvo  thumbup.gif
labai fainai
bet pati treniruote tai gerai, biski su vaiku, biski be, o tada vaikutis ropineja aplink
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas  bigsmile.gif

va del to as ir susilaikau, kad su vaiku kazkaip man per sunku butu sportuoti. juk jei vaikas issizirzia, tai turi eiti prie jo. o tada ir treniruotes puse nera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 11 20, 10:28)
va del to as ir susilaikau, kad su vaiku kazkaip man per sunku butu sportuoti. juk jei vaikas issizirzia, tai turi eiti prie jo. o tada ir treniruotes puse nera.  ax.gif

o mums abiems tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nu luktelsiu dar pora menesiuku, kol mazgei gal biski koks valgymo-miegojimo-budravimo grafikas nusistoves ir reiks pabandyt kas ten "akeloj" per mankstos drinks_cheers.gif Nors "linija" tai man isvis salia namu, bet kad ten kainos su protu susipyke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 11 19, 17:12)
jau buvo  thumbup.gif
labai fainai
vietos daug ir sportuot ir ropinet, bet to galima ir be vaikiuko, cia tipo treniruotes tinkancios ir po gimdymo... nu be vaiko tai gal nelabai intensyvios kaip as anksciu daug sportavus tai man butu per lengva, bet su gyvu svoriu - buvo pats tas  bigsmile.gif

O nebutu imanoma pabandyt viena karta kaip ten patiktu, kaip vaikas reaguotu ir pan? Ar reik iskart uz menesi susimoket?
Atsakyti