Nauji namučiai 

QUOTE(Laimė @ 2008 10 21, 13:36)
Kaip gi be jų....visoms kuo didžiausios sėkmės

QUOTE(2Ditute @ 2008 10 21, 15:34)
Smagu sulaukus tokių gražių namučių
Kartoju savo klausimą:
Mergaitės, gal kam buvo po stimuliacijos ir iui atsiradę cistų. Išrašė kontraceptikų, juos geriu, bet vis kažkoks nemalonus maudimas pilvo apačioje jaučiasi. Gal kam nors irgi taip buvo?

Mergaitės, gal kam buvo po stimuliacijos ir iui atsiradę cistų. Išrašė kontraceptikų, juos geriu, bet vis kažkoks nemalonus maudimas pilvo apačioje jaučiasi. Gal kam nors irgi taip buvo?
man po paskutinės stimuliacijos taip yra, tik gydytoja neskyrė kontraceptikų, o tiesiog praleidžiame šį ciklą ir tiek.
Man taip pat maudžia pilvą, nemalonus jaumas

QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 21, 15:37)
man po paskutinės stimuliacijos taip yra, tik gydytoja neskyrė kontraceptikų, o tiesiog praleidžiame šį ciklą ir tiek.

o aš jau galvoju, gal ginei reik pasirodyti? O tai tau nieko neskyrė, mane tai kai pažiūrėjo 5c d , jau tokią miną nustatė, kad aišku buvo, jog nieko gero

QUOTE(2Ditute @ 2008 10 21, 16:10)
o aš jau galvoju, gal ginei reik pasirodyti? O tai tau nieko neskyrė, mane tai kai pažiūrėjo 5c d , jau tokią miną nustatė, kad aišku buvo, jog nieko gero 

sakyčiau, kad palyginus su tuo, kokia paprastai rami būdavo mano gydytoja, tai šykart ji buvo kiek sunerimusi. Niu, skyrė man - duphaston gerti nuo 16 c.d., bet apie kontraceptikus jokios kalbos nebuvo.
QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 21, 16:23)
sakyčiau, kad palyginus su tuo, kokia paprastai rami būdavo mano gydytoja, tai šykart ji buvo kiek sunerimusi. Niu, skyrė man - duphaston gerti nuo 16 c.d., bet apie kontraceptikus jokios kalbos nebuvo.
man tai irgi keistai pasirodė, bet negi ginčisiuosi

QUOTE(liepa.76 @ 2008 10 21, 16:37)

Ir man buvo susidariusios cistos. Jokių kontraceptikų negėriau, ir cista pati savaime per vieną ciklą išsivalė. Nors ir man po to vieno ciklo t.p. buvo jausmas, kad kažkas lyg temptų pilvo apačioje, vis maniau, kad cista neišsivalė, nu bet tfu tfu tfu, klydau.
Aš esu tokios nuomonės, kad mes nuo tų visų medicininių "įsikišimų" paliekame labai jautrios, ir labai dažnai pradedame jausti to, ko greičiau iš tikro net negalėtume fiziškai pajausti. Na, bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
sveikutes,
o jus jau naujoj temoj iskeliavusios
skaiciau kazkuri rase 6500 litu isleista,.ant iui,is pradziu pamaniau kad ant vienos,poto paskaicius toliau supratau kad kelias sudejus.na tada reiktu man susumuot visas 6 iui,

skaiciau kazkuri rase 6500 litu isleista,.ant iui,is pradziu pamaniau kad ant vienos,poto paskaicius toliau supratau kad kelias sudejus.na tada reiktu man susumuot visas 6 iui,

QUOTE(escape @ 2008 10 21, 17:23)
sveikutes,

as tai jau pameciau skaiciu kiek ant tyrimu, visitu ir iui isleidau... manau viena IVF tikrai
QUOTE(dovi @ 2008 10 21, 18:28)
as tai jau pameciau skaiciu kiek ant tyrimu, visitu ir iui isleidau... manau viena IVF tikrai
pas mane jau irgi jeigu ne daugiau zinok, bet siaip as tai knygute turiu uzvedus

QUOTE(escape @ 2008 10 21, 17:32)
pas mane jau irgi jeigu ne daugiau zinok, bet siaip as tai knygute turiu uzvedus
zyiuos viska kiekvieno skatinamo ciklo,apsilankymus kiek ka sumoku,ir kai iui padarau suvedu lygybes zenkla ir gaunas suma
nes taip nepasiklystu jau,kai pagalvoji aplankytu mus leliukas ir pagalvotum va kiek tu mums kainavai
ot selmiuk atidirbinesi
na matai gali pasidaryt daug iui arba viena ivf,tai va buna daug kas pastoja ir pirmu is treciu iui,bet as dar dedu viltele i iui jei reiks darysiu dar, o tik poto pabandyt ivf,nes tam iskarto reikia ir pinigu daug... tureciau ju kaip sieno manau jau buciau ir ta ir ana isbandzius...

pilnai suprantu tave- as irgi masciau masciau kaip geriau..pinigeliu ivf turime, gal del to lengviau apsispresti, bet vistiek na nera tu pinigeliu tiek jau daug , kad galetume daug ivf daryti- speju viena-apsiribosime ir jei nepavyks tada nezinau