Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto priemones vaikams

Sveikos, mamos,
perziurejau temas, bet tokios lyg neuztikau.
Reikalas toks, kad mano 1,5 metu sunus labai aktyvus, kaip ir dauguma vaiku, turbut. Todel galvoju, paklausiu jusu patarimo.

Jei iseinam i lauka, issilaksto ir buna gerai, bet jei lija ir sedim namie, tai nezino, kur pasidet is energijos pertekliaus. Nors turim zaisliuku, ir as su juo stengiuosi uzsiimti.

Pastebejau, kad patinka laipioti, sokineti, griuvineti ir pan. O tam pas mus tik sofos tinkamos, daugiau ner kur pasireikst smile.gif

Todel pradejau galvoti, kad jo kambary reiktu irengti aktyvios veiklos zona smile.gif Tuo labiau, kad tuoj brolis gims, tai tikrai pravers, gales abu dukti paauge. Kambarys nemazas, galima isnaudoti.

Gal kas naudojate ar kur matete kokiu nors sportiniu sieneliu (na, kaip mokykloj budavo - tokios kaip kopeteles prie sienos prisuktos), ciuzinuku, dideliu kubu minkstu ar kamuoliu... Kas cia dar tiktu - gal krepsinio lankas vaikiskas..

Pasidalinkit savo patirtim ir pastebejimais.
Atsakyti
Pažiūrėk gal čia kas nors tiks
sporto reikmenys irčia

Aš irgi labai kaip nors įdomiai norėčiau įrengti vaiko kambarį, kad būtų vaikui užsiėmimas, bet kad maža vietos kambaryje unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, as labai ieskau tokiu karstykliu (bezdzionyno) irengti vaiku kambariui smile.gif gal kas zinot kur pirkti ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 29 lapkričio 2009 - 13:54

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Bezdzionynas, tai kas? Kopetėlės su virvėm? Gal ir nieko vaikams, bet kaip įrengti,
gręžiasi prie sienų ir lubų? Gal ką rasit http://gudragalvis.lt . Daug visko ten sportui, bet tokių lyg ten ir nemačiau. O minkštos visokios formos vaikams tai thumbup.gif . Tik, kad vietos, aišku, reikia nemažai.
Atsakyti
o musu geriausias sportas yra krepsinis smile.gif
nupirkom rimtesne krepsinio lenta ir maziuka krepsinio kamuoliuka smile.gif
per praeitas keledas gavo,dar net kamuoli nesugrabidavo rankelese smile.gif
jau metai kaip kasdien mes zaidziame krepsini,dar gerai sneketi nemoka,bet jau zodis pasas sako biggrin.gif
Atsakyti
Mums gydytoja rekomendavo nusipirkt sport dideli kamuoli, bet mazyle jo labai bijojo (6 men). Tik dabar isidrasino priropot ir ji pastumt, bet apie mansta su juo tai ne sad.gif
Atsakyti