Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(daivaP @ 2008 11 07, 17:25)
labai pamėgau šokoladinius pyragėlius ir tortus blush2.gif anksčiau buvo fu  smile.gif tai dabar seilė tįsta pamačius tokius keksiukus ax.gif  drinks_cheers.gif



4u.gif dekui
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 07, 18:18)

[b] Sausainiai "ŠVILPUKAI"



skaniai atrodo

QUOTE(Monika_150 @ 2008 11 07, 18:37)
mmm kiek skaniu receptuku..  thumbup.gif
Nusprendziau ir as kada pasidaryti ta "sokoladine svajone". Labai skaniai atrodo.  essen.gif

svarbiausia, kad labai greitai padaromas, nera daug produktu ir labai skanus
Atsakyti
Turiu benusibaigiancios maskarpones. Gal kuri uzmatet/isbandet gera chesecako receptuka?

Kur saldumynu temose yra du ar tris maciau, ale jie ne su maskarpone.
Atsakyti
Nerytetavo pyragiukai thumbup.gif 4u.gif
Sausainiukai irgi labai viliojantys.
O as dariau morengini torta.Recepta radau cia
rasau lietuviskai,jei kas susigundys,o susigundyti tikrai verta,nes skanesnio morenginio torto dar nesu valgiusi.

Morengams:
3 kiausiniu baltymai,
200g cukraus,
1v.s.acto.

Kremui "mokka":
2v.s.krakmolo,
150ml virtos stiprios kavos,
100g cukraus,
150g minksto sviesto.

Grilijazui:
50g cukraus,
40g sviesto,
100g stambiai kapotu migdolu.

500ml riebios plakamos grietineles.

Isikaitiname orkaite100C.

atsargiai atskirtus baltymus palkame svariame inde kol taps tvirta mase,tada po sauksta beriame cukru ir vis plakame,taip suberiame puse cukraus ir acta.kai mase taps blizganti ir vientisa,suberti likusi cukru ir plakti kol istirps.

Ant sviestinio popieriaus nusipiesti tris 20cm skersmens skritulius.Mase paskirstyti ir islyginti,deti i orkaite ir kepti 2val,po to orkaite isjungti ir dar val palikti orkaiteje.

Kremui "mokka"-krakmola sumaisyti su kava ir 50g cukraus ir uzvirinti.Imaisyti likusi cukru.Mase pastoviai maisyti,kol sutirstes.Atsaldyti.I atsalusi mikseriu saukstas po sauksto imaisyti minksta sviesta.

Grilijazui-cukru uzvirinti su 2v.s. vandens ir virti kol mase taps grazios karamelines spalvos,sudeti sviesta ir kapotus riesutus.Atsaldyti grilijaza sviestu isteptoje leksteje,po to kocelu sudauzyti smulkiai.

Grietinele isplakti iki standumo(be jokio cukraus).

Viena morengini laksta aptepti kremu "mokka",tada aptepti grietinele ir apibarstyti grilijazu.Taip padaryti ir su likusiais lakstais.
AS kiekviena morengini laksta dar aptepiau tirpintu juoduoju sokoladu,palaukiau kol apdzius tada tepiau kremu.
Torta laikiau per nakti,bet jis netapo kose,o buvo labai skanus ir trapus thumbup.gif
Zinoma jis ne toks grazus kaip cipciuko,nes puosti jau nenorejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 07, 16:13)
kepiau keksiukus pagal sita recepta Sokoladine svajone


Labai faini tavo keksiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Buvau ir pamiršus šį receptą doh.gif ačiū, kad priminei, reiks ir man išsikept 4u.gif Čia tikrai greita ir skanu turėtų būt thumbup.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 07, 18:18)
Sausainiai "ŠVILPUKAI"


Ačiū, rugegele, už švilpukus - aš pirmą kartą tokius matau bigsmile.gif, ta prasme su baltymų įdaru. Esu kartą kažkokius sukinėjus, bet su uogiene... Laaabai gražučiai tavo švilpukai wub.gif

Daividija, šakės kaip skaniai atrodo tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net apsiseilėjau bežiūrėdama lotuliukas.gif Ta nuoroda prie recepto bent jau man kažko neatsidaro blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 lapkričio 2008 - 21:37
daividija tortukas labai skaniai atrodo thumbup.gif 4u.gif wub.gif

rugegele23 sausainukai simpatukai thumbup.gif ir kiek daug išeina bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 07 lapkričio 2008 - 21:34
QUOTE(daividija @ 2008 11 07, 21:20)

O as dariau morengini torta.

Ojei, kaip atrodo wub.gif
Atsakyti
bandysiu dar karteli ideti nuoroda,kur radau receptai
kazkur cia,bet negaliu rasti,nes labai letas internetas,ten
labai daug puikiu torciuku.
Atsakyti
Siandien gaminau Maskarpones surio tortuka
Reikia kremui:
250g Maskarpones surio;250-300g grietineles;100g vanilinio jogurto;30g zelatinos;puoduko cukraus pudros;1 citrinos
Reikia padui:
2 kiausiniai;puse puoduko miltu, cukraus (as dedu 4 didelius saukstus);vanilinio cukraus; brendzio 3 saukstu.
Kepimo forma pasiruosti , patepti riebalais ir apibarstyti dziuveseliai arba manu kruopom, tada biskvitas lengvai atsoks iskepes.
Pirma gaminam pada. Atskirti kiausinio trynius ir baltymus, trynius issukti su cukrumi ir vanaliniu cukrumi. I baltymus ideti druskos ciut ciut, ant sauktelioo galioko. Ir su mikseriu isplakti iki standziu putu. Tada atsargiai maisant su sakute sudeti trynius i baltymus, tada per sieteli sijojat suteti miltus, maisyti labai atsargiai. Gaunasi tesla kaip tirsta grietine. Supilam viska i paruosta kepimo inda. Orkaite reiktu is karto isikaitinti iki 180-190 laipsniu ir kepti apie 15 min. NEDARINETI! Isjungti ir palikti orkaiteje prausti, tada biskvitas nesuzmegs.
Kai biskvitas jau iskeptas ir atvese, tada ji dedam i ta inda forma kurioje jau ir bus tortas, imam puse puoduko vandens, pilam 3 saukstus brendzio, isispaudziam siek tiek citrinos sulciu ir pora sauksteliu cukraus, viska ismaisom ir sulaistom biskvita.
Kremo paruosimas:
Maskarpones suri sumaisom su jogurtu, vienos citrinos sultimir puse puoduko cukraus pudros(as dejau maziau, nes mes nemegstam saldziai) kai viska sumaisom, tada su mikseriu praplakam. Issitipdom zelatina ir kai ji praausta susipilam i maskarpones ir jogurto misini. Issiplakam grietinele ir likusia cukraus pudra su mikseriu iki standziu putu.
Kai jau maskarpones kremas ima stingti ant torto, tada imaisyti didziaja dali plaktos grietineles ir visa ta mase uztepti ant biskvito ir deti i saldytuva. Kai mase jau bus apstingus susakute pasiausti pavirsiu, tik ne per velai, nes isdraskysit krema. Ir sonus aptepti likusia plakta greitinele. Po 3 val. tortas bus sustinges, tada galima puosti svieziais vaisiais ir uogom.
Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 07 lapkričio 2008 - 22:38
QUOTE(daividija @ 2008 11 07, 22:31)
bandysiu dar karteli ideti nuoroda,kur radau receptai
kazkur cia,bet negaliu rasti,nes labai letas internetas,ten
labai daug puikiu torciuku.

Ačiū 4u.gif Žinojau šį puslapį ax.gif Geriau ir nosies ten nekišt, nes ir dabar vos išlindau - tiek ten groooožių visokių wub.gif man ypač Lunos07 receptai patinka

QUOTE(tasha @ 2008 11 07, 22:35)
Siandien gaminau Maskarpones surio tortuka

Labai šaunus tortas thumbup.gif Taip ir padvelkė vasara, braškėmis wub.gif
Atsakyti
Nu argi galima taip tyciotis is zmoniu doh.gif Jau antra vakara is eiles. Maza to, kad bulku prisivalgiau, tai dar beveik valanda nagrinejau daividijos duota nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 06, 16:46)
Merginos, ateinu pas jus su dideliu prasymu ax.gif turiu kilograma smulkinto, lauzyto juodojo sokolado, pasakykit man neismanelei ka skanaus ir NESUDETINGO is jo galeciau padaryti... kur ji sunaudoti... valgyti tu gabaliuku nenoriu, nes turiu "cielu" plyteliu blush2.gif


Neryte, as bandyciau sita
Butu nuodeme nepabandyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 07, 16:13)
kepiau keksiukus pagal sita recepta Sokoladine svajone
user posted image

Megavausi su raudonaja arbata, nes kava jau geriau... nu laaaabai skanu - toks lengvas, purus, skanus...mmmmm  rolleyes.gif o svarbiausiai labai lengvai pagaminamas (dariau is puses normos, nes bojojau sugadinti...  blush2.gif beja sokolado siek tiek daugiau idejau nei recepte ax.gif )



Norejau paklaust o vietoj juodo sokolado gal galima det pieniska? g.gif
Atsakyti