Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 09, 22:01)
o tu patobulink ir pamažink sviestą,o varškę padidink.Sviestas turi būti kitaip nesustings man atrodo.Grinai sviestinis kremas man irgi nepatinka.O čia sviestas nelabai jaučiasi,nes dedasi ir kond.pienas.



As tai dariau vyniotini su grietinele ir varske, tai liuks buvo! Manau nereikia kad jis sustingtu, o tik isigertu siek tiek kremas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 09 lapkričio 2008 - 22:06
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 09, 22:01)

Vienodai mastom drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif
Idomu, kas bus, jei vietoj varskes desiu maskarpone, nusipirkau per ispardavima papygiai, tai dabar dar du indelius po 250 gr. turiu. Ka galvojat.

O kondensuotas pienas virtas pas mane pradarytas, nes tik puse sunaudojau, gal dar dvi savaites pagules, jei laikyti plastikiniame sandariame indelyje.
Atsakyti
nu jau to vyniotinio skanumas... vyras paragavo ir sako,pasaka kaip skanu lotuliukas.gif ,nu ir man labai patiko,nu ir nepasakyciau kad jis riebus schmoll.gif .nu jau is pardes nebepirksiu.beje,kepiau ant kepimo popieriaus istepto sviestu,kazkaip man taip patogiau,o nusilupo gerai ir neprikibo.i krema dejau truputi rugsteles ir citrinu kvapu.
Atsakyti
Cipciuk, sveikutė sugrįžus user posted image

Nu, jau vyniotinių gražumas, seilės varva net thumbup.gif . Kartą prisimenu Glacee temoje buvo kalba užėjus apie Kuršėnų vyniotinį, o kadangi aš irgi šiuo vyniotiniu susidomėjus, tai turiu pasižymėjus tokia Glacee citatą: „Kuršėnų vyniotinio“ recepto neturiu... bet mano kremas iš gastroorgazminio – kaip „Kuršėnų vyniotinio“, o biskvitą kepdavo visiškai paprastą – kiaušiniai, cukrus, miltai, krakmolas".

Čia pažiūrėjimui jos gastroorgazminis pyragas, pacituosiu kremą (cinamono ir šokolado, aišku, nereikia):

QUOTE(Glacee @ 2006 12 08, 23:42)
Kremas
250 g mūsų švelniosios varškės, liesos
100 g minkšto sviesto
100 g sutirštinto pieno su cukrumi
vanilinis cukrus
cinamonas
tarkuotas šokoladas


Inočka, šiandien kepiau bandeles ir dariau joms kremą/glazūrą iš philadelphia ir sviesto lygiom dalim ir plius cukraus pudros - na, kremas gavosi laaabai purus, švelnus, bet toks sviestinis riebokas, bet labai skanus. Tai gal ir mascarpone tiktų ir sūrio imant daugiau nei sviesto būt ne taip riebu. Bandeles rytoj pademonstruosiu, šiandien labai su jom nusivariau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 10 lapkričio 2008 - 00:16
Kalbant apie vyniotinius.. tai kepiau kazka panasaus ir as vakar. bet kadangi as nelabai moku cia ikelintei visas tas nuotraukas, tai internete radau panasu vaizdeli (cia).

Budapesto vyniotinis

Biskvitui:
5 kiausiniu baltymai
300ml cukraus (as dejau truputi daugiau nei stikline)
150g lazdyno riesutu
2 v.s. kakavos
100ml miltu (as dejau maziau nei puse stiklines)
3 v.s. smulkintu migdolu

Idarui:
300ml grietineles
1 mazas indelis konservuotu mandarinu (galima deti ir persikus)

Lazdyno riesutus susmulkinam (kad ir su blenderiu). Juos sumaisom su kakava ir miltais. Kiausiniu baltymus plakam kol jie pradeda tvirteti, palaipsniui sudedam cukru ir plakam iki vientisos morengines mases. Gauta baltymu mase sumaisome su pries tai pasiruostu riesutu misiniu. Visa tai graziai paskleidziam ant kepimo popieriaus. Ant virsaus pabarstome smulkintu migdolu.

Kepame apie 20min. Butinai pries tai reikia ikaitinti orkaite iki 150 laipsniu ir pakepus mazdaug 15min kaitra padidinti iki 175.

Istraukta biskvita padeti (patartina ant groteliu) ir leisti jam pilnai atvesti. Tada uzdedi ant kito kepimo popieriaus lapo ir atsargiai pasalinti pirmaji lapa (jei cia suprantama parasiau biggrin.gif ). Jei sunkiai nusiima, tai patartina perbraukti saltu vandeniu.

Nusausinti mandarinus, juos truputi pasmulkinti. Isplakti grietinele ir sumaisyti su mandarinais. Idara paskleisti ant iskepto biskvito ir susukti vyniotini. Galima puosti sokoladu, cukraus pudra ar kaip tik norite smile.gif

Mano komentaras: skanus ir sotus vyniotinis. biskvito salduma labai gerai papildo mandarinu gaivumas. zodziu musu seimai patiko. Taciau, mano keptas biskvitas per 20min tikrai neiskepe, gal kad ji storoka padariau.. ax.gif o ir vyniotinio as nesukau, o tiesiog perpjoviau pusiau ir padariau kaip pyragiuka toki. bet cia tik todel, kad as nelabai moku vyniotiniu sukt ir man visada jie suluzta.. blush2.gif zodziu, kaip ten bebutu, bet si bandyma galima laikyti vykusiu biggrin.gif




Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 09, 20:31)
Aciu merginos uz atsakymus  4u.gif
Idomu, kas bus, jei vietoj varskes desiu maskarpone, nusipirkau per ispardavima papygiai, tai dabar dar du indelius po 250 gr. turiu. Ka galvojat.

O kondensuotas pienas virtas pas mane pradarytas, nes tik puse sunaudojau, gal dar dvi savaites pagules, jei laikyti plastikiniame sandariame indelyje.

man skanu su mascarpone,as kazkoki dariau,bet ten dejosi mascarpone ir keli saukstai nutelos,buvo sokoladinis,bet tu gali tiesiog viena mascarpone gerai issukti.Gal ideti truputi cukraus pudros,nes nebus saldu.
Atsakyti
prasom prie kavutes,tikrai kepsiu ji dar.user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 10, 10:33)
prasom prie kavutes,tikrai kepsiu ji dar.[img]


Oij kaip noriu as jo, ir turiu visu produktu... gal iskept siandien... ar palaukt vyro kol grys, nes nebus kam valgyt...
Atsakyti
Mergičkos, gal truputį paspaminsiu, bet ar aš čia tokia žlibavota ar tikrai nebėra pirkti Mūsų švelniosios varškės? Po visas lentynas išropinėjau, bet niekur nerandu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2008 11 09, 10:56)



Noriu keptuves nes noriu grybuku. Gal aks parduodat gal kam nereikalinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 11 10, 11:18)
Noriu keptuves nes noriu grybuku. Gal aks parduodat gal kam nereikalinga blush2.gif


Ka tik radau internete parasyta, kad situ keptuviu galima rasti Gariunu turguje pas bobules. Ale kaip man is Druskininku iki ten nusigaut g.gif taip noriu grybuku... ir vaflines noriu g.gif
Atsakyti