QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 02, 13:07)
noreciau recepto
pora postų anksčiau yra receptas, bet pakartosiu
Biskvitą pirkau gatavą, kitą kartą manau kepsiu pati, panaudojau du lapus. Vieną dėjau ant apačios, kitą per vidurį.
Kremas:
600gr mascarpone sūrio
200gr jogurto paprasto, be jokių priedų
400gr grietinėlės
1citrina
1 indelis kondensuoto pieno
apie 40gr žalatinos
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 03, 18:44)
Kam jūs tą jogurtą visur kišat?

Maximoje pardavinėjamo maskarponės sūrio torte tik grietinėlė ir maskarponės sūris - viskas
Kas ragavo mano gamintą tortą o ragaujančių buvo ne vienas ir ne du, visi vienbalsiai nusprendė, kad daug skanesnis už maximinį. ir dar taip nėra buvę, kad tortas būtų suvalgytas akimirksniu, ko nepasakysi apie pirktinius tortus. Ir užmušk netikiu, kad ten tik grietinėlė ir maskarponės sūris, man labiau atrodo, kad ten tik pakaitalai ir kvapai yra.