Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Molėtuose

QUOTE(Cat&Rat @ 2015 07 02, 10:45)
Na va, mes užsisakėm su organizacija va čia http://www.savaitgal...ltieji_lakajai/
įdomu kaip seksis smile.gif

čia labai nepatiko sad.gif
Atsakyti
Na gryzome isto PAPARCIO tai kaip ir tikejaus nu seiminikai ryskiai perkaite galvas... Kainas uzsikele visai neseniai ir taip sakyciau dejo nuo sirdies. Panoraminis numeris dviems kainuoja 75 eurai nakciai. Kambaryje nera jokiu isskirtiniu patogumu, cia pat pastatyta duso kabina, praustis tenka virtuves kriaukleje ir sitas numeris skaitosi pats gerausiausias. Uz tokia kaina as galiu prabangiai atostogauti Tonyresort komplekse kuris lygiai taip pat prie ezero, tik ten gausi pusrycius nemokamai, kondicionierius, televizorius, nemokamas zaidimas lauko teniso, dviraciai, tinklinis, ir t.t. Jau ne nekalbu apie svara, aptarnavima ir aplinka.

Papartyje isbandem ir paprastesni numeri dviems uz 50 euru tai buvo net ne poilsis sakyciau. Pirmiausia atvaziavus teko vedinti kambari priplekusi, gerai kad turejau priemoniu tai purskiau ir isslaviau du siupeliukus naktiniu drugiu, kurie buvo visur, o ypac sviestuvuose dar ir dabar kapinynas nevalytas simta metu. Malonu buvo miegoti kambaryje salia koju matant isdidziai pastatyta duso kabina (gal ir patogu kai nereikia net lipti is lovos norint praustis) ir boileri, per lentuciu apkala krito ant galvos siuksles, prausemes virtuveles kriaukleje, lovose buvo sudeti begalo kieti kokosiniai ciuziniai (vat sitas dalykas daugiausia ir trukde normaliai pailseti, juk ne visi prate miegoti ant grindu kietai), pagalves jau seniai virte vatos gumulais, kambariuko langai netvarkyti koki 20 metu, gerokai papuve, neuzsidaro net rankenelem, nevalyti maziausiai 5 metus (tikriausiai todel kad atsukus jie tiesiog subyretu), visas vidus ir isore nudazyti visom vaivorykstes spalvom (kiek kokio dazo turejo tiek ir tepe viska is eiles) nes realiai viskas nubraizyta, nuterliota, nusilupe ir t.t.

Kaina absoliuciai neadekvati schmoll.gif Niekada nieko panasaus neteke patirti kai moki uz nakti dviems 170 litu ir gauni vaiku stovyklos lygio "nugyventa" namuka.

Jiegu kas netiki mielai pasidalinsiu ir nuotraukom 4u.gif

NEREKOMENDUOJU NIEKAM RINKTIS SIOS POILSIAVIETES schmoll.gif Glumina ne pati aplinka, bet tai kaip seimininkai lupa pinigus uz toki vaizda. Siaip as labai mielai galiu gyventi ir stovykloje ir palapineje tik va moketi pinigus turi uz tai ka gauni, o ne jaustis apgautai lygioje vietoje.
Atsakyti
merginos, artėja vasara, noriu atgaivinti temą. pasidalinkite, kur smagu pailsėti su mažais vaikais. domina tiek poilsiavietės, tiek sodybos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 05 27, 20:59)
važiuojant link bažnyčios, Vilniaus g - po kaire bus kavinė, tokia kaip "karčema", nežinau kaip vadinasi. Nieko mandro, bet galima pavalgyti, aplinka normali:)

Senoji užeiga smile.gif
Atsakyti
Buvome šiemet PAPARTY, rinkomės pigiausią namuką už 40 eur, tai man viskas patiko. Vaizdas į ežerą gražus, visur nušienauta, tvarkinga. Mačiau kaip darbininkas per naktį atplukdytus meldus iš ežero pakrantės su karučiu surinko. Smėliukas ten kaip plangoje ir pakrantėje ir ežere minkštas toks, švarus, primena jūrą wub.gif . Buvo 4 vandens dviračiai, tinklinio aikštelė. Mačiau yra pirtis - ten nėjome. Kad kambary stovi dušo kabin tai man visi netrukdė - nusiprausi ir iškarto į lovą. Boileris didelis, vyras skė 80 litrų tai visiems užteko šilto vandens ir praustis ir indus plauti. Čiužiniai aišku ne ortopediniai, bet kokoso nebuvo ir ypatigo kietumo nepajaučiau. Gal nesitikėjau daug už tokią kainą tai ir tiko. Mačiau skelbimą, kad galima dienos metu nuo 9 val. iki vakaro atvažiuoti pabuti prie ežero (kaina 1-nai mašinai). Ai dar vaikų aikštelė ir supynės ir t.t. yra. Lieptas didelis su 2 suoliukais gana patogiais. Patiko tai, kad šašlykinėms nemokamai medienos duoda.
Dar nustebau, kad uodų kambary ir aplinkui nebuvo, nors ir ežeras šalia. Dukra alergiška, tai bijojau dėl uodų aar kokių aklų musių , tai to nėra. Dukrai patiko čiuožykla į ežerą
Patogu, kad didelė Maaxima šalia prie pat plento, net keista netoli ežero kai tokio didumo Maxima, dar kažkur pačiuose Molėtuose girdėjau Norfa yra, mačiau žuvies rukytos parduotuvėles Molėtuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 liepos 2016 - 19:44

Sveiki ,

Gal kas žinote , ar girdėjote , ieškome vietelės
ramiam poilsiui, 6 žmonių kompanija.
tinka pirtis , namukas , kemperis , sodyba ...
prabanga nebūtina, šaunu būtų ant ežero kranto
ir be pašalinių žmonių smile.gif
Esame poilsiavę prie ežero už Molėtų gal kokie 5 km,
jei gerai pamenu , lyg sodus reikia pravažiuoti ir visiškai
ant ežero kranto namelis.Ech senokai tai buvo , telefono
neišsaugojau blush2.gif
Gal vietinėms merginoms , pažįstama vieta?
o gal šiaip ką rekomenduotumėte? Ačiū
Atsakyti
Laba diena, gal kas galetu rekomenduoti nameli, sodyba netoli nuo Moletu aeroklubo? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2017 04 10, 09:47)
Laba diena, gal kas galetu rekomenduoti nameli, sodyba netoli nuo Moletu aeroklubo? Aciu.

http://www.olandukaimelis.lt/
Atsakyti
QUOTE(mirta33 @ 2017 04 10, 21:08)


Sveiki, vasara planuojam ten ilsetis, gal galit placiau truputuka? Esat buve ten? Patiko? 😊 Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2017 05 16, 20:15)
Sveiki, vasara planuojam ten ilsetis, gal galit placiau truputuka? Esat buve ten? Patiko? 😊 Aciu 4u.gif

labai faina vieta ;) manau nenusivilsit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na bet kainos, kainos .... doh.gif
Prieš savaitę atostogavome Austrijoje, gyvenome puikiuose apartamentuose Alpių papėdėje, švaru , tvarkinga, naujausia buitinė technika, lauko terasa ir t.t . Paros kaina vienam žmogui 12,50 EUR
Atsakyti
QUOTE(VILMA123 @ 2017 07 17, 12:28)
Na bet kainos, kainos .... doh.gif
Prieš savaitę atostogavome Austrijoje, gyvenome puikiuose apartamentuose Alpių papėdėje, švaru , tvarkinga, naujausia buitinė technika, lauko terasa ir t.t . Paros kaina vienam žmogui 12,50 EUR


tai jau taip stebuklu krastas ta lietuva:) intensyviai ieskomes kur poilsiauti gryzus tai kainos liudina ir liudniausia kad neatitinka kokybes verysad.gif
Atsakyti