Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas į kelionę

atsiprašau jei kur pražiūrėjau šitą temą, bet pastaruoju metu ji man darosi vis aktualesnė smile.gif kokius užkandžius dedatės į keliones? vienai, dviem, trim dienom ar ilgiau? (turiu omeny keliones su gidais, kur bebėgant paskui ir turint 20 min laisvo laiko mieste maitinimasis telieka autobuse iš kuprinių g.gif )kaip išvengti tų jau įgrisusių sumuštinių, ką įsidėti kad nesugestų? pasidalinkite patirtimi... 4u.gif
Atsakyti
pyrageliu su ivairiais idarais, bandeliu gali pasigaminti, thumbup.gif

yra apie tai parashyta SM forume
Atsakyti
Na aš tai dedu "atsibodusius" sumuštinius, nors jie mums nepabodę namie jų navalgom. Sūrio lazdelių ir kokių kepinukų su įvairiais įdarais.
Atsakyti
Mes i kelione daznai paimam keptus karbonado ar keptos vistos gabaliukus . Toks maistas skanus ir siltas ir saltas. Dar galima paimti pyragelius su desrele. Labai skanu!!!
Atsakyti
keptų krabų lazdelių tešloje
Atsakyti
aha, krabai tešloje kurį laiką ir mano buvo pagrindinis kelionės ingridientas smile.gif
ryt važiuoju į molėtus,apžiūrėti naujają observatoriją, tai pripirkau maximoj bandelių su lašinukais, faršu ir daržovėm. bėda ta, kad rytoj jau jos bus šiek tiek padžiūvę, o be to kainuoja nepigiai. na, bet kaip nors, su arbata manau bus gerai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smartmart @ 2008 11 06, 14:24)
Mes i kelione daznai paimam keptus karbonado ar keptos vistos gabaliukus . Toks maistas skanus ir siltas ir saltas. Dar galima paimti pyragelius su desrele. Labai skanu!!!

drinks_cheers.gif tikrai skanu ir patogu wink.gif
Atsakyti
Man kelionėse labai trūkdavo vaisių ir daržovių, tai dabar deduos į dėžutes ir visada vežuosi. Ir pomirdorus, agurkus, obuolius, kitus vaisius. Džiovintų vaisių deduos, grūdų paplotėlių. Šiaip gali kokią vištą pjaustytą įsidėt, vaakume bet kokias mėsas ar kumpelius, dešrą, salotas pirmai dienai. Nors jei pvz. važiuojat pro Lenkiją, ten tikrai pigu pavalgyti.
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
Tris dienas tai, manau, jokia įdaryta bandelė neatlaikys! Riešutai, koservai, sausainiai, vaisiai...
Atsakyti
O ar bandet keptus sumistinius, tuos trikampelius? Kai turejau sumustiniu keptuve, visuomet i keliones dedavaus juos, neskleidzia iprasto negardaus sumistinio kvapo antra diena ir galima prigalvoti simtus idaru: varske su prieskoniai ir druska (skaniai issilydo), suris, pievagrybiai, kumpelis, krabu lazdeles, pomidorai, darydavau ir saldzius su uogiene, banano gabaliukais, varske ir cinamonu.
Atsakyti
Jogurtukai (tie su chemija),suris,konservai 4u.gif
Atsakyti