Įkraunama...
Įkraunama...

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

QUOTE(be*starlet @ 2009 01 18, 18:08)
O pas mane krastutinumai: arba rekiu neziurint kur esu, arba uztylu ir metu ignora belekuriam laikui.. Svarbiausia, kad pati nuo tu savo emociju kenciu, tai po truputi stengiuosi keistis, nereaguoti i smulkmenas, kartais nuleisti negirdomis ir pan. Mazu pades..

As ir tokia pat smulkmeniska buvau verysad.gif bet koks s galedavo ismusti is veziu ir sugadinta nuotaika visai ar pusei dienos unsure.gif Dabar stengiuosi keistis, nes pati labai kenciu, kai kraujas verda viduj del nieko. Raminu save viduje "ramiai, tai tik..." Padeda siek tiek is tikruju. Jau net draugas pastebejo, kad nebesuku per daug galvos del nuluzusio nago lotuliukas.gif
As kai supykstu jau rimtai, tai labai karstis ismusa, visa kaip burokas pasidarau, na bent taip jauciuosi. Tada trumpam pasisalinu, nusiraminu ir vel griztu. blush2.gif
O draugas kai supyksta tai zaibuoja akimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na taip prisimerkia ir vel atsimerkia, vel truputi prisimerkia ir vel atsimerkia. thumb_yello.gif Mane tai labai prajuokina sakau :ko cia zaibuoji?" biggrin.gif Tada dazniausiai nusisypso tease.gif
Papildyta:
QUOTE(be*starlet @ 2009 01 18, 18:08)
O pas mane krastutinumai: arba rekiu neziurint kur esu, arba uztylu ir metu ignora belekuriam laikui.. Svarbiausia, kad pati nuo tu savo emociju kenciu, tai po truputi stengiuosi keistis, nereaguoti i smulkmenas, kartais nuleisti negirdomis ir pan. Mazu pades..

As ir seniau buvau labai smulkmeniska verysad.gif Kiekvienas s galedavo ismusti is veziu ir sugadinti nuotaika visai dienai unsure.gif Bet dabar kazkaip ismokau apsiraminti save viduje, kad tai tik menkniekis 4u.gif Jau ir draugas pastebejo, kad nebepergyvenu taip del nuluzusio nago lotuliukas.gif O kai jau rimtai supykstu, tai karstis mane labai ismusa, nematau, bet jauciu kaip raudonuoju. tada trumpam pasisalinu, apsiraminu ir vel griztu blush2.gif
O draugas kai supyksta tai zaibuoja akimis lotuliukas.gif Taip prisimerkia ir vel atsimerkia, prisimerkia ir vel atsimerkia lotuliukas.gif Vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif Tada sakau "Ko cia zaibuoji?" Tada arba dar labaiu supyksta, raba nusisypso rolleyes.gif priklauso nuo pykcio rimtumo tongue.gif
Papildyta:
O kad prirasiau doh.gif parode, kad neuzkrove puslapio, tai galvojau, kad neides, tai dar viena parsiau blush2.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2004 03 06, 12:43)
Tik tada stengiuos nebut arti buto duru  biggrin.gif

Aš tai ne todėl, kad kas išgirstų, nerūpi man tuo metu, tiesiog aš jas spardau ir patrankau. Nu žiauriai padeda daiktų daužymas, kitaip jaučiu nesusilaikyčiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukee @ 2007 04 27, 18:37)
Savo isterijas namuose isreiskiu nukrisdama ant zemes arba raitydama kojas taip darau nuo vaikystes tada juokdavos tevai is mano isteriju, o dabar juokiasi vyras ir dar papraso kad ilgiau tas kojas paraityciau, nes jis matai nori pasijuokti tada ir pati pradedu juoktis is saves  biggrin.gif
laugh.gif kaip tu jas ten raitai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikanas @ 2007 11 09, 18:48)
Geriausia išsilieti, o ne kaupti ir savyje laikyti, tik išsilieti nepavojingais sau ir artimiesiems būdais wink.gif pvz. smarkiai sviesti į grindis kokį minkštą žaislą - veiksmas smarkus, o žalos nėra - puikiai padeda  wub.gif
Na, aš irgi pamėtau daiktus, kurie nedūžta, nelūžta, bet esu šveitus ir pultelį nuo TV, aišku sugedo, esu metus ir vaikišką mobiliaką, tam nieko, kietos plastmasės. Labiausiai gaila durų, na, bet jos man nelabai patinka, tik va ištrankysiu kokią sieną su jom doh.gif Nežinau, jei taip nedaryčiau, turbūt bliaučiau visą dieną, anksčiau taip ir būdavo, bet dabar patrankau, parėkauju, paleidžiu kokių daiktų, paliepiu užsičiaupt, pašūkauju dar kažkiek, nu taip nelabai sveikai, bet taip gaunasi... Ir viskas... Pykstu, bet nusiraminu. Tuomet ateina pvz liūdesys ar nusivylimas, bet bent nebliaunu visą dieną, čia tai nieko nėr žiauriau doh.gif O mano vyras mėgsta mane įsiutusią dar labiau erzint, šitaip provokuodamas, todėl ir sukelia isterijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 09 vasario 2009 - 21:27
Kaip pykstu mad.gif

Nerandu kokios pykčio temos, kur galėčiau paburbuliuot gun_bandana.gif
Atsakyti
Kai užvaldo beprotiškas pyktis pradeda skraidyti lėkštės, telefonai, meškinai ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
maniau kad elgiuosi klaikiai supykus, bet paskaicius supratau kad rami esu dar labai lotuliukas.gif kai vyras labai supykdo aprekiu, aisq veliau tenka atsiprasyt doh.gif daiktu tai nedauzau schmoll.gif
kai mazius supykdo, tai gauna eit kampan, o as i balkona nurimt, kad neaprekciau, nes esu uzrekus pora sykiu, tai jis issigando, o as labai gailejausi to ka padariau blush2.gif
Atsakyti
Kai pykstu pradedu rekt.... doh.gif
Atsakyti
Kai supykstu, einu gert biggrin.gif
Atsakyti
As tai kai supykstu tai arba rekiu kiek galiu,arba is vis nieko nesakau,tyliu ir pasakau kad neturiu ka pasakyti.Man geriau zinoma kai issirekiu,bet rezultatas geresnis kai tyliu lotuliukas.gif o kad tyla neuzgrauztu,tada skambinu mamai ir issiburbuliuoju lotuliukas.gif turiu supermama thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip išvest mane iš kantrybės sunku, bet kai labai labai labai supykstu tai visi slepiasi savo kambariuose, todėl nėra į ką daiktų mėtyti ir ant ko šaukti rolleyes.gif kaip greit supykstu taip pat greit ir praeina pykčiai, man geriausia pabūti vienai bent 5 minutes , pvz.: balkone surūkyti cigaretę blush2.gif
Atsakyti
"Uzverdu" labai greitai, kai jau matau, kad "garai" per ausis prades eiti imu pagalve ir smugiuoju kaip reikiant, arba pradedu kojom trypti...o slapta mano svajone tureti namuose bokso kriause lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sukandu dantis, nukreipiu žvilgsnį į tolį kurnors, mintyse pakvėpuoju ir praeina biggrin.gif stengiuos save kontroliuoti kaip begalima labiau. Nors atrodo, kaip pratrūksiu,tai oj oj biggrin.gif bet neeee, labai kantriai laikausi wink.gif
Atsakyti
vaziuoju su masina i autostrada pralekti ir prapusti minciu... smile.gif
Atsakyti