QUOTE(be*starlet @ 2009 01 18, 18:08)
O pas mane krastutinumai: arba rekiu neziurint kur esu, arba uztylu ir metu ignora belekuriam laikui.. Svarbiausia, kad pati nuo tu savo emociju kenciu, tai po truputi stengiuosi keistis, nereaguoti i smulkmenas, kartais nuleisti negirdomis ir pan. Mazu pades..
As ir tokia pat smulkmeniska buvau

bet koks s galedavo ismusti is veziu ir sugadinta nuotaika visai ar pusei dienos

Dabar stengiuosi keistis, nes pati labai kenciu, kai kraujas verda viduj del nieko. Raminu save viduje "ramiai, tai tik..." Padeda siek tiek is tikruju. Jau net draugas pastebejo, kad nebesuku per daug galvos del nuluzusio nago
As kai supykstu jau rimtai, tai labai karstis ismusa, visa kaip burokas pasidarau, na bent taip jauciuosi. Tada trumpam pasisalinu, nusiraminu ir vel griztu.
O draugas kai supyksta tai zaibuoja akimis

Na taip prisimerkia ir vel atsimerkia, vel truputi prisimerkia ir vel atsimerkia.

Mane tai labai prajuokina sakau :ko cia zaibuoji?"

Tada dazniausiai nusisypso
Papildyta:
QUOTE(be*starlet @ 2009 01 18, 18:08)
O pas mane krastutinumai: arba rekiu neziurint kur esu, arba uztylu ir metu ignora belekuriam laikui.. Svarbiausia, kad pati nuo tu savo emociju kenciu, tai po truputi stengiuosi keistis, nereaguoti i smulkmenas, kartais nuleisti negirdomis ir pan. Mazu pades..
As ir seniau buvau labai smulkmeniska

Kiekvienas s galedavo ismusti is veziu ir sugadinti nuotaika visai dienai

Bet dabar kazkaip ismokau apsiraminti save viduje, kad tai tik menkniekis

Jau ir draugas pastebejo, kad nebepergyvenu taip del nuluzusio nago

O kai jau rimtai supykstu, tai karstis mane labai ismusa, nematau, bet jauciu kaip raudonuoju. tada trumpam pasisalinu, apsiraminu ir vel griztu
O draugas kai supyksta tai zaibuoja akimis

Taip prisimerkia ir vel atsimerkia, prisimerkia ir vel atsimerkia

Vaizdelis

Tada sakau "Ko cia zaibuoji?" Tada arba dar labaiu supyksta, raba nusisypso

priklauso nuo pykcio rimtumo
Papildyta:
O kad prirasiau

parode, kad neuzkrove puslapio, tai galvojau, kad neides, tai dar viena parsiau