QUOTE (mamy @ 2004 03 06, 12:43) |
oi mane tokia busena pastaruoju metu ypac daznai apima...Tai tylet kazkaip nebeiseina niekaip - tada pyktis is manes iseina isterikos pavidalu... ![]() O ka,manau tai visai normalu,kai pervargsti,kai ant galvos lipa du vaikai,kai neturi kas padeda,kai garteja sesija ar pan.Kaip kitaip nuleisti gara? Tik tada stengiuos nebut arti buto duru ![]() Neseniai apturejau nemalonu nuotyki - kaip tik pratrukau pykciu,sukavau visa gerkle ant vyro,ant dukros,keikiausi visaip,ir paleidau savo sportbati i siena koridoriuje ,ir - nepamaciau,kaip jis uzkliude taksofono rageli.Na tai viska,ka as ten sukaliojau,turejo girdeti ir kaimynai laiptineje bei kieme....Beje,kaip tik buvo sekmadienis ir zmoniu daug maciau vaikstinejo...Kai nurimusi pamaciau ta rageli kabaluojanti nukelta....oi kaip geda man pasidare...iki siol geda... ![]() ![]() |
QUOTE (Aga @ 2004 03 06, 15:04) |
Va va,as dar kartais pagauta didelio pykcio,padarau kokius nemegstamos darbus, nusisveiciu virtuveje plyteles,isvalau orkaite, vonia ir t.t. |
QUOTE (catina @ 2004 03 06, 15:09) |
Jo, man tokios priemones taip pat nuotaika pakelia, bet vyrui numusa. ![]() ![]() |