Įkraunama...
Įkraunama...

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

O as niekada nerekiu, nesiardau wink.gif viska laikau savyje ir labai ilgai galiu tylet laugh.gif Kartais net paciai pabosta tyluma, bet vistiek tyliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (mamy @ 2004 03 06, 12:43)
oi mane tokia busena pastaruoju metu ypac daznai apima...Tai tylet kazkaip nebeiseina niekaip - tada pyktis is manes iseina isterikos pavidalu... biggrin.gif
O ka,manau tai visai normalu,kai pervargsti,kai ant galvos lipa du vaikai,kai neturi kas padeda,kai garteja sesija ar pan.Kaip kitaip nuleisti gara?
Tik tada stengiuos nebut arti buto duru biggrin.gif ir patikrinu ar orlaides gerai uzdarytos...
Neseniai apturejau nemalonu nuotyki - kaip tik pratrukau pykciu,sukavau visa gerkle ant vyro,ant dukros,keikiausi visaip,ir paleidau savo sportbati i siena koridoriuje ,ir - nepamaciau,kaip jis uzkliude taksofono rageli.Na tai viska,ka as ten sukaliojau,turejo girdeti ir kaimynai laiptineje bei kieme....Beje,kaip tik buvo sekmadienis ir zmoniu daug maciau vaikstinejo...Kai nurimusi pamaciau ta rageli kabaluojanti nukelta....oi kaip geda man pasidare...iki siol geda... unsure.gif taigi dabar jau kai uzeina isterikos priepolis,stengiuosi tyliau.... rolleyes.gif

Man rodos to domofono aparatas suveikia tik tada jei is apacios iskviecia, o siaip tai neturejo girdetis. Gali patikrint, nusiraminsi wink.gif

O as labai nemegstu pyktis, todel, kai vyras prie manes prikimba ir provokuoja arba pats pakelia balsa,tada viskas palinkui dreba nuo mano rekimo, lekioja daiktai pasimeise po ranka ir t.t. paskui as apsizliumbiu del to, kad man sugadino nuotaika, labai labai negaliu pernesti agresijos ir to, kad as i tai taip reaguoju sad.gif
Kol gyvenau viena ir dabar jei mano pyktis yra mano, o ne isprovokuotas ar gynybos tikslais, tai tada dazniausiai uzsidarau virtuveje, garsiai piktinuosi ir zliumbiu.
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 03 06, 15:04)
Va va,as dar kartais pagauta didelio pykcio,padarau kokius nemegstamos darbus, nusisveiciu virtuveje plyteles,isvalau orkaite, vonia ir t.t.

laugh.gif thumbup.gif
neblogai kartais ir as taip darau.nuravejau visa darza vienu ypu kazkada is to pykcio, o paskui taip gera gera tongue.gif
Atsakyti
As tai visus aprekiu, jei jau pratrukstu, ir einu grindu plaut! tongue.gif Ropoju keturiom ir bambu garsiai, garsiai! Gerai, kad vyras jau zino, tai kai man "uzeina" eina su vaiku pasivaiksciot. thumbup.gif nebelieka ant ko namuose rekt ir nusiraminu..
Skaitau, kad isilieti reikia (aisku, reik patiktinti ar langai uzdaryti biggrin.gif ),nes jei viska laikyciau savyje tai vienasyk sprogciau laugh.gif
Atsakyti
Aš tai šnypščiu kaip gyvatė laugh.gif . Aišku, vargšai tie mūsų vyrai...
Atsakyti
As tai irgi koliojuosi. Ir jeigu supykstu ant to, ko negaliu apkoliot (pvz. ant valdzios...biggrin.gif), tai kolioju ta, kas po ranka. Daugiausiai dieda, jis juk tam zmogui duotas, kam gi dar... rolleyes.gif

Ir kalta ne per kur nesijauciu. O ka? O mano diedui kodel galima? Kodel vairuodamas jis kolioja visus alei vieno kitus eismo dalyvius, kurie ne velnio negirdi, o as girdziu, nors niekam zalos nedarau, o sedziu sau ramiai pamaldziai? Va... dry.gif
Atsakyti
Manyje pyktis kaupiasi zodziu bl**, kur**, job***** ir t.t. pavidalu. Kai jau prisikaupia iki gerkles, tiek visi zodeliai tik opa! ir issoksta i pavirsiu tongue.gif
Atsakyti
Na,pasikeikiu ir as,kai jau visai visai...Bet kas blogiausia,kad girdi vaikai.Kaip dukrai po to aiskint,kad keiktis negrazu,kai pacici mamai kartais rupuzes is burnos krinta...
Atsakyti
QUOTE (catina @ 2004 03 06, 15:09)
Jo, man tokios priemones taip pat nuotaika pakelia, bet vyrui numusa. biggrin.gif Tada diskusijos ir naujas pykcio protrukis del pinigu svaistymo - neisvengiamas. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
smagu kad sis budas jums tinka, va as kai jau bunu isiutusi tai jei dar nueinu i pparduotuve rubu matuotis... is viso katastrofa, nes tada man viskas negrazu, viskas netinka, dar labiau susinervinu...
o gaila, butu puiki proga savo garderoba atnaujinti... dry.gif
Atsakyti
ot, kai mane užvaldo didelis pyktis, yra didelė problema g.gif , tada netelpu savyje, turiu išsirėkt, prišnekėt visko impulsyviai blink.gif Jei mane sunervina telefonu, padedu ragą, išjungiu telefoną kuriam laikui ir keikiuosi unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
As tai irgi is pradziu issirekiu, aisku ant vyro, po to jis aiskina, kad pasigydit reiketu. Bet jeigu jis nors zodi pasako atgal, vsio, namas matyt visas girdi koks, anoks jis yra. Tada einu indu plauti ar siaip kazka plauti, valyti, o ypac, kai viena bunu, o vyras telefonu sunervuoja ir rageli numeta, kad jam perdaug nerekciau.
Bet as labai greit atsileidziu, po keliu minuciu jau viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Kai isiuntu, tai tikrai ne parduotuves galvoj-galeciau bomba paleist, jei po ranka pasitaikytu tongue.gif

Ai, esu blogo charakterio-daznai rekauju, o ypac mane nervina, kad vyras irgi toks pat..Tarkim pradedu bambet kanors, tai vyras dar garsiau uzsiveda, na ir prasideda tada..Dar labiau isiuntu, kad jis tai jau niekad nenusileis ir juokais nenuleis..Pradedu rekt tada, kodel as visada turiu barnius gesint..Vnz. baisu sad.gif
Atsakyti