Įkraunama...
Įkraunama...

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

Man tai irgi reikia kartas nuo karto papykti,issirekti...o paskui bunu vel gera ir rami thumbup.gif
Atsakyti
išsirekiu blush2.gif
Atsakyti
na man kaip ir kaikuriom labai palengvejo: pasirodo ne as viena tokia isterike ir ne viena jauciu gedos jausma pries kaimynus blush2.gif bet labai noriu ismokti valdytis, ir kiekviena karta sau sakau, kad daugiau taip nebus... taciau mano gyvenimas sukasi ratu
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Savo isterijas namuose isreiskiu nukrisdama ant zemes arba raitydama kojas taip darau nuo vaikystes tada juokdavos tevai is mano isteriju, o dabar juokiasi vyras ir dar papraso kad ilgiau tas kojas paraityciau, nes jis matai nori pasijuokti tada ir pati pradedu juoktis is saves biggrin.gif
Atsakyti
As einu i parduotuves paslampineti. Dar ziurek ir nusiperku ka nors smile.gif o tada nuotaika super ir pykscio nebebera mirksiukas.gif
Atsakyti
seip dazniausiai tai isilieju bebe.gif aggressive.gif lotuliukas.gif o dabar praktikuoju nauja buda: skaiciuoju iki 10 lotuliukas.gif zinokit kartais padeda, bigsmile.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dažniausiai išsirėkiu. Dar eidavau parūkyti. Arba pasislėpus viena išsiverkiu ax.gif
Atsakyti
Jei tai tik siaip susierzinimas, nusiraminti pavyksta, gal tik pabambu kiek ilgiau. Bet jei jau kalbama apie beprotiska pykti, tai rekiu ir gedos pries jokius kaimynus ar pan. nejauciu. Tegul nedaveda!
Atsakyti
Užsileidžiu garsiai garsiai muziką ir trankau pagalvę į sienas 4u.gif Padeda blush2.gif
Atsakyti
Beprotisko pykcio nebuna.
Buna tik pyktis. Tada pasigarsinu muzika ir pasidraskau su auto... Padeda.
Atsakyti
Imu tvarkyti namus ir uzsumirsta pyktis,arba buna kada tada jau imu keikti visus kas po ranka papuola.... doh.gif
Atsakyti
Geriausia išsilieti, o ne kaupti ir savyje laikyti, tik išsilieti nepavojingais sau ir artimiesiems būdais wink.gif pvz. smarkiai sviesti į grindis kokį minkštą žaislą - veiksmas smarkus, o žalos nėra - puikiai padeda wub.gif
Atsakyti