Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

QUOTE(rearka @ 2012 05 26, 21:40)
Ir as pritariu,kad paliktas maniskis vienas,dar labiau rekia.Aisku suprantu,kad cia taip turbut demesio reikalauja,noru pildymo,bet ir palikt negaliu,nes rekia be sustojimo,net apsivemia kartais. verysad.gif

Va, mano trimetis irgi jei jau verkia apibartas, tai iki apsivemimo g.gif Bet visiskai nebarti nepavyksta...
Atsakyti
na zinokit mes irgi tokią problemą turejom jau tik supyko nuvirsta ant zemes ir verkia,is pradzių keldavau ramindavau po to kitaip padariau tai pavyko atsikratyti mums sio nemalonaus įprocio.tik pradeda verkti ir nuvirsta ant zemes rekia o as ramiai sakau na tu paverk cia o as einu ate ir nusisuku ir einu tai pasoka rekdamas ir is paskos lekia ir nustojo taip daręs nes nenorejo vienas likti.bet turim dabar kitą problemelę sugalvojo kitaip kai tik susinervuoja labai kisa pirstus ką cia pirstus visą ranką į burnytę kad net springsta ir ziūri ką darysiu as tai is pradzių traukdavau ranką sakydavau kad skaudes tai jis net juoktis pradeda ir vistiek kisasi,tai dabar vel pakartojau auksinę taisyklę nekreipti demesio iseinu kai tai aro ziuriu kad jau tas retai labai bedaroma,jauciu kad pamirs tuoj smile.gif
Atsakyti
Dukrytei nuo 2 metuku prasidejo isterikos. Viska daro priesingai,pvz.praso ant puoduko,tik pradedu prie jos arteti,jau rekia,nenoriu,tada pradeda reikalauti noti i tualeta ant klozeto(nes turime dangti,uzdedama ant klozeto),nulekia i tualeta ir ten rekia. Tik ateinu ja sodinti,vel kiti norai,noriu gerti,ipilu i puodeli gerti,dudu jai,o ji linguoja galva ir sako ne. Nuvargau nesvietiskai verysad.gif . Tai diena puse bedos,bet tokios isterikos prasidejo naktimis,va cia jau ne kas verysad.gif . Bet po truputi jau bandau susitarti,bandydama nereguoti jos norus,aisku isklausau jos pykcio priepuolius,bet po truputi jie trumpeja.
Atsakyti
Abu mano vaikai turėjo "mažąją paauglystę" sunku nežmoniškai, dėl tų isteriju doh.gif sūnus tai mėgo parekaut, griuvo ant žemės kelis sykius ir tai tik namuose, kitur visada elgesį gražiai... su dukra dar blogiau blink.gif griūna ant žemės jei bandai raminti imant ant rankų, mušasi su brolių nors jai dar tik 1,5 metukų, kandžiojasi, spjaudosi, jei mama kažką draudžia tai ir mane muša doh.gif o baisiausia man buvo pamatyti kai iš pykčio, kad kažko negavo pradėdavo galvą mušti į grindis iš visų jėgų unsure.gif stengiuosi nekreipti dėmesio, bet abiejų vaikučių taktika buvo tokia,jie bėgdavo ir rekdavo iš paskos.. kartais ramindavau , kartais ijungdavau visiška ignora rolleyes.gif sunkiausia mums būdavo rengtis ir nusirengti doh.gif daug maz viskas nurimo kai vaikas pradeda pats rengtis, na sūnus jau pats rengiasi biggrin.gif dukra dar mažytė.. belieka laukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evkis: 29 sausio 2013 - 23:11
O ar prie pikcio priepoliu,duodate savo maziukams,kokiu nors raminanciu vaistuku,ar arbateliu? As su dukryte geriame raminancius lasiukus verysad.gif . Nes baisu darosi,kai prasideda isterijos verysad.gif Turiu dvi pilnametes dukras.nu neatsimenu tokiu koncertu unsure.gif . Idomu kiek tai tesis g.gif ?
Atsakyti
Skaitau ir kiekvienoj situacijoj savo vaika matau.. O galvojau, kad tokiu vaiku daugiau nera, nes tikrai bedraujam su daugeliu panasaus amziaus vaikuciu ir ju teveliais ir tokiu problemu niekas neturi.. Buna aisku tu isteriju visiems, bet ne po kelis kart per diena ir kartais be jokios priezasties net (bent jau mums tevams taip atrodo).. Mums neurologe buvo rekomendavus Sedatif PC, bet mes pasirinkom Nottos lasiukus, kurie mum ne trupucio nepadejo.. Pries pora dienu nusipirkau Sedalia, kol kas jokiu pokyciu.. po poros savaiciu eisim pas neurologe matysim ka pasakys si karta, nes tikrai nenormalu, kad vaikas klykia iki drebejimu, gal priezastis visai ne oziukai g.gif
Atsakyti
Mes per pykčio išpuolius išsiriečiam, verčiam namus ir rėkiam...
Atsakyti
Su dukra nezinojau, ka reiskia vaiko isterijos, spardimaisi, gulimasis ant zemes. O va sunus jau nuo kokiu 6 men. rodo savo ragucius. JEi kas netinka is karto rieciasi, griuna ant zemes. Dabar jau ir ji supykdziusi zmogu pradeda trankyti ar zaisla sveidzia jei tik nepavyksta su juo nuveikti to ko norejo. Kol dar mazas (1,5 metuku) tai nieko, bet jei paaugs, bus galima su juo susikalbeti ir taip darys tai tada jau nezinau ka cia reikes daryti,nes man kantrybes neuzteks. doh.gif
Atsakyti
Maniškis irgi mušasi jeigu pyksta, stengiames griežtai drausti tokius dalykus, trumpai ir aiškiai pasakome, kad negalima taip elgtis, kai bandėm gražiai jam paaiškinti, tai rezultatas buvo, kad nuolatos daužydavo mus ei kas nepatinka.
O i reikalavimus ir šūkavimus atvirkščiai nereaguojame, tad mažiau ir tai daro, nes žino, kad nieko nepeš smile.gif
Atsakyti
mano supykes krenta ant zemes, sukniubes verkia, arba bega ir su rankom i siena trenkia
Atsakyti
pas mus irgi jau ožiai prasideda... jei kas nepatinka ar neleidžiama, prasideda verkimas, spiegimas, visko kas aplink mėtymas, kartais net rankytėmis sau galvą pradeda trankyt verysad.gif baisu žiūrėt.. Stengiuosi jungt ignorą, kartais suveikia. Dar gana gerai veikia jo mylimiausia knygutė, sakau: einam skaityt apie beždžioniukąsmile.gif ištisom valandom gali tą knygutę vartyt (aišku jei mama kartu skaito biggrin.gif )
Atsakyti
Mano jei supyksta tai arba su galva trenkia y siena,grindis,bet nestipriai, arba su rankom sau per galva tranko.
Atsakyti