Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčio išreiškimas

Sveikutes.
Mums jau greitai bus 2 metai tai irgi uzeina oziukai tai krenta ant zemes, ant pilvo ir verkia, spardosi.Kartais sau per veiduka su delniukais duoda.O as jam ir sakau pagulek paverk gal praeis arba liepu eiti i kita kambari ir pabuti vienam. Ziuriu visu vaikai panasiai elgiasi smile.gif
Atsakyti
Jei mazasis supyksta,tai dazniausiai pats nubeges i kampa ten rekia,arba meta turima zaisla i zeme doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Pakaičiau temutę ir kiek aprimau, nes jau visai stogas vaziuoja... doh.gif
Pas mažiu prasidejo ožiukai, žodis ne jam neegzistuoja, spardosi, spiegia, kanda, mušasi...Man jau baisu pasidarė, bet žiuriu su ožiukais mes čia ne vieni doh.gif Labai paaštrejo, kai aš i dirbti po dekretinių pradejau. Išvis susikalbėti negalima, sakau visai sulaukėjo....Gali verkti ko nors užsinorejęs, kad ir valandą, niekas nepadeda, visus aplinkui dresiruoja, siaubas kažkoks... smile.gif
Atsakyti
nors maniškei 1 metukai 9 mėnesiai, bet ožiukai irgi nerealus, jau galvojau, kad kažkur auklėjimo spragą padariau doh.gif , nes iš žaidimų aikštelės vaiką išsinešu klykiantį cypiantį, nors jau lauke 2-3 val. prabūnam, kažko namie neduodi klykia cypia, ignoruojame, o jei matau, kad užsiklyklė iki raudonumo, tai prieinu, apkabinu, padedu nusiraminti. Mūsų atveju, tai labai padeda, nes mažiukė dar nemoka valdyti emocijų...
Atsakyti
Keistus, riaumojancius garsus leidzia, sau galva tranko (sitas mane neramina labiausiai, nes stipriai trenkia), verkia... Apkabinimas padeda kaip kada, kartais dar labiau isiisterikuoja, dazniausiai kantriai palaukiu, kol nusiramins.
Atsakyti
Maniškis jei supyksta, daužo galvą, bet taip nestipriai, juk skaudės smile.gif O tada jau yra oficiali priežastis verkti smile.gif . Ir dar ima kandžioti lovą ar kitą minkštą daiktą.
Atsakyti
sveikutes ziuriu skaitau ir matau savo vaiki mums 2.5 prasidejo db balso kelimas priestaravimas ...visi negalima negrazu negalioja...saukia rekia ....pakeli balsa jis dar garsiau rekia priestaraudamass...hm niu ir ka daryt su tokiu vaiku prigert raminamuju ir tiek ...laukt kada isaugs o kas daugiau gaves ir per uzpakali , vytinyte per pakinklius, zino kas dirzas yra bet matau tokie vaistai neveikia , kalbejimas irgi....tiesiog ramiai eini ir praeini....nustoja arba rekdamas seioja , reketuoja....o tada nunesi miegot:DD 4u.gif 4u.gif darzeli ikando mergaitei I lupa,,,kiek buvo nemalonumu su mama tos mergaites iskoliojo kad nemoku auklet vaiko savo kad ineisaiskinu kas galima kas negalima ale lepinu as ji...oj oj..nzn sakau gal grupe per jauna jam su 1.5 metu vaikais but darzelije nes mergytes ir labia ramios o mano lbai aktyvuolis sakau gal reiktu pas vyresnius ikelt I grupe:)k patartumet
Atsakyti
supykes pradeda metyti zaislus! doh.gif
Atsakyti
Maniskis tai saukia,cypia,be asaru,bet kiek gerkle isnesa.Buna dienu,kad daznai taip susierzina,tai nuo kaimynu geda,galvos ka as tam vaikui darau.. blush2.gif Stengiuos nekreipt demesio.Yra mazas brolis 1m 2men,tai buna,kad didysis savo susierzinima ant jo islieja:stumia,musa,kai jis pradeda verkt,museika apsiramina tongue.gif
Atsakyti
Mums 2.3 m. tai pradejom mustis jei kas nors ne taip arba urgzti kaip tigras smile.gif Kad urzgia tai juokas ima, bet kad ir mosikuotis jau pradeda tai visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus būna visai nelinksma, pirma įjungia "garsinę sireną", jei nepasiekia savo, tada būna pradeda muštis, stumdytis ar rėkti... Bandėm ir gražiuoju ir piktuoju, kol kas nelabai gaunasi suvaldyti panelės emocijas doh.gif gal išaugs ?! tik kartais baisingai gėda prieš aplinkinius
Atsakyti
mano dukrytei 1.2 m turim vargelio nori sedet ant stalo kai nukeliam saukia,isterikuoja tai dazniausiai iseinu is virtuves ir palieku viena tada pradeda metyti daigtus verysad.gif
Atsakyti