Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai, nutraukiantys nėštumą

Laba diena, gal zinote veiksmingu, bet geru antpilu, ar kokiu vaistuku.
Su vyru nusprendeme, kad sis nestumas mums per anksti. Neturime vaikui jokiu salygu.

Suprentu, kad reikia eiti pas ginekologe, bet tikrai brangoka apziura.
Ypac kaip nesu dirbanti, nedrausta ir Birzoje nesu, kadangi isejusi Prie gera menesi. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytea09 @ 2013 06 18, 17:27)
Laba diena, gal zinote veiksmingu, bet geru antpilu, ar kokiu vaistuku.
Su vyru nusprendeme, kad sis nestumas mums per anksti. Neturime vaikui jokiu salygu.

Suprentu, kad reikia eiti pas ginekologe, bet tikrai brangoka apziura.
Ypac kaip nesu dirbanti, nedrausta ir Birzoje nesu, kadangi isejusi Prie gera menesi. sad.gif


Jei jau tvirtai nusprendėte,kad tikrai šio vaikelio negimdysite ,nieko neveiksite,teks eiti pas ginekologę nėštumo nutraukimui,nes antpilų tai nėra tokių,yra tabletės,nutraukiančios nėštumą,bet Lietuvoj nežinau,ar jomis prekiaujama ir ar tai legalu g.gif ,o ir be recepto jų vis tiek neįsigytumėte bet kokiu atveju.Iki 6sav,t.y.2sav po turėjusių įvykti mmm,nereikia gultis į ligoninę,nėštumas nutraukiamas ambulatoriškai,todėl nedelskite,nes ir pasėkmių rizika didesnė,kuo didesnis nėštumas.Eikite į polikliniką,ten kainuos minimaliai.
Atsakyti
Sveikos!
Vakar mylėjomės su vaikinu ir plyšo prezervatyvas, kažkur ties jo apačia, šone. Balutė spermos liko ant lovos, tačiau baimindamiesi, kad tai ne visas turinys, ir kad dalis liko many, 1-1,5h bėgy po nesaugaus lyt. akto išgėriau postinor (neišvėmiau, viskas ok kaip ir).
Mėnesinės paskutinįkart prasidėjo birželio 14d., baigėsi maždaug birželio 19-20d. Ciklas nereguliarus, bet šiaip 24-27 dienos trunka kažkur.
Ar aš galėjau pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Gabytea09 @ 2013 06 18, 16:27)
Su vyru nusprendeme, kad sis nestumas mums per anksti. Neturime vaikui jokiu salygu.

Šis nėštumas jums ne per anksti. Ir nėra jokių neįveikiamų sąlygų kai yra noro saugoti savo vaiką. Jei jis ateina, reiškia jam laikas. Asmeniškai neteko girdėti nė vienos pasiryžusios gimdyti apgailestavimų, kad pagimdė, kai tuo tarpu atsikračiusių vaikelio apgailestavimų gausu. Ne sąlygų jūs neturit, o supanikavot, nes nėštumas matyt buvo netikėtas. Žinau, kad ko gero nebus argumentas, bet pastaruoju metu girdžiu vis daugiau liudijimų apie šeimas pokariu išauginusias po 8, 10 vaikų. Ir ne tik bet kaip išauginusias, o šviesiais, išsilavinusiais žmonėmis. Pvz. Šiaulių vyskupo gimtoji šeima. Sąlygos tada turbūt nebuvo geresnės. wink.gif O mes čia dėl antro ar net pirmo virkaujam... Tikrai nebus lengviau ir geriau jei su vyru savo vaiko atsikratymo bendrininkais tapsit. Net nekalbant apie tai, kad tai yra žudymas. Jei bent kiek branginate santykius su sutuoktiniu, saugokit patį gražiausią savo kūrinį. wub.gif Nes nieko gražesnio dviese nesukursit. O sąlygas susikursit ir beaugindami vaikus. Jei aš būčiau laukusi, kol mano akimis bus tinkamos sąlygos, ko gero būčiau sulaukus to amžiaus kai nebebūčiau galėjus gimdyti. Kai gimė mano vaikai (du vienas po kito) buvau tik studijas baigusi studentė, taigi negavau jokios dekreto ar motinystės pašalpos, vyras buvo studentas ir teturėjo tik "gabaliuką" darbo. Savo būsto taip pat neturėjom (jis atsirado tik vaikams pradėjus eiti į mokyklą). Bet kažkaip viskas sprendėsi ir neatrodė per sunku. Svarbu vaiko pačiam savo galvoje nepasidaryti kliūtimi, nes tai labiausiai ir trukdo...
Sudėtingiausiu atveju - pagimdyti ir suteikti vaikeliui galimybę laimingai augti su kitais. Variantas, kurį daugelis per greit atmeta - "jei ne aš, tai niekas". Ir parodo "gailestingumą" nužudant, manipuliuodami tuo, kad "jau vaikų namuose tai kentės". Gal kentės, gal ne. Kaip ir visi kiti (nepulsi gi žudyti, jei ant kaktos neparašyta, kad nekentės). Ir iš vaikų namų išeina daug gražių ir mylinčių gyvenimą žmonių. O naujagimiai apskritai dažniau nei vyresni patenka į jų laukiančias šeimas. Vaikas - dovana, o ne nelaimė. Net tai, kad pergyvenat dėl sąlygų gali rodyti pasamoninį norą rūpintis juo, kad jam būtų gerai. Taip ir bus kai paimsite ant savo rankų. Jei ateina - reiškia laikas. Kai ne laikas - gamta pati susitvarko, neversdama žmogaus tapti savo vaiko žudiku. Sorry, bet tikrai nepalaikysiu pozicijos "jei jau tvirtai apsisprendėte..." Negali būti tvirto apsisprendimo žudyti savo vaiką, gali būti tik didelis pasimetimas ir didelė baimė prisiimti atsakomybę.

O tokia tema mamų forume tai išvis... Nėštumas ne liga, jo nereikia gydyti "vaistais". Ji apie nuodus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 25 birželio 2013 - 10:53
Fazano plunksna, labai tiksliai parasei, pritariu tavo nuomonei wub.gif
po tokiu neapgalvotu veiksmu, gali nutikt taip, kad salygos atsirado, o trokstamo vaiko nera ir nebebus.
Atsakyti

Help! Su vaikinu mylėjomės per vaisingas dienas, ir baigė viduje... praėjus apie 12 valandų išgėriau tablete escapele. Išgėrus jaučiau pykinima, bet buvom iš vakaro vartoje alkoholį. Labai bijau to ko nenoriu kad įvyktų. ( žinau, nesmerkit, bet šiuo momentu tikrai negalime turėt vaikų) praėjo 2 dienos. Ta pačia diena ir šiandien jaučiu tempimą pilvo apačioje. Prašau gal kam yra taip buve 😔

Atsakyti
Jei mylėtis galite, tai ir vaikų reiškia galite turėti.

Kitu atveju, vaikams mylėtis nerekomenduojama.
Atsakyti
Diskusija, ar ne geriau jums naudoti geriamus KT, arba nors prezervatyvus?
Šiuo klausimus jus geriausia pakonsultuotų ginekologė.Jei turite galimybę,kreipkitės į privatų kabinetą,mažesnis žmonių srautas,mažesnė tikimybė sutikti ką nors pažystamo, o ir laiko jums daugiau skirs.
Atsakyti
Reikia saugotis, tada nereiks aborto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 08 24, 13:46)
Reikia saugotis, tada nereiks aborto  blink.gif

Po muštynėmis kumščiai nemojuojama.Jau kai viskas įvyko, tenka galvoti kaip uodegą išsukti.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 08 24, 13:46)
Reikia saugotis, tada nereiks aborto  blink.gif


Nėra nė vienos apsisaugojimo priemonės, kuri apsaugotų 100 %.
Atsakyti
Teoriškai galbūt, praktiškai nežinau atvejo, kad patikimos priemonės nuviltų smile.gif Man panašu, kad žinutė autorės ne apsauga nuvylė, o visai nesisaugojo, dėl to taip parašiau.
Atsakyti