QUOTE(kvanksht @ 2008 12 01, 10:20)
Aš trupinius ant šono uždėjau su slikoniniu šepetėliu, pakabindavau ir priglausdavau prie šono, kas nubyrėdavo, vėl pakartotinai kabindavau.
Pirmą kart dariau medaus tortą ir pastebėjau skirtumą tarp naminio ir parduotuvinio, tokį, kad parduotuvinis yra lengvesnis- kremas ne toks riebus būna. Aš plakiau 35 proc. riebumo grietinėlę, kaip manote, ką reiktų patobulinti, kad gautusi 'lengvesnis" tortas?
mes ir valgėm prieš svaitę parduotuvinį medutį,tai ten sakyčiau ir tešla kitokia kepama,o kremas tai grietinė su želatina
aš šį savo medutį dariau su 35 grietinėle,ir dėjau standiklio,tai kitą kartą jo nebedėsiu,kažkaip per riebu gaunasi.