Įkraunama...
Įkraunama...

Konfiskuoto automobilio pirkimas

Sveikos smile.gif

Užmačiau čia anadien reportažą, kad iš vairuotojų konfiskuoti automobiliai jau nebetelpa į aikšteles. Kiek rodė kainas - du ar triskart pigiau, nei turguj blink.gif Nors daugumoj jos nei daužtos, nei ką... Vat ir mastau, ar apsimoka įsigyti tokį automobilį? Išvis, kur tos aikštelės yra? Nes kiek googlinau, tai senus straipsnius tik išmeta, tad informacijos apie tai, kur rasti tas aikšteles, kokia pirkimo tvarka, kas apskritai atsakingas už jų pardavimą, kur kreiptis ir pan. neradau.
Gal kas susidūrėt su tokiu dalyku ar galit patart iš patirties? smile.gif
Atsakyti
Kiek teko gidėti tai tos mašinos turi būti parduodamos aukcionuose. Todėl ir kainos atrodo mažos. Jos užkils.
O aš ir šiaip nenorėčiau tokios pirkt. Atvarys po to pas mane koks erelis-gezas savo tačkės reikalaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 11 05, 10:19)
Kiek teko gidėti tai tos mašinos turi būti parduodamos aukcionuose. Todėl ir kainos atrodo mažos. Jos užkils.
O aš ir šiaip nenorėčiau tokios pirkt. Atvarys po to pas mane koks erelis-gezas savo tačkės reikalaut doh.gif

Na, aš irgi galvojau, kad turi būti aukcionai, turbūt, bet kad rodė jų kainas užklijuotas ant stiklų - tai nebent jie čia pradines kainas taip skelbia, nes šiaip tai atrodė, kad tai jų dabartinės faktinės kainos... g.gif

O va dėl erelių-gezukų irgi susimasčius buvau biggrin.gif bet gal jie jau turi naujas tačkutes lakstymui nusipirkę rolleyes.gif Nors, aišku, nenorėčiau ryte atsikėlus rast savo mašiniuko langus išbaladotus doh.gif
Atsakyti
ne as tai nepirkciau tokios masinos . schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2009 04 15, 16:15)
ne as tai nepirkciau tokios masinos . schmoll.gif

o kodel, net ir uzsieni tokie aukcionai vyksta, net ir pas mus yra perparduodama ten pirktu automobiliu, kur garantija, kad tokio nevairuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 04 15, 21:12)
o kodel, net ir uzsieni tokie aukcionai vyksta, net ir pas mus yra perparduodama ten pirktu automobiliu, kur garantija, kad tokio nevairuoji?  smile.gif

100%kad tokios nevairuoju , o nepirkciau tai todel kad man kazkaip jos su praeitim , zinoma kad kiekviena auto su savo praeitim , bet neaisku del ko konfiskavo ir kas ten buvo ir t,t.
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2009 04 15, 21:21)
100%kad tokios nevairuoju , o nepirkciau tai todel kad man kazkaip jos su praeitim , zinoma kad kiekviena auto su savo praeitim , bet neaisku del ko konfiskavo ir kas ten buvo ir t,t.

100 % tik tada jei pirkta nauja smile.gif
Atsakyti
nebutinai nauja , tiesiog zinau kodel sakau 100 % smile.gif
Atsakyti
mano auto pirkta aukciuone 2005m. ir nematau jokiu bedu, pusbrolis pries keleta metu is vienos bankrotuojancios firmos ir buvo nupirkes renault uz 300lt . kas liecia konfiskuotu is kontrobandininku tai ten populiarus subaru markes auto ir visi senukai, bet jai turim omeny tas transportopriemones kurios stovi aikstelese atimtos is girtu vairuotoju, tai kaip suprantu, tas transporto priemones aiksteliu savininkai atiduoda mokesciu inspekcijai,o jie skelbia aukcionus ir parduoda, bet kur kas vyxta taip ir neisiaskinau, jai ka suzinosit rasykit, bet sake kainos nedaug ten tepakyla
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2009 04 15, 22:01)
nebutinai nauja , tiesiog zinau kodel sakau 100 %  smile.gif

idomu smile.gif nors aisku gali ir nebuti taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 11 05, 11:19)

drinks_cheers.gif gali buti, kad pigiai nusipirksit, o po to dar ir uz dyka atiduosit ax.gif
Atsakyti
As ir girdejau kad vyksta tokie aukcionai, ir galima labai geru masinu pigiau nusipirkt, tik niekaip nesuprantu kodel niekur neimanoma rast jokios info apie tai.. butu labai naudinga ka nors suzinot g.gif
Atsakyti