Pasisveciavau as keleta savaiciu temoje "Ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?"
Idomi ir prasminga tema mane itrauke ne juokais

Bet kaip ir kiekvienoje sio forumo temoje, visi pokalbiai turi buti i tema, todel turejau pasitraukti is ten, nes mano vyras dar nespejo sudalyvauti gimdyme

As esu is tos kategorijos zmoniu, kurie nemegsta sureksminti ivykiu savo gyvenime, o dar labiau saves nepatogioje aplinkoje. Nekenciu saves silpnos ir apsileidusios, o zmones manes tokios niekada nemate, nors gyvenime turejau labai rimtu isbandymu, ir sieksiu iki paskutines minutes islikti tokia, nebent tai taptu is tikruju neimanoma. Pragyvenau su vyru 8 metus, bet iki siol neperlipu ir zinau , kad neperlipsiu per save, todel nesitustinu ir neatlieku kitu gamtiniu reikalu jo akivaizdoje, neprasau nunesti i skalbimo masina savo nesvariu apatiniu, nedemonstruoju be reikalo savo kaip "ant meliu" dygstancio pilvo, jo nefotografuoju pasitaikius kiekvienai progai, ir nerengiu ta proga fotosesiju su profesionaliais fotografais

Paklausite, prie ko cia mados?

Paaiskinsiu. Mazdaug pries 15 metu Lietuvoje liberalizavosi asmenu, galinciu buti gimdykloje gimdymo metu tvarka. Na ir prasidejo

Visuomene darosi nesveika, cia mano akimis. Graudu, kad moteru saviraiska yra realizuojama butent tokiu budu. Gaila, kad lieka vis maziau moteru, kurios yra pasitempusios, grazios,stiprios, mylimos ( o ne gailimos) savo vyru vien del to, kad tokios sugeba buti netgi tada, kai gyvenime yra nelengva.
Is moteru pasisakymu, kuriais argumentuoja savo nora demonstruoti save "Visame kame" supratau, ko siekia... Cia kalbu ne apie visas, o apie dauguma:
1. Neduok Dieve buti "nemadingai", nes siuo metu gimdyti vienai yra nemadinga.
2. Uzsitarnauti vyro gailesti

3. Prarado vyro susidomejima savo persona, tad pasamoningai noretu, kuo nors ji nustebinti.
4. Isivaizduoja, kad ir varge ir laimeje turi buti drauge, (pastaba:bet pamirsta svarbu dalyka: morales principus, tikrasias teisingas zmoniu vertybes, savo, kaip moters garbe ir oruma).
Zinau, kad po sio pareiskimo 80 procentu moteru sudegintu mane ant lauzo. Bet sventai tikiu, kad atsiras tokiu, kurios bent is dalies pritaria mano nuomonei. O ka galvojate Jus? Pasidalinkite savo pamastymais sia tema, drasiai kritikuokite mane, jeigu turite tam svariu argumentu

Viena mama neseniai pasiule gimdyma bulviu vagoje, is spaudos girdejau, kad madinga gimdyti Lentvario miske su Jurga Svediene