Įkraunama...
Įkraunama...

musu stebuklas

galvojau ar pasakoti sunelio gimimo istorija.ja man ir dabar prisiminti nelengva.isauso sauletas rugsejo pirmosios rytas.sukilom visi puikios nuotaikos,vyresnioji pradejo lankyti mokykla.tad visi su dziugia nuotaika isvaziavom i mokykla.ten sventes metu pasijutau prastai,bet per daug neemiau i galva, nes paruosiamieji saremiai kankino menesi.po sventes gryzom namo lyg ir pagerejo,tad pavalgius susiruosem i akropoli pirkti pratybu.isvaziuojant kaip nujausdama pasemiau daiktus i ligonine.na ir ta diena namo jau nebegrizau .akropoli mane kaip reikiant susuko,ir is ten tieseio i ligonine.priimamajam saremiai buvo kas 7min. paziureje pasake tau turbut darys cezari.vaisius didelis ,.klubai siauri. na galvoju jum geriau zinot. pagulde jos mane i gimdykla,saremiai jau kas 3min . kaklelis 1cm atsidares ,kuo toliau tuo labiau saremiai stipreja,ir dazneja o kaklelis ne kiek neatsidaro daugiau.akusere tai ateina paziuri ir dingsta val.buvo gal 11 vakaro (pagulde mane 4 vakaro) akusere eilini karta uzejo paziurejo ir pareiske
zinai turbut tave kelsim i skyriu kaklelis neatsidarineja vistiek sianakt negimdysi. duosiu tau nospos ir miegok. tyciojasi galvoju,saremiai kas min ,nuo ju vos ne sienom lipu o ji miegok.taciau pasirode gyditoja.ta aciu dievui pasirode protingesne,nusprende nuleisti vandenis.nuleidus vandenis skausmsai dar sustiprejo,bes nuskausminamu atsisakiau. letai slinko nakties valandos. nuo skausmo seko jegos.ir taip pradejo austi rytas,kai jos pagaliau sugalvojo pastatyti laseline su skatinmaisiais.kaklelis kaip akmeninis visa nakti pradejo savo veikla.ir taip isauso rugsejo 2 rytas.buvo beveik 8 mano akusere jau pradejo pergyvent ,kad taip ir nepagimdysiu iki jos pamainos galo.tai ir sugalvojo pagreitint viska.man dar saremiai nepasibaige,stangos neprasidejo ,o ji man saukia stumk.rekiu jai kad dar saremiai nepasibaige,o ji sedi ant fotelio rankas susinerus ir reguliuoja stumk.as is paskutiniuju rekiu ka jus darot, juk vaikucio galva net i dubeni neisistacius ,o ji man stumk ir isistatys.na ka vykdziau jos paliepimus stumiau per saremius,kai po keliu tokiu kartu pajutau kad kazkas stipriai pradejo begti.bet antiek buvau nusilpus kad jau viska maciau kaip per ruka.paklausiau jos kas ten taip bega ,ji numojo ranka ir tepasake stumk ir gimdyk greiciau man jau namo reikia.ir pagaliau 8 ryto pasikeite pamaina.pradzioj atejo viena, po to dar kelios, o galiausiai gal kokia 10 daktaru,jau nieko nebedare tik pasake ja greiciau i operacine nes nukraujuos.pirma karta per ta puse paros gimdykloj isgirdau uzuojautos zodi is daktaru.ir stai atsiduriau operacinej ,aprimus skausmams nuo narkozes su nerimu laukiau kada isgirsiu savo sunelio balsa.tos minutes kol ji iseme man virto amzinybe.ir pagaliau isgirdau jo balsa ,pamaciau lempu sviesoj kaip ji iskele ,ir apsiverkiau.verkiai kaip vaikas,asaros tekejo kaip pupos. dar kazkas paklause ar cia laimes asaros.aisku sakau o kaip kitaip.sunelis gime 4200g. tepasake ir isveze,oman kaip akmuo nukrito nuo sirdies,kad mano vaikuciui jau viskas gerai .kas toliau man jau nesvarbu.operavo mane mano naktines akuseres deka 3val.man miant per saremius plyso kaklelis ir gimda per puse.po operacijos jau kita diena liepe keltis ir bandyti vaikscioti.ir kur ten pavaiksciosi kai atsisedus atsigerti nuo skausmo silpna,o dar kateteris i slapimo pusle ivestas.na bet klausiau ejau sienas ramstdama dantis nuo skausmo sukandus.kadangi organizmas buvo labai nusilpes,greita prikibo infekcija sav laikesi temperatura 38,5 39,5 .leido stiprius vaistus tad negalejau maitinti maziuko.baisiai sirdi skaudedavo kai savo pienuka nusitraukus turejau ispilt ,o jam duoti misinuka. ir stai pagaliau po 12 dienu ligoninej mus paleido
ps ir tai ivyko ne kazkokioj kaimo ligoninej o kauno klinikosehttp://host.fotki.com/http://host.fotki.com/http://host.fotki.com/
Atsakyti
Siaubas... blink.gif Ant tos akuseres tai tikrai bent jau koki skunda parasyciau... Matyt kokia menopauzine sovietine boba...
Na o tu saunuole, kad viska istverei 4u.gif
Atsakyti
baisi boba!!! butinai rasyk koki skunda! taigi taip negalima... o kauno klinikomis tai jau seniai pasibaisejau as mad.gif
Atsakyti
vargsele..... tikiuosi dabar viskas gerai.
reikejo neklausyti ka ji ten nesamones snekejo o kviesti daktare ir viskas...
uzuojauta...
Atsakyti
Sunku patiket,kad siais laikais dar tokiu mediku yra.
As gimdziau Klaipedoj ir esu patenkinta visu personalu(na priimamajam,tik nepatiko)

Sveikateles mamytei ir gero augimo vaikuciui 4u.gif Stiprybes wub.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif
Stiprybes Jums ir vaikeliui 4u.gif
nest susimasciau ar verta gimdyti KMUK g.gif
Atsakyti
kosmaras kazkoks... sėkmės augant 4u.gif
Atsakyti
Tu saunuole, mirksiukas.gif kad viska istverei 4u.gif 4u.gif
sekmes augant 4u.gif user posted image

Atsakyti
Na, ir pas "profus" teko gimdyti.
Neduok Dievuli šitaip.
Bet visgi didžiausi sveikinimai sulaukus vaikučio 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Ir užuojauta susidūrus su tikrai kažkokia tai pabaisa gyd. mega_shok.gif
4u.gif ... ir sveikinimai, kad galų gale viskas sėkmingai pasibaigė... clap.gif
Aukit dideli, sveiki ir laimingi 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 07 lapkričio 2008 - 23:13
siaubas doh.gif unsure.gif blink.gif

sveikatos jums begalinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
uzuojautos tiek iskentus 4u.gif , bet didziuliai sveikinimai sulaukus sunelio 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti