As ir tai pastebejau, naudojant priemones riebiai odai dar labiau riebaluojasi, geriau naudoti lengvai drekinanti kremuka
QUOTE(wenita @ 2009 02 27, 16:11)
na nzn,tas raudonukas praeina po kokiu 10-15min,nu bet vistiek nemalonu,kai degina.siandien vel nusivaliau ir vel raudonas veidas ir degina 

as irgi bandziau sita rasos tonika. Tai man ne raudonas veidas, bet vos vos maloniai dilgcioja, manau, kad nuo sieros

gal žinote ko trūksta kremui ( ar yra per daug), jei pasitepus ir jam susigėrus lieka rasos lašeliai ant veido
Kremas drekinantis

Gal tiesiog tau jisai netinka?
QUOTE(sanija @ 2009 03 02, 14:00)
gal žinote ko trūksta kremui ( ar yra per daug), jei pasitepus ir jam susigėrus lieka rasos lašeliai ant veido
Kremas drekinantis

O galiojimas geras?
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 09, 16:39)
O galiojimas geras?
Galiojimas geras. Kremas drekinantis, tarsi oda nesugeba pasiimti dregmės

Tai gal jo koncentracija per didele, tavo odai nereikia tiek dregmes, ji pasiima, kiek jai reikia, o kita lieka ant odos

Anksčiau naudojau įvairias priemones riebiai,probleminei odai,ir nuo jų mano veidą oda ilgainiui išsausėjo
Nors visada paskaitydavau informacinius lipdukus ant pakuočių,kurie "žadėdavo" neišsausėjusią,lygią ir švelnią odą.Dabar kovoju su odos sausumu
Negi įmanoma nuo vieno odos tipo "nueiti" prie kito?

Sutinku su nuomonemis,kad sausinant oda ,ji dar labiau riebaluojasi..Man nuo clinique serumo T-zona iskart matine pasidaro,bet uz kokiu 2 valandu blizga dar labiau,negu be to serumo.Ir isvis sia ziema pradejau pirma karta naudoti maitinamaji krema,maniau kad jis riebesnej odai netinka,visgi riebokas,bet man tiko puikiausiai,ir dabar drekinamaji krema naudoju,be jokiu serumu,ant virsaus krem-pudra ir t.t. ir veidas neblizga apie 4 val,o veliau nezymiai dienos begyje.Ir isvis man atrodo kad visi tie "matifying" kremai ir serumai nieko gero,dar labiau nuo ju blizga..bandziau avene,clinique.Mano oda ko gero ne riebi,bet misri i riebuma
mano oda misri i riebuma.
serpetuoja beet tuo paciu labai riebi.
Tai beveik issprendziau savo problema
Anksciau del serpetuojancios odos naudojau tik riebius, drekinancius kremus... Visai tiko, bet...
PAskui pabandziau oda sausinti tonikais riebiai odai
del spirito issausejo oda, serpetavo
Tai dabar nusipirkau naturalu tonika is Logonos misraii ir riebiai odai - puikus, svelnus, nesausina, tonizuoja...
Naudoju Eucerine krema ir drekinu kaukemis. Oda nesiskundziu dabar
MAnau, kad riebia oda geriausiai drekinti kaukemis, o kremas gali buti lengvesnis, bet tonikas riebiai odai yra butinas, tik nepirkite ant spirito, nes jis tik gadina oda...
serpetuoja beet tuo paciu labai riebi.
Tai beveik issprendziau savo problema

Anksciau del serpetuojancios odos naudojau tik riebius, drekinancius kremus... Visai tiko, bet...
PAskui pabandziau oda sausinti tonikais riebiai odai

Tai dabar nusipirkau naturalu tonika is Logonos misraii ir riebiai odai - puikus, svelnus, nesausina, tonizuoja...
Naudoju Eucerine krema ir drekinu kaukemis. Oda nesiskundziu dabar

MAnau, kad riebia oda geriausiai drekinti kaukemis, o kremas gali buti lengvesnis, bet tonikas riebiai odai yra butinas, tik nepirkite ant spirito, nes jis tik gadina oda...
esu LOGONOS ir SANTE eko konsultante
taip pat galeciau pasiulyti riebiai ir problemiskai odai skirta linija panaudoti .
manau atrasite tai kas jums tiks ir patiks
o tik pabande galima pamatyti skirtumus
nes LOGONOS ir SANTE produktuose veidui nera nereikalingu sintetiniu dazu,kvapu,konservantu

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 10, 23:26)
turiu clinique tonika, nr4. spiritinis toks. jei nakciai juo nusivalau ir tepu krema arba aliejuka ant virsaus, kita diena veidas riebaluojasi kaip paseles
anksciau as buciau neigusi, kad odos sausinimas ja riebina, bet dabar savo kaliu patyriau

anksciau as buciau neigusi, kad odos sausinimas ja riebina, bet dabar savo kaliu patyriau

mano oda irgi riebi tai sugalvojau taip pat nupirkti is clinique tonika ,bet nr3. tai mano veidelis po to taip ziauriai atrode buvo riebi oda tiesiog svitejo labai daug mazu spuogeliu atsirado, bet jausmas buvo toks kad oda ir yra riebi bet po valymo ja "tempia".