Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi oda

QUOTE(ajaz @ 2009 04 09, 22:49)
mano oda irgi riebi tai sugalvojau taip pat nupirkti is clinique tonika ,bet nr3. tai mano veidelis  po to taip ziauriai atrode buvo riebi oda  tiesiog svitejo labai daug mazu spuogeliu atsirado, bet jausmas buvo toks kad oda ir yra riebi bet po valymo ja "tempia".  doh.gif Tai va kuo skubiau nuejau pas kosmetologe tai pasake kad mano oda dehidruota ir paskyre kremuku atstatancius dregme. biggrin.gif viskas dabar gerai thumbup.gif  O as maniau doh.gif ,kad jeigu dziovinsiu oda nesiriebaluos blush2.gif ....

as kiekviena vakara spuogelius patepu salicilo spiritu,zinoma stengiuosi tik ant spuogo tepti,bet manote,kad ir tai gali tureti itakos odos riebumui? g.gif o kokius drekinancius kremus naudojot,nes as net nzn ka daryti,naudoju vichy normaderm,bet jis man nelabai ir padeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 10, 00:10)
as kiekviena vakara spuogelius patepu salicilo spiritu,zinoma stengiuosi tik ant spuogo tepti,bet manote,kad ir tai gali tureti itakos odos riebumui? g.gif o kokius drekinancius kremus naudojot,nes as net nzn ka daryti,naudoju vichy normaderm,bet jis man nelabai ir padeda doh.gif

as dabar nauduoju is Vichy oligo25 misriai odai(zalios spalvos) thumbup.gif tinka , pries tai nauduojau Environ drekinanti krema (bet gaila sito kremo LT nera) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 09, 23:10)

man kosmetologe sake ,kad jokiu budu netept veido su silicio spiritu,per daug stiprus,jei jau nori pradezinfekuoti geriau su vandenilio peroksidu. as tai pastebejau kad man labai blizget veidas pradejo kai krempudras naudot pradejau ir nustojau i soliariuma vaiksiot,tai dabar jau savaite ,kad ir spuogutas tas veidas ,bet tik sausos pudros uztepu ir jau va buvau nuejus du kart i soliariuma iskart veidas pasausejo ir spuogu apmazejo ir nebe taip blizga,tai va nors ir taip nenoriu i ta solariuma ir zinau kaip negerai,bet nezinau ka daugiau daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 10, 19:30)
man kosmetologe sake ,kad jokiu budu netept veido su silicio spiritu,per daug stiprus,jei jau nori pradezinfekuoti geriau su vandenilio peroksidu. as tai pastebejau kad man labai blizget veidas pradejo kai krempudras naudot pradejau ir nustojau i soliariuma vaiksiot,tai dabar jau savaite ,kad ir spuogutas tas veidas ,bet tik sausos pudros uztepu ir jau va buvau nuejus du kart i soliariuma iskart veidas pasausejo ir spuogu apmazejo ir nebe taip blizga,tai va nors ir taip nenoriu i ta solariuma ir zinau kaip negerai,bet nezinau ka daugiau daryt doh.gif

As tai tepiau salicila vietoje toniko ir man lb gerai smile.gif Nors oda nera riebi, bet labai ir neisausino smile.gif
O soliariumas irgi labai padejo..ir oda graziau atrodo, tik as irgi nelabai noriu i ta soliariuma vaiksciot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 10, 22:09)
As tai tepiau salicila vietoje toniko ir man lb gerai smile.gif Nors oda nera riebi, bet labai ir neisausino smile.gif
O soliariumas irgi labai padejo..ir oda graziau atrodo, tik as irgi nelabai noriu i ta soliariuma vaiksciot  doh.gif

o man nei soliariumas nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 10, 23:25)
o man nei soliariumas nepadeda  doh.gif

O tu kokia kosmetika naudoji? Geriausia susipirkti visa linija tau tinkancios, o ne teptis kuo papuola, kitaip sakant tureti veido prieziuros rutina. Ar bandei pvz Anna Lotan kosmetika? Cia butu vienas is pigesniu variantu...lb geras propolio losjonas (vietoje toniko), mazina riebalavimasi, dezinfekuoja, na ir siaip daug priemoniu riebiai odai. O jei dehidrtuoja, as pvz kokia valanda palaikau perline kauke thumbup.gif Purvo kauke labai padeda...dar losjonas su levomecitinu (nzn ar taip rasosi). Cia mano priemone numeris vienas, taip pagyde, kad menesi nieko netepiau, tik krema ir nieko nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 11, 01:39)
O tu kokia kosmetika naudoji? Geriausia susipirkti visa linija tau tinkancios, o ne teptis kuo papuola, kitaip sakant tureti veido prieziuros rutina. Ar bandei pvz Anna Lotan kosmetika? Cia butu vienas is pigesniu variantu...lb geras propolio losjonas (vietoje toniko), mazina riebalavimasi, dezinfekuoja, na ir siaip daug priemoniu riebiai odai. O jei dehidrtuoja, as pvz kokia valanda palaikau perline kauke  thumbup.gif  Purvo kauke labai padeda...dar losjonas su levomecitinu (nzn ar taip rasosi). Cia mano priemone numeris vienas, taip pagyde, kad menesi nieko netepiau, tik krema ir nieko nereikejo smile.gif

ko tik as nenaudojau doh.gif ir avene (jokio pagerejimo del odos riebalavimosi),siuo metu naudoju vichy normaderm,tai siek tiek geriau,bet tas blizgesys islenda po pusdienio vistiek doh.gif o tas losjonas su levomecitinu,tai gal vaistinje gaminamas?mano drauge lyg kazkoki tokiu pavadinimu vaistinej buvo pasigaminus,tai jai labai padejo nuo spuogu,bet va kazin galvoju padetu nuo odos riebalavimosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 10, 21:09)
O soliariumas irgi labai padejo..ir oda graziau atrodo, tik as irgi nelabai noriu i ta soliariuma vaiksciot  doh.gif

blink.gif blink.gif
ar teisingai supratau? Kas ryta veida tepi salicilo spiritu? Kiek laiko jau?
Nutrauk tai kuo greiciau, draugiskas patarimas. Ne tik issausinsi, bet ir isdeginsi oda. Nebent skiedi su vandeniu 1:10...
Siaubas, net nupurte perskaicius.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 11, 12:16)
blink.gif  blink.gif
ar teisingai supratau? Kas ryta veida tepi salicilo spiritu? Kiek laiko jau?
Nutrauk tai kuo greiciau, draugiskas patarimas. Ne tik issausinsi, bet ir isdeginsi oda. Nebent skiedi su vandeniu 1:10...
Siaubas, net nupurte perskaicius.. unsure.gif

Tikrai ne kiekviena ir ne pastoviai. Man nieko neissausino, kaip tik lb gerai spuogeliams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 04 11, 10:54)
ko tik as nenaudojau doh.gif ir avene (jokio pagerejimo del odos riebalavimosi),siuo metu naudoju vichy normaderm,tai siek tiek geriau,bet tas blizgesys islenda po pusdienio vistiek doh.gif o tas losjonas su levomecitinu,tai gal vaistinje gaminamas?mano drauge lyg kazkoki tokiu pavadinimu vaistinej buvo pasigaminus,tai jai labai padejo nuo spuogu,bet va kazin galvoju padetu nuo odos riebalavimosi g.gif

Nemanau, kad kazka prarasite pabandziusi, nes kainuoja lb mazai, o padeda lb daug kam. Taip pat riebalavimosi mazinimui, kosmetologe pasiulydavo visokiu priemoniu, dabar naudoju Casmaros geli, kuris kontroliuoja sebumo issiskyrima ir t.t. lb jau grazus aprasymas, gal kazka reiketu panasaus panaudoti?
Ir dar siulyciau apsilankti pas gera kosmetologe, kuri parinktu tinkama kosmetika wink.gif
Atsakyti
vakar buvau nuejus o kristijana pasizvalgyt riebiai odai kazko,tai rekomendavo kad riebiai ir problematiskai odai geriausia arba clinique arba biotherm,tai va baigsiu dabar ka prisipirkus ir reiks pabandyt clinique,nes kaip tik yra visas rinkinys pirkti mazesnese paskuotese,jei kartais netiktu smile.gif
Papildyta:
[quote=metine,2009 04 11, 13:42]
Tikrai ne kiekviena ir ne pastoviai. Man nieko neissausino, kaip tik lb gerai spuogeliams thumbup.gif
man ir atrode kad gerai,bet jei jau odos zinovai taip sako reiskias tikrai nieko gero..visas neteisyngas odos priziurejimas atsilieps veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 11, 10:54)
o tas losjonas su levomecitinu,tai gal vaistinje gaminamas?mano drauge lyg kazkoki tokiu pavadinimu vaistinej buvo pasigaminus,tai jai labai padejo nuo spuogu,bet va kazin galvoju padetu nuo odos riebalavimosi g.gif

as tai pirkau kazkoki skysti su Laevomycetini universiteto vaistineje. Kaina apie 13lt. Bet ne veidui ji naudoju, o nugaros spuogams... Kartais ir veidui, bet... Labai sausina, smirda spiritu, ir labai labai kartus, labai sunkiai nusiplauna.. Tai jei pasitepsi veiduka juo, ir vaikinas bandys buciuoti, tai feee... Dernatologe dar israse Laevomycetina su kazkuo kitu sumaisytu.. kitakart pirksiu ji...
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 11, 12:47)
vakar buvau nuejus o kristijana pasizvalgyt riebiai odai kazko,tai rekomendavo kad riebiai ir problematiskai odai geriausia arba clinique arba biotherm,tai va baigsiu dabar ka prisipirkus ir reiks pabandyt clinique,nes kaip tik yra visas rinkinys pirkti mazesnese paskuotese,jei kartais netiktu smile.gif
Papildyta:

tokiai klausimais geriau tartis su kosmetologem, o ne su konsultantem parduotuvese. Jos kiekviena atsakinga uz tam tikras kosmetikos priemoniu linijas, todel ir isiulys ta, uz ka gauna procentelius mirksiukas.gif
Atsakyti