Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi oda

QUOTE(Seplute @ 2008 11 07, 19:02)
Kadangi baisiausiai tenka kovoti su spuogais, tai jau pradėjau prausti su specialiais plovikliais kokius 3 kartus per dieną, ir netepu jokiu kremu, kad dar labiau nesiriebaluotu..

Bet dabar pastebėjau, kad atrodo dar riebesnė pasidarė; anksčiau būdavo, nusiprausiu su prausikliu ir net peršti, tempia odą, kokia sausa būdavo, o dabar nors ir plaunu daug, bet visai ne sausa, o kaip tik dar riebalas toks jaučias truputį..

Tai pagalvojau, gal čia atvirkščias procesas - kuo aš labiau sausinu, tuo daugiau natūraliai liaukos išskiria riebalų, na, atseit, kad palaikytų balansą..

Tai va, gal pasakysite, ką manote, o tai jau taip nusibodo tie spuogai, kad išprotėt galima...  doh.gif

Ačiū!

turejau tokia problema. pradejau naudoti mary kay kosmetika ir veidas tvarkosis. mane beria nuo paauglystes, tai per tiek metu daug ka buvau isbandziusi. kai jau tiek metu tai jau norisis grazia veido oda tureti. man jau buvo nebesvarbu kuom ta oda tepti kad tik maziau bertu (nes tie pulingi spuogai jau is proto varydavo) ir netokia riebi butu. na ir ka galiu pasakyti. naudoju mary kay produktus puse metu, riebalavimasis zymiai sumazejo (anksciau budavo pietu nesulaukdavau jau budavo riebi kakta, kaip sakoma, nors blynus kepk doh.gif o dabar vakare kai veida plaunu vos jauciasi riebaliukas). o spuogai jau jau is iskyla vos keli ir tai dazniausiai pries mm, ir ka pastebejau nebera tu giluminiu spuogu. pats spuogas greit susiformuoja. anksciau budavi po 4-5dienas dygdavo, o dabar per 2dienas ir viskas smile.gif kosmetika brangi, bet tikrai galiu pasakyti, kad verta ja isigyti. jei buciau apie ja suzinojusi anksciau, tai tikrai ji man butu pigiau atsejusi, negu tie visi plovikliai, valikliai ir kremai, kurie visai nepadedavo i tekdavo juos ismeti tiesiog
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 18, 22:14)
dusele gal jau uzteks visiems siulyti butent ta kosmetika kuria naudoji tu dirbdama. reklamai skirta skelbimu skiltis. as pvz gyvenu visai ne lietuvoje ir man tavo kosmetika neprieinama
noriu pagirti "yes to pomodores" is sephora krema riebiai odai.
nepatiko chanel serumas riebiai odai- taip nusausino kad pleiskanom nuejo doh.gif  doh.gif

na, jeigu kosmetologe su kazkokia kosmetika dirba, tai apie ja geriausiai ir ismano, gilinasi i poveiki, mato rezultatus. Jeigu netenkina- dirba su kita kosmetika. Mato zmogus, kad padeda, tai ir siulo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 06 20, 16:46)
taip pagal situacija naudoju ir dr.Hauschka priemones - normalizuojanti aliejuka ir tonika riebiai odai. kai karsta veida drekinu Clinique kremuku, kai vesiau tepuosi Hauschka aliejuku, o Hauschkos tonika (jis purskiamas) naudoju vos kaip atgaiva veidui.

Hmm g.gif manęs niekas tikriausiai neįtikins, kad riebią odą reikia dar tepti aliejumi - normalizuojantis jis ar ne blink.gif
Atsakyti