Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Loette"

Sveikutes

Ilgai galvojus apie kontraceptiku pasirinkima vis dar abejoju katra pasirinkt : ar Harmonet ar Loette. g.gif ? Pasiule jas gydytoja.
Ispradziu maniau, kad gal pleistra, bet kad labai jis brandus ( 40Lt), veliau galvojau Mirena spirale, bet patare, kad jei uz kokiu 3 m. noretai vel turet vaiku, tai netinka, reiks ilgo laiko kol vel atsistatys normaliai kiausidziu veikla, o be to jos yra skirtos 5 m.

Dabar lyg noreciau Loette, nes ji ne tik apsaugo , bet ir rupinasi musu groziu ( plaukais, spuopgais), tik del vieno nerimauju, kadangi sios tabletes be pertraukos ( 21 su veikliosiom medziagom, o kitos 7 - ne ),tai ar butina tas 7 gert, jei jos jokio poveikio apsisaugojimui neduoda.Kam be reikalo kist i savo kazkokia chemija, jei is jos jokios naudos?

Tai ar kas vartojat sias KT, ar geriat tas 7 , ar jos tikrai neturi ytakos nestumo apsisaugojimui?
Atsakyti
As vartoju 4u.gif Geriu tik ta 21 tablete. nuo pat pradziu..Manau 7 reikalingos tam, kad nesusimaisyti, nepamirsti kada vel pradeti nauja pakuote smile.gif
Atsakyti
Isisklausinejus vaistininkiu ir gydytoja, tai visos patvirtino, kad nebutinai gert tas 7, jos jokio poveikio apsaugai neduoda, jos tam, kad neuzmirst pradet vartot nauja pakuote.
Atsakyti
Na, aš irgi geriu tik tas čą, tų baltų į save nekišu, kadangi visada pradėt reikia tą pačią savaitės dieną, tai ir taip nepamirštu. Geriu jau 16 mėnesių, kol kas ne nėščia. Tiesa, tas mano vyras pasirodo kaip jaunas mėnulis. bet jau kai pasirodo!.. Tabletės kol kas savo darbą daro smile.gif
Atsakyti
Šeip nemanau, kad jei vienai ar kitai netinka KT reiktų ir kitom siūlyt jų atsisakyt schmoll.gif Būna, kad vienom aplamai netinka jokios KT ir reikia ieškoti kitų apsisaugojimo būdų, bet gali netikti, tik konkrečios rūšies KT. Taigi tų rūšių bilekiek - tik rinkits! mirksiukas.gif Man pvz labiau patiko Novynette, bet buvau pasiskyrusi jas sau pati ax.gif šalutinių poveikių jokių nebuvo. Poto gal 2-3 metus nieko nevartojau, poto gyditoja pasiūlė Loette. Tepliojo pirmus 2 mėnėsius, bet tai normalu, ir šiek tiek dirgli buvau pradžioj, dabar viskas ok ir džiaugiuosi padidėjuse krūtine beveik dydziu! thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kai pirksit pakuote, tai butinai tikrinkit ar visos tabletytes yra. As neseniai pirkau visa poka ( 3 men., ) tai kai eile atejo gert trecia pakuotele, tai pasigedau 2 veikliuju tabletyciu, nors pakuote ir nebuvo pazeista, tiesiog gamybinis brokas.
Atsakyti
Ne tiek ir daug atsiliepimu apie siuos kontraceptikus verysad.gif Gydytoja juos israse gert gydymo tikslais,butu gerai suzinot daugiau nuomoniu apie juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudinuke @ 2006 02 17, 23:03)

As manau,kad visai geri kontraceptikai.Ir  nelabai brangus. Ir padeda turint problemu su veido oda. Ir dar ten tokiu pliusu yra,paskaityk knygute apie juos.  thumbup.gif  As tai juos vartoju ir man labai tinka.

Aciu,vakar jau nusipirkau,dabar laukiu mmm.Tikiuos,kad tiks mastau.gif O bukletuka tai skaiciau,gydytoja dave,tai ten labai jau graziai viskas parasyta,tik paskutiniam psl kai pradejau skaityt apie pasalini poveiki,biski plaukai pasistojo.Nu bet tikiuos,kad nepasireiks mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2005 07 01, 13:38)
Tai kur pakuotes turi po 21, tai zinau kaip vartot, pries nestuma 3 m. geriau. Bet va, kaip elgtis su 28 pakuote? Ar butina , tas 7 " tuscias gert", ar galima tiesiog 7 dienu pertrauka padarau, tas ismetu ir vel imu nauja pakuote?



as taip pat Loette geriu ir 7 likusiu tableciu tiesiog negeriu smile.gif jau 3 m. jokiu problemu. Tiesa pirmus 3 men. buvo nemaloniu simptomu, bet dabar jau ok.
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 02 18, 23:44)

as taip pat Loette geriu ir 7 likusiu tableciu tiesiog negeriu smile.gif jau 3 m. jokiu problemu. Tiesa pirmus 3 men. buvo nemaloniu simptomu, bet dabar jau ok.


O kokie tie simptomai? g.gif
Nu va,as jau irgi vakar pradejau.Siaip jas reikia gert kasdien panasiu laiku,ane? g.gif Jei vakar man mmm vakare apie 11val parejo,ir isgeriau tablete,tai siandien irgi panasiu laiku isgert?
Atsakyti
Nu kazko nelabai man jos g.gif Jau savaite nuo mmm pradzios,o vis dar teplioja g.gif O gal cia pirmamenesi normalu g.gif Bet jei ir toliau taip,mat jas sunys,visai as nenusiteikus nuolatiniams tepliojimams schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, ar nesusiduret su tokia problema.Siauliuose jau antra men nebegaunu siu KT. Kazkas ten su ju galiojimu negerai.Berods birzeli baigiasi,tai vaistines nebeuzsako.Praita karta vienoj radau uzsilikusiu,o siam kartui neberadau.Net nezinau ka daryti kita men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 20 balandžio 2006 - 14:28