Įkraunama...
Įkraunama...

AŽ - asmeninės žinutės

QUOTE(Borzika @ 2016 02 13, 09:56)
Panašu į tai, kad ši problema nebus išspręsta, nes visos pajėgos yra skiriamos naujos forumo versijos, kurioje AŽ bus visai kitokia, startui 4u.gif


Mano problema ta pati - nematau nei savo išsiųstų, nei sekamų žinučių iki šiol. Nežinau, ar jas gauna. Kada daugmaž jau turėtų būti nauja versija? O gal visgi šią problemą išsprendė?
Atsakyti
Gaunu kitiems nariams skirtas žinutes doh.gif Pvz, atvėrus SM langą, iššoka žinutė nuo narės X, perkrovus puslapį (pasirinkus "Naujų žinučių:1") žinutės nuo narės X nebėra, o atsiranda man skirta narės Y žinutė, kuri jau yra perskaityta. Vadinasi, man skirtas ir mano rašytas žinutes taipogi kažkas sėkmingai skaito? blink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir man nerodo išsiųstos ir sekamos žinutės mano pašte. Nežinau, ar išsisiuntė (rašo, kad žinutė išsiųsta "to member"....), tai kaip ir turėjo gauti, bet nematau pašte laiško kopijos.

Kaip išspręsti problemą?
Atsakyti
Laba vakara, matau, kad čia ne man vienai ta problema, bet kad ji jau pasidarė labai aktuali. Išsiųstos žinutės neišsisaugo (tikrai mokėjau tai daryti prieš šituos pokyčius forume), užtat išsisaugojo viena iš jų (nežinau kokiu principu ji pasidarė tokia išskirtinė), kur nerodo, kam išsiunčiau, rodo, kad sau. Tragiškai nepatogu. Ar bus išspręstas tas klausimas, ar jau užsivesti iš nevilties atskirą excelio failą, kaip darbe, kad nepasimestų reikalinga info?
Atsakyti
Sveiki, labai gaila, nematau ir aš kuris laikas savo išsiųstų ir išsaugojamų žinučių sad.png. Ar dar niekas nepasikeitė ir kitiems???
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2016 08 20, 16:20)
Sveiki, labai gaila, nematau ir aš kuris laikas savo išsiųstų ir išsaugojamų žinučių :(. Ar dar niekas nepasikeitė ir kitiems???

Man taip pat nerodo issiustu zinuciu, nebesusigaudau kam ka rasiau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki, taip pat nematau savo išsiųstų žinučių. Iš pradžių pamaniau, kad neišsiunčiau. Parašiau dar kartą. Ir tuomet supratau, kad su paštu kažkas negerai. Nes jei neišsaugo tai gal ir neišsiunčia...o gal mane narė blokuoja, gal aš tik to nežinau...nesuprantu nieko.. verysad.gif
Atsakyti
Laba diena, kiek rasau asmeniniu zinuciu, niekas neatraso. Nesuprantu kame problema, ar mano negauna zinuciu ar kas yra?
Atsakyti
Man irgi nerodo!!! huh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2016 10 18, 10:49)
Man irgi nerodo!!!  huh.gif  cray.gif


Išsiųstų žinučių šioje forumo versijoje nerodys. Tačiau atnaujintame forume ši funkcija bus.
Atsakyti
Kada tas forumas bus atnaujintas? Ir kodel neleidzia cituoti?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 18, 15:09)
Kada tas forumas bus atnaujintas? Ir kodel neleidzia cituoti?


Jau yra nauja versija. Kol priprasiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 18 spalio 2016 - 17:19