labutis,gal kas nors dave vaikuciam RIBOMUNYL ?ir ar buvo kokia nauda ?
QUOTE(delfinarija @ 2008 11 11, 19:12)
labutis,gal kas nors dave vaikuciam RIBOMUNYL ?ir ar buvo kokia nauda ?
sveiki,mes naudojom pernai visa kursa , bet nepasakyciau kad kazkas ispudingo

QUOTE(alytuke @ 2008 11 11, 21:52)
sveiki,mes naudojom pernai visa kursa , bet nepasakyciau kad kazkas ispudingo
jei reiketu dar karta,nesusigundyciau...

na ir be to kaina nemaza dabar,tai truputi abejoju ar verta ?
aš abiems savo vaikams (3 irn 5 m.) sugirdziau pilna programa.....
apie nauda sunku pasakyti....bet ši rudenį mažiau sirgome nei pernai ....tik priežastis to neaiški....nes ir Pneumo vakcina dar skiepijomes....
niekas jums nepasakys ar efektas vertas tu pinigu ar ne...
apie nauda sunku pasakyti....bet ši rudenį mažiau sirgome nei pernai ....tik priežastis to neaiški....nes ir Pneumo vakcina dar skiepijomes....
niekas jums nepasakys ar efektas vertas tu pinigu ar ne...
QUOTE(delfinarija @ 2008 11 11, 21:15)
na ir be to kaina nemaza dabar,tai truputi abejoju ar verta ?
na va ,jau tikrai nezinau ar verta dabar man pirkti ,o gydytoja tai jau labai sako super tiesiog vaistai

Mano diždioji augo tikras ligų maišas, prieš porą metų sugėrėme visą dozę Ribomunylio, tai metais nesirgo visai, išskyrus slogą. Mums tai tikrai padėjo, o ir kaina nelabai jautėsi, nes pirkdavau mažose pakuotėse, ten po 4 pakelius būdavo lygtais, mėnesio dozė, kainuodavo apie 20lt mėnesiui, tai nelabai ir jautėsi, nes vitaminus vis gerdavom prieš tai visokius irgi panašiai išeidavo o naudos nulis buvo. Dabar daug mažiau sergam, geriam žuvų taukus ir vitC, jei vėl prasidėtų ligos tikrai vėl gertumėm Ribomunylį.
Sugerem ir tikrai sirgom persalimo ligomis maziau.
QUOTE(iloniux @ 2008 11 13, 00:23)
Mano diždioji augo tikras ligų maišas, prieš porą metų sugėrėme visą dozę Ribomunylio, tai metais nesirgo visai, išskyrus slogą. Mums tai tikrai padėjo, o ir kaina nelabai jautėsi, nes pirkdavau mažose pakuotėse, ten po 4 pakelius būdavo lygtais, mėnesio dozė, kainuodavo apie 20lt mėnesiui, tai nelabai ir jautėsi, nes vitaminus vis gerdavom prieš tai visokius irgi panašiai išeidavo o naudos nulis buvo. Dabar daug mažiau sergam, geriam žuvų taukus ir vitC, jei vėl prasidėtų ligos tikrai vėl gertumėm Ribomunylį.
ryt eisim pas gydytoja,tai reikes sakyti tegus paraso ta recepta bandysim

O receptas jam būtinas? Nuo kelių metų galima naudoti?
QUOTE(martux @ 2008 11 13, 18:36)
O receptas jam būtinas? Nuo kelių metų galima naudoti?
Man irgi aktualu, ar galima isigyti be recepto
QUOTE(supermegeja @ 2008 11 13, 20:05)
Man irgi aktualu, ar galima isigyti be recepto
Man dabar dave gydytoja tokia reklamine knygute paskaityti tai ten nerandu ,kad rasytu nuo kiek metu galima duoti vaikui, ryt eisim pas gydytoja tai suzinosiu ar reikia recepto ,bet jauciu,kad tikrai ne kompencuojami bus