Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 00:36)
Mergaites
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga

vistik tik idarui sad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 11 18, 02:44)
gal galit  parasyt kiek laiko reikia kepti biskvita kursenu vyniotiniui?ir jauciu negalima atidarinet orkaites kol kepa, ane? nes man  kazkada sukrito, bet cia kt vyniotinis...



Aš kepiau 20 min. ir neatidarinėjau orkaitės. Kažkur kažkada esu girdėjus, kad lygtais taip negalima daryti g.gif Viskas gavosi gerai, nors biskvitą kepiau pirmą kartą gyvenime didis.gif
Atsakyti
help.gif

Labai reikia skanaus biskvito recepta: juodo ir balto. Bet reikia, kad galima butu iskepti laksta per visa skarda 30x40 ir kad storis butu bent 2,5 cm. Biskvitas skirtas tortui, nes is 4 kiausiniu bus perplonas, tiks tik vyniotiniui. Idomu, kiek reiketu didinti proporcijas, kad gauti normalaus storio g.gif

QUOTE(doovka @ 2008 11 18, 00:44)
paprasti rageliai kaip buna ir juos sukant viena sluoksni isukti marcipanines mases, visai nieko turetu but...esu net kazkada pirkus tokiu...

QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 07:55)
vistik tik idarui sad.gif ?

O i kokia tesla geriau? Idomu, meline tinka g.gif , ar geriau kokia sluoksniota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 lapkričio 2008 - 08:40
QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 08:05)
help.gif

Labai reikia skanaus biskvito recepta: juodo ir balto. Bet reikia, kad galima butu iskepti laksta per visa skarda 30x40 ir kad storis butu bent 2,5 cm. Biskvitas skirtas tortui, nes is 4 kiausiniu bus perplonas, tiks tik vyniotiniui. Idomu, kiek reiketu didinti proporcijas, kad gauti normalaus storio g.gif
O i kokia tesla geriau? Idomu, meline tinka g.gif , ar geriau kokia sluoksniota



O gal tau ta torto recepta atsiust?
Atsakyti
April-Aries noriu kepti tavo obuoliu pyraga, turiu 26 cm. skersmen apvalia forma, nebus perdidele? kokiai formai ten tos normos????
Papildyta:
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 13, 20:21)
Obuoliu pyragas "PABANDYK"

Teslai:250g miltu,1-2 kiausiniu tryniai,100g sviesto ar margarino,80g cukraus

Idarui:0,5kg obuoliu,2 kiausiniu baltymai,saukstas krakmolo ir cukraus


Atsakyti
ai mergaites nesiseka man, vakar prisikepiau medaus torto blynu, tai kazkokie ne tokie gavosi, na tikslaiu pus elabai graziu o kita puse tokiais burbulais. Ar gali buti del to pirmi grazus kad kociojau ir iskart i orkaite dejau, o kitus isiskociaujau ir laikiau kol ju eile atejo kepti, nu vakare idesiu foto pamatysit kokie sad.gif
Bet cia dar ne viskas cray.gif cray.gif cray.gif , nusipirkau grietineles 35 riebumo maza indeli, ir sumaisisua ja su grietine na ta netikra, galvojau sutaupysiu, palakiau plakiau plakaiu ir ka neussiplaka tas kremas iki norimo tirstumo, tada i ta krema supyliau 0.25 ml vysnines zele ir visai praskydo , skystas skystas pasidare, tai idejau i saldytuva kad apstingtu truputi ir tada bandysiu tepti. Nezinau ka dgausis, bet kazkaip reikes viska realizuoti, negi dabar mesi lauk.
Nu vienu zodziu vakare pasirodysiu kas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 18, 13:17)
ai mergaites nesiseka man,

4u.gif sekmes! gal ka nors sumastysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 12:00)
April-Aries noriu kepti tavo obuoliu pyraga, turiu 26 cm. skersmen apvalia forma, nebus perdidele? kokiai formai ten tos normos????
Papildyta:

na gal aš pamačysiu...aš kepiau silikononėje tuperware formoje, jos skresmuo Ø 26,0, tai man pagrindas gavosi toks sakyčiau plonokas (nors dar dejau 1 kiaušiniu daugiau, ir sviestuko koki 20 gr daugiau idejau), bet iškepus buvo labai čiki, tik trupėjo šiek tiek.
sekanti karta galvoju dar šiek tiek padidinti ingridientus g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2008 11 18, 07:02)
Aš kepiau 20 min. ir neatidarinėjau orkaitės. Kažkur kažkada esu girdėjus, kad lygtais taip negalima daryti  g.gif  Viskas gavosi gerai, nors biskvitą kepiau pirmą kartą gyvenime  didis.gif


tai as ir lygtai taip buvau girdejus bet labai knietejo atidaryt pazet ar nedega blush2.gif nu si kart gal iskentesiu neatidarius...

Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 07:05)
help.gif

O i kokia tesla geriau? Idomu, meline tinka g.gif , ar geriau kokia sluoksniota


su mieline esu valgius, labai skanu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 23:36)
Mergaites
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga

Tinka, Inocka, tinka. Ir dar kaip ax.gif Anglai labai didele dali tortu ja puosia. Tik esminis klausimas yra del skonio, nes ne visiems ji patinka, o ten gaunasi nemazai jos suvalgyt tada doh.gif O jei sakai del to, kad ji turi savotiska atspalvi, tam yra dazai 4u.gif As turiu netgi baltu nusipirkusi, tai zinok nuostabiai viskas nusidazo ir atrodo nerealiai wub.gif Bet va, torto valgyt su ja man nelabai unsure.gif Nors viena pacia ka nors lipdydama paragauju, visai nieko lotuliukas.gif
O del receptu, tai akkzur maciau as ju g.gif Paieskosiu, gal ka rasiu ax.gif
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 18, 12:17)
ai mergaites nesiseka man, vakar prisikepiau medaus torto blynu, tai kazkokie ne tokie gavosi, na tikslaiu pus elabai graziu o kita puse tokiais burbulais. Ar gali buti del to pirmi grazus kad kociojau ir iskart i orkaite dejau, o kitus isiskociaujau ir laikiau kol ju eile atejo kepti, nu vakare idesiu foto pamatysit kokie sad.gif
Bet cia dar ne viskas  cray.gif  cray.gif  cray.gif , nusipirkau grietineles 35 riebumo maza indeli, ir sumaisisua ja su grietine  na ta netikra, galvojau sutaupysiu, palakiau plakiau plakaiu ir ka neussiplaka tas kremas iki norimo tirstumo, tada i ta krema supyliau 0.25 ml vysnines zele ir visai praskydo , skystas skystas pasidare, tai idejau i saldytuva kad apstingtu truputi ir tada bandysiu tepti. Nezinau ka dgausis, bet kazkaip reikes viska realizuoti, negi dabar mesi lauk.
Nu vienu zodziu vakare pasirodysiu kas gavosi.

Na, siaip reikejo pirma isplakti grietinele, tada imaisyti grietine. Turetu gautis gana stangrus kremas. O zele gali buti mazokai, ziurint kiek tos grietines dejai mirksiukas.gif Zodziu, palauk kol pastings, jei ka idek dar zele, arba paprastos zelatinos ir viskas bus gerai. Beje, jei pylei silta zele, tai ir praskydo viskas, nes siluma grietinele istirpdo unsure.gif
Papildyta:
Inocka, paziurek cia - receptai su marcipanine mase Gal ka nors idomaus rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 18 lapkričio 2008 - 14:13
labukas kepejeles, noriu paklausti, pasikonsultuoti, ruosiuosi kepti mascarpones torciuka kur eina selga sausainiai uogiene ir mascarpones surio mase, kaip manot, ar jis gali pastovet tarkim 2 dienas i prieki neprapjautas? ar tas tortas ilgesni laika pastovejes buna skanesnis ar ji reikia vagyti jau ant rytojaus ir ilgai negalima laikyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 18, 14:13)
Tinka, Inocka, tinka. Ir dar kaip  ax.gif Anglai labai didele dali tortu ja puosia.

Tai gi sakau, kad NETINKA ax.gif . Kad aplamai marcipanine mase tinka dengti tortams, tai jo. O sita as ja pati dariau, del to ir netinka schmoll.gif . Nesigavo man ja gerai padaryti, tai jos konsistencija tokia, kad netinka tortams dengt. Bandziau figureles lipdyti (figureles tai galima ), bet eina k čiortu, ne man toks darbas. Tai vat ir klausiu receptu.

Aciu uz nuoroda
Atsakyti