skaniai atrodo,tik biskvitas biski per plonas. as ta vyniotini kepiau 2 kartus,labai skaniai gaunas.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 23, 17:16)
skaniai atrodo,tik biskvitas biski per plonas. as ta vyniotini kepiau 2 kartus,labai skaniai gaunas.
buvau supylusi i mazesne skarda, bet pagalvojau,kad bus per storas ir perpyliau i kita ir va gavosi per plonas
na gyveni zmogus ir mokais, uztat idaro "stoooooorai"
As cia su tokiu klausimu, reikia jusu patarimo Namie turiu daug bananu ir vynuogiu, bet mes ju vienu nenorim valgyt..kazkaip atsivalge.. Ka patartumet padarytti su siais vaisiais arba bent tik su bananais?
Atsiprasau jeigu as cia ne i tema truputi..
Atsiprasau jeigu as cia ne i tema truputi..
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 23, 18:32)
As cia su tokiu klausimu, reikia jusu patarimo Namie turiu daug bananu ir vynuogiu, bet mes ju vienu nenorim valgyt..kazkaip atsivalge.. Ka patartumet padarytti su siais vaisiais arba bent tik su bananais?
Atsiprasau jeigu as cia ne i tema truputi..
Atsiprasau jeigu as cia ne i tema truputi..
VYNIOTINIS SU BANANU
RIMOS TORTAS. TESLAI-2 KIAUSINIAI,6 SAUKSTAI CUKRAUS,6 SAUKSTAI MILTU,1 SAUKSTELIS SODOS,1 INDELIS GRIETINES[200GR]DARYTI 2 NORMAS,I VIENA IDETI 2 SAUKSTUS AGUONU,I KITA 2 SAUKSTUS KAKAVOS.KIAUSINIUS ISPLAKIAU SU CUKRUMI,SUDEJAU GRIETINE IR ISMAISIAU,TADA SUDEJAU LIKUSIUS PRODUKTUS. KREMUI- 1 INDELIS GRIETINES,1 INDELIS RAUDONUJU SERBENTU UOGIENES,1 SAUKSTAS ZELATINOS.GRIETINE SUMAISYTI SU UOGIENE IR SUPILTI ISTIRPINTA ZELATINA.SUTEPTI TORTA DEDANT VIENA RUDA,KITA BALTA LAKSTA. VIRSU APIPYLIAU SOKOLADU,PASIDARIAU PER TIRSTA,TAI NEKAIP GAVOSI. .NA,BET GREIT JO NELIKS.VELIAU IDESIU PRAPJAUTA.
Kadangi jau uzejo "Napoleonu bumas",tai neatsilikdama nuo kolektyvo iskepiau siandien.Gavosi labai skanus,nors tai nera tikrasis "Napoleonas".
Tesla;
200g salto margarino,
1 stikline alaus,
3,5 stiklines miltu,
Kremas:
450g tepamo varskinio surio(philadelphia),
1 indelis virto kondensuoto pieno(naudoju jau gatava virta),
1v.s. citrinoc sulciu.
Sviesta sutarkuoti,vis apvoliojant miltais,supilti alu ir peiliu sukapoti tesla,kol taps vientisa.Suspausti i gniuzula ir atsaldyti saldytuve.
Tesla padalinti i 6 dalis ir iskocioti paplocius,subadyti sakute ir kepti apie 10min 180C.Kepant paplociai truputi susitrauks,tai iskocioti didesnius,man gavosi 23cm skersmens kai jau iskepe.
Kremui varskini suri issukti su virtu kondensuotu pienu ir citrinos sultimis(Man ju neprireike,nes dejau 250g varskinio surio ir 250 g varskes,tai buvo rugstumo kaip tik).Pertepti paplocius,apibarstyti trupiniais ir paslegti.Skanaus!!
Darbo nera daug,bet tikrai skanus torciukas.
Tesla;
200g salto margarino,
1 stikline alaus,
3,5 stiklines miltu,
Kremas:
450g tepamo varskinio surio(philadelphia),
1 indelis virto kondensuoto pieno(naudoju jau gatava virta),
1v.s. citrinoc sulciu.
Sviesta sutarkuoti,vis apvoliojant miltais,supilti alu ir peiliu sukapoti tesla,kol taps vientisa.Suspausti i gniuzula ir atsaldyti saldytuve.
Tesla padalinti i 6 dalis ir iskocioti paplocius,subadyti sakute ir kepti apie 10min 180C.Kepant paplociai truputi susitrauks,tai iskocioti didesnius,man gavosi 23cm skersmens kai jau iskepe.
Kremui varskini suri issukti su virtu kondensuotu pienu ir citrinos sultimis(Man ju neprireike,nes dejau 250g varskinio surio ir 250 g varskes,tai buvo rugstumo kaip tik).Pertepti paplocius,apibarstyti trupiniais ir paslegti.Skanaus!!
Darbo nera daug,bet tikrai skanus torciukas.
daividija,
nOOOOOOOOOOOOOOriu, ne tikras, bet kaip tikras atrodo.
Blin, kaip gaila, kad nera sypseneles, kuri taskosi seilemis
nOOOOOOOOOOOOOOriu, ne tikras, bet kaip tikras atrodo.
Blin, kaip gaila, kad nera sypseneles, kuri taskosi seilemis
Man atrodo Arevitoj uzveze nauju silikoniniu formu
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 23, 20:00)
RIMOS TORTAS
Nu šitą bendravardį tai tiesiog privalėsiu kada prie progos išsikept Jau receptą pasisavinau Būtinai įdėk ir prapjauto fotkę
QUOTE(daividija @ 2008 11 23, 20:23)
Kadangi jau uzejo "Napoleonu bumas"
Skaaaanumėlis Niam niam
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 23, 18:24)
buvau supylusi i mazesne skarda, bet pagalvojau,kad bus per storas ir perpyliau i kita ir va gavosi per plonas
As irgi kazkaip ne taip susukau Bet, jei buciau sukusi skersai, tai butu buves storulis Prisikroviau varskes, grietines, truputi sviesto ir kondensuoto.
Daividija tortas , savaitgali MB gimtadienis nusimato, tai svarstau, ka cia geriau iskepus, noreciau to napoleono, bet bijau, kad nesigaus, o pabandyti jau nespesiu
QUOTE(daividija @ 2008 11 23, 20:23)
Kadangi jau uzejo "Napoleonu bumas",tai neatsilikdama nuo kolektyvo iskepiau siandien.Gavosi labai skanus,nors tai nera tikrasis "Napoleonas".
Tesla;
200g salto margarino,
1 stikline alaus,
3,5 stiklines miltu,
Kremas:
450g tepamo varskinio surio(philadelphia),
1 indelis virto kondensuoto pieno(naudoju jau gatava virta),
1v.s. citrinoc sulciu.
Sviesta sutarkuoti,vis apvoliojant miltais,supilti alu ir peiliu sukapoti tesla,kol taps vientisa.Suspausti i gniuzula ir atsaldyti saldytuve.
Tesla padalinti i 6 dalis ir iskocioti paplocius,subadyti sakute ir kepti apie 10min 180C.Kepant paplociai truputi susitrauks,tai iskocioti didesnius,man gavosi 23cm skersmens kai jau iskepe.
Kremui varskini suri issukti su virtu kondensuotu pienu ir citrinos sultimis(Man ju neprireike,nes dejau 250g varskinio surio ir 250 g varskes,tai buvo rugstumo kaip tik).Pertepti paplocius,apibarstyti trupiniais ir paslegti.Skanaus!!
Darbo nera daug,bet tikrai skanus torciukas.
Tesla;
200g salto margarino,
1 stikline alaus,
3,5 stiklines miltu,
Kremas:
450g tepamo varskinio surio(philadelphia),
1 indelis virto kondensuoto pieno(naudoju jau gatava virta),
1v.s. citrinoc sulciu.
Sviesta sutarkuoti,vis apvoliojant miltais,supilti alu ir peiliu sukapoti tesla,kol taps vientisa.Suspausti i gniuzula ir atsaldyti saldytuve.
Tesla padalinti i 6 dalis ir iskocioti paplocius,subadyti sakute ir kepti apie 10min 180C.Kepant paplociai truputi susitrauks,tai iskocioti didesnius,man gavosi 23cm skersmens kai jau iskepe.
Kremui varskini suri issukti su virtu kondensuotu pienu ir citrinos sultimis(Man ju neprireike,nes dejau 250g varskinio surio ir 250 g varskes,tai buvo rugstumo kaip tik).Pertepti paplocius,apibarstyti trupiniais ir paslegti.Skanaus!!
Darbo nera daug,bet tikrai skanus torciukas.
labai skaniai atrodo,o kokį alų naudoji.Jų dabar tiek rušių
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 23, 19:35)
labai skaniai atrodo,o kokį alų naudoji.Jų dabar tiek rušių
Kazkoki sviesu,nestipru,vokiska,tiktu koks svyturio sviesus.
Srove,bandyk daryt,turetu gautis,dariau irgi pirma karta,bet labai puikiai gavosi,tuo labiau,kad kremo virti nereikia,lengvai pasigamina,tik jo mazoka,sonams aptepti neuzteko.