Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 17, 15:08)
Gal kas netyčia žinote,kaip pagaminti tortą -krūtis?Visur išieškojau niekur neberandu.Norėčiau broliukui gimtadienio tortą padaryt,nors dar negreit,bet pasipraktikuot reiktu. mirksiukas.gif


1 krutys

2 krutys

lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 lapkričio 2008 - 15:38
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 17, 15:08)
Gal kas netyčia žinote,kaip pagaminti tortą -krūtis?Visur išieškojau niekur neberandu.Norėčiau broliukui gimtadienio tortą padaryt,nors dar negreit,bet pasipraktikuot reiktu. mirksiukas.gif

Tortas "Viengungio svajonė" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu, kad mes jau painiojam visas temas. Manau apie krutis reiketu papuosimu temoje klaust. Ten ta pati "... svajone" yra ir dar paveiksliuku.

Nes tikrai, paskui nezinosim kur ka ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
pasakykit is kiek mazdaug kiausiniu reiktu kepti biskvita 26 cm skersmens, kad gautusi 3 sluoksniai g.gif

ir jei biskvito receptas skamba mazdaug taip
6 kiaušiniai
1 st. cukraus
1 a. š. vanilės
2/3 st. miltų
1/4 st. krakmolo


o as darysiu is extra miltu, tai man vistiek deti krakmola (ar geriau tik 1 stikline miltų)? ir receptuose tas 1a.š. vaniles, tai cia ne vanilinis cukrus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 17 lapkričio 2008 - 17:29
MAMICY
Is 6 kiausiniu tai tikrai per akis. Bus normalus biskvitas 3-ju sluoksniu. Gal laikykis recepto ir dek krakmola. Man su krakmolu biskvitai skanesni, ypac tortams. As, kur parasyta vanile, visad dedu vanilini cukru. Galima is vis be jos. O kepimo milteliu nereikia g.gif , as tai deciau.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 18:33)
MAMICY
O kepimo milteliu nereikia  g.gif , as tai deciau.

o kiek?

cia as is miseles paemiau recepta... visos kepa, niekas nesiskundzia, tai sakau tikriausiai geras smile.gif
Atsakyti
Oi oi oi ....palaukMAMICY!!!! GAL JU IR NEREIKIA , ZIURINT KA misele NURODO ( KOKIU BUDU REIKIA DARYTI BISKVITA ) , JEI BALTIMAI PLAKAMI ATSKIRAI TAI TIKRAI JU NEREIKIA , JOKIU BUDU NEDEK , NES SIUO RECEPTU BISKVITA KEKIA TIK BALTYMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 18:59)
Oi  oi oi ....palaukMAMICY!!!! GAL JU IR NEREIKIA , ZIURINT KA misele NURODO ( KOKIU BUDU REIKIA DARYTI BISKVITA ) , JEI BALTIMAI PLAKAMI ATSKIRAI TAI TIKRAI JU NEREIKIA , JOKIU BUDU NEDEK , NES SIUO RECEPTU BISKVITA KEKIA TIK BALTYMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o jei ideciau. tsakant ant apsidraudimo g.gif
Atsakyti
Nu kodel jus tokios uzsispyrusios , yra du kepimo variantai : kai kiausiniai plakami neatskirti baltymai nuo tryniu - tada dedasi kepimo milteliai , o antras , kai baltymai atskiriami ir isplakami iki standziu putu , o tryniai su cukrumi issukami ikipurumo , tada milteliai n e d e d a m i , antras variantas daug skanesnis , biskvitas geriau iskyla ir buna daug puresnis nei pirmu budu .MISELE juk paraso kokiu budu ji daryti , jos temoje yra duoti receptai .
Atsakyti
Issikepiau "Juodaji miska" - siaip labai skanus, tik per saldus (nors bendradarbiai visi gyre, kad viskas labai gerai-bet amerikieciai ir indai be skonio, nes ju saldumynai laabai saldus, tai aisku, kad jiem tiko lotuliukas.gif ). Man gaivumo kazkokio truko, tai kita karta turbut deciau daugiau vysniu ir maziau cukraus i grietinele. Ir turbut nedeciau sokolado sluoksnio per viduri. Bet tortukas labai skanus ir lengvai pagaminamas. thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 17, 20:49)
Issikepiau "Juodaji miska" - siaip labai skanus, tik per saldus (nors bendradarbiai visi gyre, kad viskas labai gerai-bet amerikieciai ir indai be skonio, nes ju saldumynai laabai saldus, tai aisku, kad jiem tiko lotuliukas.gif ). Man gaivumo kazkokio truko, tai kita karta turbut deciau daugiau vysniu ir maziau cukraus i grietinele. Ir turbut nedeciau sokolado sluoksnio per viduri. Bet tortukas labai skanus ir lengvai pagaminamas.

Idomus receptas..- vysnios, grietinele ir cukrus, sokoladas.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 17, 19:56)
Idomus receptas..- vysnios, grietinele ir cukrus, sokoladas.. hihihi.gif

Siaip labai skanus tortas, tik cukraus tikrai rikia maziau
Atsakyti