Įkraunama...
Įkraunama...

pradinė mokykla ŠVIESA

Mamytės, gal kieno nors vaikučiai lanko šią mokyklą ir gali parašyti atsiliepimų apie ją. Rudenį mano panelė eis į pirmą klasę, (dabar eina ten i paruošiamąją) ir labai norieiti į šitą mokyklą, nors Radvilėnų arčiau musu. Ačiū už bet kokią informaciją.
Atsakyti
Hm, as pries daug metu ten dirbus esu. Visa atmosfera man siaip patiko. Jie nemazai demesio skiria( bent skirdavo) katalikybei, bet pre daug vaikasm nebudavo tai grudama. Nedidele mokyklele, man tuo visai patiko. Dabar turbut jau nemazai ir nauju mokytoju yra, bet is esmes visos buvo tikrai labai fainos.
Atsakyti
Mane irgi domina ši mokyklėlė. Ar yra prailgintos grupės, iki kelintos val. jos dirba, kokios mokytojos nuo 2009 m. rudens mokys pirmokėlius blush2.gif
Atsakyti
Įdomu būtų atsiliepimai apie mokytojas. Kokia mokytoja bus šį rudenį?
Atsakyti
puiki mokykla ir puikios mokytojos, ypac mokytoja Daivute.
Atsakyti
QUOTE(gute123 @ 2009 09 30, 16:10)
puiki mokykla ir puikios mokytojos, ypac mokytoja Daivute.




O kuom puiki ta mokytoja?

Gal kas žinote kokia šiemet antrokų mokytoja, kap ji, kiek vaikų klasėje?
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2009 09 30, 21:59)

Gal kas žinote kokia šiemet antrokų mokytoja, kap ji, kiek vaikų klasėje?


siemet su antrokais dirba labai puikios mokytojos. Daiva ir Kristina. ( siaip tai visos puikios, kiekviena su savo privalumais 4u.gif )

vaikų klasėse yra 20-21.

vaikai saunus, teveliu kolektyvas super.

maitinimas labai geras, nes gamina pati mokykla, o ne privatininkas

prailginta grupė iki 17:30 (menesinis mokestis 75 lt., galima ir uz diena moketis ir uz valanda, kaip susitari ir kaip tau reikia)

daug popamokines veiklos (bureliai tikrai vyksta), o ir mokytojos neskuba namo po pamoku, randa laiko vaikams konsultuoti su teveliais bendrauti ir pn.

daugiau info:
mokykla-darzelis ŠVIESA

Atsakyti
sveiki smile.gif
mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą verysad.gif .turim laaabai fainą mokytoją Aušrą.galbūt išderinsim ir brolį pas ją 4u.gif .mokykla nedidelė,mažiukų nieks neengia ir nestumdo.
Atsakyti
KAS ŽINO - ar realu papulti į šią mokyklėlę atėjus iš kito darželio paruošiamukų. IR kaip skaitos "ne pagal gyvenamą vieta"? Mus labai domina tokia mokyklėlė - gal žinot, kada atvirų durų dienos?
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2010 01 26, 13:36)
KAS ŽINO - ar realu papulti į šią mokyklėlę atėjus iš kito darželio paruošiamukų.  IR kaip skaitos "ne pagal gyvenamą vieta"?  Mus labai domina tokia mokyklėlė - gal žinot, kada atvirų durų dienos?



kad dabar nera priemimo pagal gyvenamaja vieta.
svarbu laiku dokumentus atnesti.
kiek zinau si mokyklele renka 2 klases siemet. Dokumentus svarbu iki geguzes vidurio paduoti
artimiausios atviros durys bus balandzio 9-10 d.d.

o del papuolimo is kito darzelio
o kodel i ne..
priesmokyklinuku turi tik 1 grupe, tai tikrai priims ir is kitu darzeliu
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Siemet turiu leisti sūnelį į pirmąją klasę ir blaškausi,ką rinktis ,,Varpelį" ar "Šviesą". Gal kas gali apibudinti mokytoja Jankauskiene?Girdėjau,kad ji išmoko vaikučius gražaus bendravimo,bet ar ismoko dirbti? Ar jos pamokose yra kas veikti vaikams,kurie ateina siek tiek daugiau paženge negu kiti?
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2010 01 26, 12:36)
KAS ŽINO - ar realu papulti į šią mokyklėlę atėjus iš kito darželio paruošiamukų.

realu

QUOTE(irutean @ 2010 03 19, 12:42)
Sveikos mamytės,
Siemet turiu leisti sūnelį į pirmąją klasę ir blaškausi, ką rinktis ,,Varpelį" ar "Šviesą". Gal kas gali apibudinti mokytoja Jankauskiene?Girdėjau,kad ji išmoko vaikučius gražaus bendravimo,bet ar ismoko dirbti? Ar jos pamokose yra kas veikti vaikams,kurie ateina siek tiek daugiau paženge negu kiti?

Paklausinėkit pačios mokytojos nuėjus kai bus atvirų durų diena. Šiaip puiki, veikli mokytoja (sync berods kaip tik ją ir mini). Nors iš kitos pusės nė apie vieną negalėčiau pasakyt, kad kažkuri nekokia.

mokyklos puslapiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 01 balandžio 2010 - 14:41