Jei labai mėgstat kibinus, o į Trakus ne visada galit nuvažiuot (gi skaniausi kibinai tai Trakuose

), tai galit pasigamint pačios. Labai skanu ir nesudėtinga.
Pagal šį receptą gaunasi apie 50 kibinų
1,5kg miltų
400gr margarino ar sviesto
400gr grietinės
4 kiaušiniai
truputį druskos
Miltus ir sviestą ištrint iki vientisos masės. Sudėt likusius produktus ir gerai išmaišyti. Tešla turi nelipt prie rankų. Jei gavosi per sausa, idėti truputį kefyro. Tešlą dėt į maišelį ir parai į šaldytuvą.
Įdaras:
2kg kiaulienos kumpio, česnakų, svogūno, prieskonių
Mėsą laabai smulkiai supjaustyt (patartina šį darbą perleist vyrui

), sudėt smulkintą česnaką ir prieskonius (čia jau pagal skonį). ir parą pamarinuot. Prieš darant sudėt smulkintus ir pakepintus svogūnus (tik nepamažinkit)
Sekančią dieną formuot kibinus:atgnybi tešlos tiek, kad, ją plonai iškočiojus, gautųsi
maždaug 15 cm diametro blynas. Dedi mėsą ir formuoji kibinus.(čia sudėtingiausia dalis

) Net nežinau, kaip šį procesą aprašyt, bet turbūt visos matėt, kaip jie atrodo, tai kaip nors susuksit

Galiu tik pasakyt, kad sukti iš dešinės į kairę.
Suformuotus aptept kiašinio plakiniu, dėt į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių, vėliau truputį sumažinu) ir kept 30 min.
Skanaus
Jei kas neašku, klauskit