Nu šįkart dėjau daugiau sviesto- ir gavosi skanesni, bet už tai ne tokie gražūs- su celiulitu tokie

O anąkart dariau su daugiau miltų- ir lygūs gavosi tada, ir pynelės neaptirpo, neprarado formos. Dėjau pjaustytą smulkiai kiaulieną- pamarinavau prieš tai- ir vandens pyliau, ir kefyro- nu nieko lygtai- bet galėtų viduje sulčių daugiau būti- bet suvalgiau tik vieną kol kas, tai gal kiti šlapesni- nes iš kitų lyg skystis bėga paspaudus...
O dar pastebėjau vieną dalyką- iš tešlos likučių padariau tokių ala šližikų- ir kokia faina konsistencija gavosi - tokie trapūs trapūs- tirpstantys burnoje

- tik vat sudeginau iki juodumo, nes užsimiršau- tai tas juodas degėsis skonį gadino , tai skonio nežinau, kokio būtų- bet jei nesudeginti, tai jaučiu super šližikai būtų- bandysiu juos daryti iš tos tešlos šiemet- tik dėl pasninko reiks naudoti gal ne sviestą, o margariną (juk jis lyg ir neturi gyvulinės kilmės riebalų

)- tik vat be grietinės nežinia ar išeitų tokie trapūs- nu net merkti į skystį nereiktų- ištirptų vos įsidėjus burnon- visada svajojau apie tokius šližikus