QUOTE(linuxes @ 2006 05 03, 07:45)
visada maniau kad esu gera kulinare, o pasirodo...
O tu pabandyk pagal šios temos 18psl. Gielux nurodytą receptą kepti

ne kartą kepiau ir tikrai dar neteko nusivilti tešla...
Tiesa, pastebėjau, kad į mėsytę dedami pjaustyti svogūnai, suteikia mėsytei sultingumo... O va kartą bandžiau didelį kiekį svogūnų sutarkuotų įdėt (nes sūnus nevalgo svogūnų) ir mėsytė buvo sausa

Manau, tokiu atveju būtų pravertę įdėt per burokinę tarką patarkuotų kopūstų
Kai apskutinį kartą kepiau kibinus, MB man sako: "O kodėl tu neužraitai gražiai virvute kibinų?" Aš jam pasakiau, kad nemoku, tada jis nusprendė pabandyti

Ir dabar vyrukas užsirovė

Jam laaaabai gražiai gavosi užsukinėti kibinus, todėl dabar visada jis juos ir raitys