Įkraunama...
Įkraunama...

Gekonai ir kiti driežai

QUOTE(denrenothree @ 2011 03 10, 20:50)
priezastis na tiesiog norejau dieninio gekono

Bet eublefarai, kaip ir auksiniai gekonai, yra naktiniai driežai...
Atsakyti
Gal kas žino kaip galima padaryti leopardiniui gekonui drėgną slėptuvę ,kad vanduo neišigaruotų ????? smile.gif smile.gif g.gif
Atsakyti
gal kas zino koki dienini gekona kuri butu lenva priziureti,ir gauti vilniuje? g.gif
Atsakyti
o as vienoje parduotuveje,maciau chameleona ir is karto isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif tik va idomu ar sunku juos priziureti,nes as jau labai labailabai jo noriu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(veterinare @ 2011 03 21, 20:50)
o as vienoje parduotuveje,maciau chameleona ir is karto isimylejau wub.gif  wub.gif  wub.gif  tik va idomu ar sunku juos priziureti,nes as jau labai labailabai jo noriu wub.gif  wub.gif

sunku smile.gif beto reikia ir žinių... bet jei yra labai didelis noras, tai kodėl nepabandžius mirksiukas.gif
Pradžiai pasidomėkit kaip juos auginti, kas iš vis čia per gyvūnas smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip galima padaryti leopardiniui gekonui drėgną slėptuvę ,kad vanduo neišigaruotų ????? smile.gif smile.gif g.gif
Atsakyti
kam ta dregna sleptuve tipo kad geriau nertusi? ce gryna nesamone bet jai nori rizikuot erkuciu uzsiveist tai idek kokoso pluosto y sleptuve jis laiko dregme o erkutes nuo dregmes ir atsiranda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(veterinare @ 2011 03 21, 21:50)
o as vienoje parduotuveje,maciau chameleona ir is karto isimylejau wub.gif  wub.gif  wub.gif  tik va idomu ar sunku juos priziureti,nes as jau labai labailabai jo noriu wub.gif  wub.gif

zmones jai nezinot nesnekekit daug metu uzsijiemu egzotiniais gyvunais tad daug ir zinau chameliona priziureti lengva tik jam reik uv lempos kuri kainuoja 105lt ir gertuve padaryt is ziurkiu gertuves kad pastoviai lasetu arba apipurskinet terariumo kampa o seip visai lengva ji priziuret tad drasiai gali pirkt ax.gif
Atsakyti
Tikrai nedrisciau sakyti, kad chameliona lengva laikyti. Taip, turi buti pastoviai lasantis vanduo, su purkstuvu gali zaisti menesi, bet visa laika tikrai to daryti negalesi. Turi buti gera ventiliacija, ju negalima laikydi po du: nei dvieju patinu, nei pateles ir patino ilgesni laika viename terariume.
Chamelionas tikrai nera egzotinis gyvunas pradedanciajam. Igudusiam augintojui, jo auginimas gal ir lengvas. Bet ir tai nesakyciau labai drasiai.
Atsakyti
gal kas noretu pirkti auksini gekona,dar jaunas metai laiko nes noriu dieninio gekono ir man nesigauna atiduoti auksinio gal kas nori ar pazista ta kas nori ji pirkti?
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivoza @ 2011 01 15, 22:02)
Rima perdėtai pasitikėti nereiktų. Tie jos gydymo būdai ir pačios gyvūnų laikymo sąlygos abejotinos. Daug ką pasako ši nuotrauka ir komentarai po ja: http://www.egzotika....p?photo_id=4772.

Oho, mano viena podruškė labai ja sužavėta, reiks parodyt fotkę blink.gif

QUOTE(veterinare @ 2011 03 21, 21:50)

Aš irgi juos įsimylėjau, susirinkau visą reikiamą info, dabar tik pinigėlių reik pakaupt chamio namukui įrengt ax.gif
Atsakyti
sveikutes,mes vakar parsivezem is sauletos ispanijos kazkoki laukini drieza,mb pagavo jie ten po lempom sedi sildosi vakarais muses gaudo,tai musu mazoji laike ju kasdiena vis paleisdama ir parnesdavo nauju,ir sugalvojo parvezti lt,as buvau pries nes man cia gyvuno skriaudimas,nes as nezinau net kaip ji augint valgydavo gyvas muses,ka dar jam duot? g.gif nes musiu cia nebe ra per salta,ir siandien pastebejau kad oda lupasi jam kaip gyvatei ar normalu tai? blink.gif gal negerai jam kas?nupirko mb dzikunu jam primete i akvariuma ar valgys jis juos idomu? g.gif
Atsakyti
4u.gif up
Atsakyti